Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2023

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2023

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 40ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2023

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2023

kbc kbc2
   

Met de ziekte van en met de sleutelbeenblessure van Fille missen we vandaag twee smaakmakers, maar gelukkig kunnen wij nog wat speciallekes in de strijd gooien. Met de kwaliteiten van de negen andere U11-toppers gaan we voor de volgende overwinning, deze keer tegen Brecht. De heenwedstrijd werd afgelast door het winterse weer, waardoor het geleden is van in de eerste seizoenshelft dat we het opnamen tegen die stevige ploeg. Met een 6-5-verlies (of was het toen 6-5-gelijk?) en een 7-4-overwinning als historiek dit seizoen kan de wedstrijd alle kanten opgaan. Met de steun en aanmoedigingen van de vele supporters moet dat zeker weer lukken!

De ploegopstelling van vandaag is misschien voorspelbaar, maar tegelijk vallen de puzzelstukjes ondanks twee afwezigen toch weer in zijn plooi: Wout in doel, achteraan Mathias, Sen, Stan en Ousmane. Op het middenveld Bent, Ferre en Louis. In de spits leeft Pelle zich uit.

De eerste aanvalsgolf komt van onze thuisploeg. Ze draaien uit op enkele hoekschoppen, maar daar kan geen positief gevolg aan gegeven worden. Tot Louis met links (en ook met het geluk van de ploeg in vorm en met de hulp van een bezoekende verdediger) de 1-0 kan scoren. Met de stevigheid van Ferre, met de snelheid van Bent en met de dribbels van Pelle hebben de bezoekers het erg moeilijk. Ook met de stevigheid van Stan, met de over-mijn-lijk-mentaliteit van Mathias en met het enthousiasme van Sen en Ousmane weten ze geen raad.

Tijdens de eerste pauze wordt gewaarschuwd: we moeten blijven voetballen en Brecht niet in de match laten komen. En dan pakt Team U11 uit met enkele prachtige acties. In eerste instantie kan Pelle een mooie actie niet afronden, maar meteen erna kan Ferre Pelle bereiken die op zijn beurt Bent vindt die in één tijd trapt. De keeper kan de bal nog net van onder de lat tikken. Luid en spontaan applaus weerklinkt onder het nieuwe afdak. Nadat Bent zijn tegenstander als een sneltrein voorbij gaat, trapt Pelle op de paal. Wanneer Sen hetzelfde doet op de rechterflank kan Pelle wél de 2-0 scoren. Met het tiki-taka-voetbal van Bent, Pelle en Louis is het moeilijk voor de bezoekers om zich in de match te knokken.

In het derde kwart wordt er niet gescoord en kunnen we wél beroep doen op een opvallend extraatje. Metde benen van Hilde op het veld komt het wel goed. De dribbels van Louis zijn soms echt waanzinnig mooi om te zien. Achteraan vechten Stan en Ousmane stevige duels uit met de boomlange aanvaller van Brecht. Met de cleansheetmodus van Wout op actief komt het goed vandaag!

Met het zolenwerk van Louis starten we het laatste deel: hij zet drie verdedigers in de wind en kan ook zelf afronden: 3-0. Een schot van Ferre wordt uit de winkelhaak geranseld door de bezoekende doelman en ook Bent kan de keeper net niet verrassen. De blauw-gele bezoekers proberen goed te voetballen en dreigen ook geregeld, maar met de vurigheid van Mathias achteraan valt niet te sollen. Met het tactisch inzicht van de coach zetten we de kers op de taart. Hij verschuift Ferre naar de rechterflank, Bent naar de spits en Pelle naar de linkerflank. De eerste actie van Ferre levert de 4-0 op: zijn voorzet wordt door Pelle afgerond. Wanneer Bent een bal vol in het gezicht krijgt, juicht Stan (met de empathie van Ed?) dat hij in de spits mag staan in de laatste minuten.

Een mooi gebaar van Brecht willen we toch ook nog vermelden: met allemaal twee verschillende sokken aan steunen ze de actie #steunkousen: “anders zijn is oké”. Daarvan waren wij niet op de hoogte, anders hadden we zeker meegedaan, toch?!

Vandaag schrijven de jongens geschiedenis. Met deze overwinning zetten ze een reeks neer van 8 gewonnen wedstrijden op een rij, waarvan 7 na de winterstop. Indrukwekkend.

2023-03-22 U11 - Brecht

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 9 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert