Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 39ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 26, 27 en 28 augustus 2022. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

kbc kbc2
   

Verslag U10: Heibos - Wildert

Op een mooie zaterdagochtend in september trekt onze U10-ploeg naar het nieuwe complex van Heibos. Jammer genoeg moet Wout ziek afhaken, waardoor we 10 spelers op het wedstrijdblad zetten: Bent, Matthias, Ties, Sen, Nick, Louis, Milan, Ferre, Simon en Fille. Het veld dat op ons wacht is een vergroot U8-veld, dus daar klopt even niets van. Na een kwartdraai wordt er toch in de breedte van het veld gespeeld, maar deze keer tot de kleine backlijn, dus in principe spelen we vandaag op een U11-veld. Bizar.

We starten met Bent in de goal en een achterlinie met Ties, Matthias en Sen. Op het middenveld spelen Ferre, Milan en Fille. Diep in de spits loopt Louis. De 1-0 voor de thuisploeg komt er na wat gefrommel. We zijn te braaf en krijgen de bal niet weg voor doel. De 2-0 wordt vermeld maar tellen we liever niet: Bent heeft de bal in zijn handen en legt dan de bal weg om uit te voetballen. Een Heibosspeler komt de bal binnentikken. Heel sportief kunnen we dat niet noemen; ook de scheids grijpt jammer genoeg niet in. Onze spelers zijn hierdoor even van de kaart, maar na de 3-0 en 4-0 knokken we ons tóch weer in de wedstrijd. Matthias werkt in zijn gekende, stevige stijl. Sen doet zijn uiterste best achteraan. Aan Ties is zeker niet te zien dat dit zijn ‘allereerste match ooit’ is. Hij schuwt het duel niet en probeert goed mee te voetballen. Ferre en Fille lopen de flanken af, weggestuurd door spelverdeler Milan. Louis zoekt naar elke bal voor doel, al zakt hij liever mee terug naar de verdediging. Nick en Simon (het klinkt als een bekend Nederlands duo) zorgen als invallers voor nieuwe impulsen. Na 4-0 kan Bent nog enkele goeie pogingen uit zijn doel houden, niet veel later lanceert Milan Fille op de linkerflank. Fille kan naar binnen komen en in de verste winkelhaak draaien. De verdiende 4-1 staat halfweg op het bord.

Tijdens de pauze pept Dirk zijn manschappen op. Vandaag zullen we eens te meer moeten vechten, strijden, knokken en inzet tonen! Ferre gaat nu keepen, Bent wordt de diepe spits. Verder blijven de posities grotendeels behouden, ook al wordt hier en daar toch geëxperimenteerd door de coach, met bijvoorbeeld Simon in de spits en Louis of Nick op de flanken. Ondertussen komt ook keeper Boris nog supporteren, superfijn! Eerst krijgen we nog enkele ongelukkige doelpunten tegen, maar dan is het Louis die een schot van Bent dat wordt gepakt door de keeper en dan eerst nog tegen de paal gaat, alsnog kan binnentikken: 6-2. Zijn vreugde is groot. Eindelijk worden onze makkers nog eens beloond voor al dat loopwerk. In het laatste kwart is het spreekwoordelijke kalf al verzopen en de uitslag is dus van ondergeschikt belang vandaag. De boodschap luidt om toch nog inzet te tonen en mooie acties proberen op de kunstmat te leggen. Een corner van Bent komt aan de tweede paal bij Fille, die zichzelf met twee korte kapbewegingen vrijspeelt en binnen pegelt: 6-3. Een verre uittrap waarop we ons verkijken en die hun spits kan binnentikken, zorgt nog voor de 7-3, maar het slotakkoord is voor onze jongens. Fille kan de bal na een stevig duel aan de zijlijn onderscheppen en naar binnenkomen. Zijn knal belandt in de verste hoek: 7-4. Als we de eerste frommelgoal, hun tweede doelpunt, een owngoal en de verre uittrap wegdenken, winnen we hier dus eigenlijk met 3-4… :-)

Geen overwinning vandaag, maar wel weer geleerd om mentaal en fysiek sterker te worden. Niet altijd gemakkelijk en toch mogen we de hoofdjes niet te snel laten hangen. We toonden veerkracht en bleven zo in de wedstrijd. Komaan, “kop omhoog”, deze week stevig trainen en op naar volgend weekend! Dan gaat deze ploeg zeker weer knallen!

2021-09-18 Heibos-U10

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 11 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert