Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
3/6 BELGIE-NEDERLAND op groot scherm in kantine

3/6 BELGIE-NEDERLAND op groot scherm in kantine

Beste KSVW-er Er was de vraag gekomen van enkele ouders of we nog eens een wedstrijd vd Rode Duivels op groot scherm konden geven. Op vrijdag 3/6 is het zo ver???? Dan is er de wedstrijd der Lage...

Online inschrijven zomer Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven zomer Voetbalkamp KSVW

Tijdens de eerste week van de grote vakantie organiseren we op KSV Wildert van 04 tot en met 08 juli 2022 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp ligt de...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 39ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 26, 27 en 28 augustus 2022. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de...

 • 3/6 BELGIE-NEDERLAND op groot scherm in kantine

  3/6 BELGIE-NEDERLAND op groot scherm in kantine

 • Online inschrijven zomer Voetbalkamp KSVW

  Online inschrijven zomer Voetbalkamp KSVW

 • De Joma webshop van KSV Wildert

  De Joma webshop van KSV Wildert

 • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

  online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

kbc kbc2
   

De coach heeft vandaag een grote kern ter beschikking. Enkele jongens mogen matchritme opdoen in een onderlinge wedstrijd tegen enkele U9-spelers. Zij oefenen en trainen er op los, onder begeleiding van Glenn.

Dirk werkt de wedstrijd tegen Brasschaat af met een kern van 10 spelers: Boris, Sen, Louis, Matthias, Ferre, Milan, Pelle, Bent, Stan en Fille. Al tijdens de opwarming wordt duidelijk dat de bezoekers een stevige, goedvoetballende ploeg is.

Onze jongens starten gretig aan de match en schuwen het duel niet. Mooi om te zien. Bij een lange bal van Brasschaat komt Boris gepast en knap tussen, maar kan hij jammer genoeg de bal niet voldoende wegknallen en dus komen de bezoekers met een beetje pech voor ons 0-1 voor. Niet veel later krijgen we een vrije trap. Fille en Milan weten ondertussen hoe ze dit moeten aanpakken (al lukt het niet altijd even goed vandaag). Deze keer geeft Fille een klein tikje richting zijn voetbalmaat die van heel ver de 1-1 binnen knalt. Daarna komen onze jongens moeilijk onder de Brasschaatse druk uit. Het geluk staat momenteel nog aan onze zijde want hun kansen gaan er niet in. Sen, Louis, Matthias en Ferre doen er alles aan om de bal weg te krijgen. Net voor het einde van het eerste kwart speelt Milan de bal prachtig tussendoor naar Pelle. Zijn harde schot wordt nog goed door de bezoekende doelman uit zijn doel geranseld, maar valt dan alsnog binnen. Pech voor hun keeper; geluk voor ons. Een beetje tegen het spelbeeld in staan we 2-1 voor.

Kwartje twee start met een bal tegen de paal van Pelle na een hoekschop. De hoekschop aan de overkant is wel bingo. De bordjes hangen terug gelijk: 2-2. Onze jongens blijven goed knokken voor elke bal, ook al krijgen ze weinig tijd en ruimte om hun voetbalkwaliteiten te tonen. Bent spurt er op los maar kan net niet tijdig schieten. Fille kan een actie opzetten op links en de bal tot bij Ferre krijgen die de bal beheerst onder de doelman kan schuiven. Opnieuw gaan we met een voorsprong de rust in: 3-2.

Na de kantwissel krijgen we hetzelfde beeld te zien: Brasschaat zet stevig druk en deinst er niet voor terug een (vuil) foutje te maken. Toch laten onze gasten zich niet van de wijs brengen; knap van hen! Een onhoudbare knal zorgt voor de 3-3. Daarna kan Fille de bal op links veroveren en alleen richting de keeper gaan. Hij heeft alle tijd en knalt dan ook de 4-3 hard tegen de netten. Een betwistbare vrije trap (na hands van Louis?) wordt onverbiddelijk binnen gesjot door de bezoekers waardoor het opnieuw gelijk staat. Wat een wedstrijd!

De hartjes van de supporters gaan al wat sneller slaan, de spanning stijgt, het aanmoedigen van onze jongens weerklinkt over de wei. Het geeft Stan meteen moed bij de start van het laatste kwartiertje. Met een schitterende bal tussendoor lanceert hij Fille. Jammer genoeg komt er geen vervolg aan die mooie pass. Onze kerels hebben ondertussen al veel energie verspeeld en Brasschaat blijkt nog iets extra in de tank te hebben. Ze lopen dan ook (verdiend) uit tot 4-7. Helemaal in het slot kan Milan nog de 5-7 scoren met een afstandsschot, maar die aansluitingstreffer komt te laat.

De talrijk opgekomen supporters genoten van een boeiende wedstrijd, waarin onze jongens knokten voor elke bal en lang konden meestrijden maar zich op 't einde toch gewonnen moesten geven. Zo'n wedstrijd in een zalig herfstzonnetje verdient natuurlijk een lange, stevige nabeschouwing met de ondertussen gekende drankjes op tafel bij de voetbalmama's. En oké ja, ook bij de voetbalpapa's. Van de nabespreking onthoudt de journalist van dienst toch vooral dat het verslag echt gelezen wordt én dat er zelfs fans zijn... Schol!

2021-10-09 U10-Brasschaat

Groeten
Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 17 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert