Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
3/6 BELGIE-NEDERLAND op groot scherm in kantine

3/6 BELGIE-NEDERLAND op groot scherm in kantine

Beste KSVW-er Er was de vraag gekomen van enkele ouders of we nog eens een wedstrijd vd Rode Duivels op groot scherm konden geven. Op vrijdag 3/6 is het zo ver???? Dan is er de wedstrijd der Lage...

Online inschrijven zomer Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven zomer Voetbalkamp KSVW

Tijdens de eerste week van de grote vakantie organiseren we op KSV Wildert van 04 tot en met 08 juli 2022 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp ligt de...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 39ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 26, 27 en 28 augustus 2022. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de...

 • 3/6 BELGIE-NEDERLAND op groot scherm in kantine

  3/6 BELGIE-NEDERLAND op groot scherm in kantine

 • Online inschrijven zomer Voetbalkamp KSVW

  Online inschrijven zomer Voetbalkamp KSVW

 • De Joma webshop van KSV Wildert

  De Joma webshop van KSV Wildert

 • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

  online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

kbc kbc2
   

Het regende pijpenstelen…on-af-gebroken…Regen overal waar je kon kijken. Regen, regen, regen.

En toch stonden de dappersten onder alle U10-ers paraat  en in vol ornaat (inclusief regenjas) op het modderige thuisveld. Onze helden van de dag waren Fille, Milan, Mathias, Boris en Pelle.

Geen spoor van de vijand te bekennen wegens forfait van tegenstander Brecht. Corona zat er voor iets tussen. Een ander soort veldslag werd daarom door de veldmaarschalken Dirk, Veerle en Tim voorbereid: een strategie die zich zou ontplooien op 3 terreinen.

De eerste strategie was die van de training van de troepen. Hoewel veldmaarschalk Dirk een mooie training in falanx (d.i. een gesloten infanterieformatie) voorzien had, gingen de troepen zelf voor de ‘strategie van de afmatting’. Dat betekende concreet dat de troepen elkaar gedurende anderhalf uur tot het puntje van de uitputting brachten tijdens een twee-aan-twee duel. Vol overgave stortten onze helden zich op de bal als was de beker van de Champions League de te winnen trofee. Een lust voor het oog - allez, toch voor zover het oog kon reiken doorheen die regen. En voorzover de veldmaarschalken vanuit hun observatiepost, ook wel de Kantine genoemd, wilden omdraaien om de strijdlust te bewonderen.

Want in de Kantine speelde de tweede strategie zich af. Daar werd ondertussen door veldmaarschalk Tim volop ingezet op de strategie van gezelligheid met een natje en een droogje ter compensatie van de gemiste veldslag. Voor wie er niet bij was: de koffiekoeken waren wel heel erg lekker! Er waren ook gezelschapsspelletjes aanwezig en de Kantine kon haast niet meer volgen met het aanleveren van Jupiler Blue. Het hoeven niet altijd witte wijntjes te zijn ????.

De derde strategie werd geleid door veldmaarschalk Veerle die het geweldige idee had om met de rillende, vuile en afgematte helden zowel de veldslag als de bijhorende parking nog op te ruimen in de gietende regen. Ik herhaal: gietende regen! Alle papiertjes, plastiekjes, sigarettenpeuken en lege flesjes waren gedoemd om in een grote vuilzak van Mooimakers te verdwijnen. Een ware calvarietocht voor enkelen, een zegetocht voor anderen. De afvalgrijpers die adjudant Liesbeth had voorzien waren hierbij ook voorwerp van heel wat jolijt. Een volle zak afval werd door de jongens gevuld. Wie trouwens graag zijn vergeten portie mosselen wil terugkrijgen (ze lagen in een autoband), mag altijd een mailtje sturen! Een lauwerkrans van olijftakken en vooral ook een lekkere hotdog als beloning mocht hierna dan ook niet ontbreken.

Terwijl de veldmaarschalken en de rest van de adjudanten Milan, Boris, Fille, Pelle en Mathias  bewierookten over deze Goede Daad in de Kantine (jawel, nog steeds!) – werd de eindstrijd onder de jongens buiten geleverd. Daar werd opnieuw de bal over het veld gedreven, ditmaal in strijd met de nog aanwezige U12-ers. Maar toen de regen eindelijk stopte, kwam ook een einde aan de heldhaftige strijd van onze troepen. Ze kwamen, ze zagen en ze hadden overwonnen! 

U10 myposter collage 20211103

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 10 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert