Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Beste ouders en spelers, Tijdens de zomervakantie organiseren we op KSV Wildert van 01 tot en met 05 juli 2024 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 41ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

    Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

kbc kbc2
   

Weinig goals en punten, maar wel een nieuwe terreinverantwoordelijke

De U11-delegatie is met twee ploegen op de afspraak voor het eigen tornooi op KSV Wildert. Om verschillende redenen haken toch nog spelers af, waardoor we beroep doen op enkele enthousiaste U10-toppers om mee te strijden.

Dat er niet op het vernieuwde B-veld wordt gespeeld, is even een domper. Toch lopen onze jongens met veel goesting het veld op. Om al een beetje in de paars-wit-modus te komen van het seizoen, zal ik de verschillende wedstrijdjes hieronder ook als dusdanig benoemen.

KSVW (wit) - Exc.Essen 0-1

Na een goede start, gaat het gelijk op. Kansen zijn er aan beide kanten, maar het zijn uiteindelijk de bezoekers die in het geharrewar de 0-1 scoren. Daar blijft het ook bij.

KSVW (paars) - Heibos 1-2

In de andere poule gaat Team Paars de wei in tegen Heibos. Matthias zorgt voor het eerste doelpunt van de dag. Dat Heibos twee keer kan scoren, zorgt ook hier voor een eerste verlies.

KSVW (wit) - Maria Ter Heide 0-3

Dan is het terug aan Team Wit. De groene bezoekers brengen niet het mooiste voetbal, maar zijn vooral steviger in de duels. Onze jongens ontbreekt het vandaag aan kracht en vechtlust. Gus knalt nog met links hard naast en zijn poging met rechts raakt de paal. Dichter komen we niet bij een doelpunt. Aan onze goal geven we enkele doelpunten te makkelijk weg. Gevolg: 0-3 voor de bezoekers. Stilaan beginnen we toch te denken dat het aan de terreinverantwoordelijke ligt…

KSVW (paars) - Zandvliet 0-1

Spelen we tegen Loenhout of Zandvliet? Hun tenues lijken bijzonder hard op elkaar. Na enkele minuten en een check op het tornooi-overzicht, blijkt het toch Zandvliet te zijn. Het begint een trend te worden vandaag: de bezoekers winnen. Deze keer gaan we met 0-1 onderuit.

KSVW (wit) - Gooreind 0-8

Twee paarse ploegen tegenover elkaar in de laatste poulewedstrijd van groep A. Jammer genoeg is het nu iets van de kelk en de bodem. Met een monsterscore worden we van het veld gespeeld. De kans dat we straks een onderling duel krijgen tegen Team Paars wordt alsmaar groter.

KSVW (paars) - Loenhout 1-1

Team Paars doet er nog alles aan om die onderlinge clash te vermijden. Het ene doelpunt van Yassin volstaat echter niet om de winst binnen te halen. Met één op negen eindigen ook deze boys op de laatste plaats in hun groep.

KSVW (wit) - KSVW (paars) 1-2

In de wedstrijd om de zevende en achtste plaats, gaan de twee Wildertse ploegen de onderlinge strijd aan. Alexander kan met links Team Paars op voorsprong schieten. Na de ‘rust’ kan Mats de score verdubbelen: 0-2. Met een afstandsschot van op zijn eigen helft kan Gus de stand nog milderen tot 1-2, maar verder dan dat geraakt Team Wit niet meer.

Ach, je eigen tornooi winnen doe je niet, is de volkse wijsheid die door menig supporter wordt bevestigd. Hebben onze jongens zich dan ingehouden? Of hebben de trainers een beetje geëxperimenteerd? Of zou het dan toch aan de terreinverantwoordelijke gelegen hebben? We zullen het nooit weten. Op naar het seizoen volgende week, dan is ‘t voor écht!

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 9 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert