Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

Beste ouders, spelers, trainer, afgevaardigden of supporters, Tijdens het voetbalseizoen trachten wij onze website levendig te houden door het publiceren van een kort verslag bij een gespeelde...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

    verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

kbc kbc2
   

Team U10 trekt in het kermisweekend naar de buren van Achterbroek. De bulldozers maken er met een omstreden doelpunt (waar is de doellijntechnologie als je ‘m nodig hebt) al heel snel 1-0 van. Niet veel later schiet de thuisploeg de 2-0 binnen. Zoals de schijven heen en weer kletsen in het Lunapark maken onze jongens met tiki-taka de aansluitingstreffer. Boris lanceert met een uittrap Fille, die met een subtiel tikje Wout op weg zet richting doel, maar hij besluit op de keeper. Louis kan de rebound binnentikken. Wanneer we de grijparm (lees: een inworp) richting de verkeerde kant laten gaan, kan Achterbroek nog 3-1 maken voor de eerste pauze.

Het tweede kwart komen we beter in de wedstrijd. Als een ware botsauto wringt Stan zich de hele wedstrijd tegen zijn tegenstander. Een actie van Wout en een schot van Milan worden uit doel geranseld door de keeper. Tegen het spelbeeld in, kunnen de Achterbroekse rappe rupsen de 4-1 en 5-1 scoren…

Na de kantwissel komt onze paardenmolen op gang. Coach Dirk experimenteert met enkele andere opstellingen. Ondertussen verlekkert supporter Bent al zijn ploegmaten met chips en snoepjes. Fille en Louis gaan een keertje centraal spelen. Milan, Simon en Mathias worden eens op de flank uitgespeeld, Ties gaat eens in de spits postvatten. Het is Fille die met een schitterende pegel de paal raakt, Wout die een actie net niet kan afronden en Mathias die op de flank stevig zijn mannetje staat. Ook Sky laat zich niet doen en maakt het de tegenstander knap lastig.

In het laatste deel van de wedstrijd belanden onze jongens in het spookhuis. Zoals in de Alibaba draait alles vlot rond bij de thuisploeg, terwijl onze jongens eerder in de botsauto’s alle kanten raken. Het is geen spannende kamelenrace vandaag… Het is doelpuntenkermis voor de verkeerde ploeg, wat zorgt voor veel jo-jo-jolijt bij de t-t-t-thuissupporterrrrrrrsssss. 9-1 is de (te zware) eindstand vandaag.

Tijdens de penaltyreeks ziet het er goed uit: Boris pakt uit met enkele schitterende reddingen en wint het psychologisch spel tegen veel spelers. Hierdoor gaan er maar 2 in voor de thuisploeg. Even hopen we op een overwinning in deze reeks, maar onze jongens zitten al met hun gedachten bij de eendjes en de smoutebollen… Ook bij ons belanden veel pogingen tegen paal en lat waardoor we er maar 2 scoren.

Met slechts één doelpuntje mogen onze jongens in de kantine kiezen uit de onderste rij: snoepjes, hotdogs en AA-drink. Ach, daar doen ze ’t uiteindelijk voor hé.

2021-10-16 Achterbroek-U10

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 15 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert