Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Beste ouders en spelers, Tijdens de zomervakantie organiseren we op KSV Wildert van 01 tot en met 05 juli 2024 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 41ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

    Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

kbc kbc2
   

De rode leiderstrui

Door de winst van vorige week tegen Exc.Essen start onze U11-ploeg vandaag als leider in het (Vuelta?-)klassement met de rode trui. Tegen Heibos moeten we immers de rode hesjes aantrekken om het verschil duidelijk te maken. In de laatste training voor deze wedstrijd blesseert Stef zich. Hij probeert nog op te warmen op de wedstrijddag zelf, maar moet in extremis afhaken. Zo starten onze Jumbo Visma’s met een uitgedunde ploeg van 9 sjotters. Louîz verdedigt het doel. Voor hem houden Litse en Lander alles dicht. Mats verdeelt en heerst centraal, Gus en Vince maken de acties op de flanken. Voorin wisselen Daan, Joppe en Yassin elkaar af.

In de eerste minuten van de match gaat het gelijk op. Meteen is duidelijk dat de warmte er serieus op in zal hakken vandaag. Gelukkig staan er niet veel hoogtemeters op het programma vandaag. Op de eerste vlucht van de dag (lees: de serieuze aanloop van Vince bij de corner) kan Mats die aanloop afwerken: 1-0. Achterin vecht Litse stevige (schouder-)duels uit en ook Lander is weer zijn sterke zelve om zo weinig mogelijk tot bij Louîz te laten doorgaan. Wanneer Gus gelanceerd wordt, twijfelt hij niet en kan hij met links strak in de verste hoek knallen: 2-0.

In het tweede deel van de wedstrijd moet Louîz toch eens goed in de voeten duiken van een bezoekende spits. Opnieuw scoren we na een stilstaande fase. Deze keer is het Yassin die in het geharrewar voor doel zijn voet er tegen kan zetten: 3-0. Na aanvalspogingen van Vince, Mats en Gus, kunnen Yassin en Joppe de bal toch niet over de aankomstlijn krijgen.

De wedstrijd kantelt dan, letterlijk en figuurlijk. Op de terugrit, oftewel de laatste 30 minuten, wordt het nog spannender. Demarrages van de paarse klassementsmannen van Heibos leveren maar liefst twee doelpunten op, waardoor ze vleugels krijgen na de 3-2. Hun ploegleider had hen gewaarschuwd tijdens de rust: ‘Als we één keer scoren, zijn we terug’. We zakken gelukkig niet, Remcogewijs, door het ijs. Maar we herstellen knap, ook Remcogewijs, en breiden onze voorsprong verder uit. Mats schiet op doel, waarna Daan met een gelukje de bal over de finish krijgt: 4-2. Een geblokt schot van Gus kan opnieuw door Daan worden binnengewerkt: 5-2.

Is deze voorsprong voldoende om de finale in te gaan? Het zal moeten blijken, want de 5-3 valt al snel, waardoor de paarse Heibosjongens toch weer in hun kansen gaan geloven. Met een ultieme aanvalspoging komen de bezoekers toch weer dichter bij de kopgroep: 5-4. Gelukkig heeft de rode leidersploeg nog een cartouche over om helemaal op ‘t einde nog verder weg te rijden: eindstand 6-4. In het algemeen klassement staat Team Wit nog steeds bovenaan. Dat Team Paars in de andere grote Ronde ook verschroeiend uithaalde (met 1-13 winst tegen Hoevenen), willen we de lezers van dit artikel niet onthouden. Zo domineren we met twee ploegen in twee grote Rondes. Sterk bezig, zowel de renners als de ploegleiders. Proficiat!

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 7 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert