Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Save these dates !

Save these dates !

Onderstaande datums kan je alvast in je agenda noteren : - Zat 2/12 Sint om 16u voor U6 tem U10 + multimovers - Do 28/12 om 17u kerstfeestje voor U6 tem U13 - Familiedag zat 4/5/24 - We doen...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

Hoi KSVW-er en hun ouders, broers en zussen, Om het seizoen op een gepaste manier af te sluiten, richten wij op zaterdag 4 mei een dag in vol activiteiten voor al onze jeugdspelers. Uiteraard kan...

  • Save these dates !

    Save these dates !

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

    Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

kbc kbc2
   

De wedstrijd tegen Heibos moest nog ingehaald worden. De kalendercommissie boog zich over een nieuwe datum, wat niet gemakkelijk is in de drukke agenda’s van coaches en topspelers. Ze kwamen met het voorstel om deze wedstrijd te spelen op woensdag 17 november, als ware het een echte Champions League-wedstrijd. De coach rekent voor deze avondwedstrijd op Simon, Louis, Bent, Wout, Boris, Ferre, Mathias, Pelle, Milan en Sen. Stan komt zijn ploeg aanmoedigen naast het veld; de anderen duimen vermoedelijk van thuis héél hard mee voor een goede afloop van deze wedstrijd. Fille zit ook nog vast thuis en zegt voor de wedstrijd: “Heibos moeten we nog terugpakken.” We weten nog van de heenwedstrijd dat Heibos een stevige ploeg is met enkele zeer sterke voetballers.

Na wat middenveldspel is het toch Louis die de eerste kans van de wedstrijd op zijn naam kan schrijven. Hij besluit te zacht en recht op de keeper. De daaropvolgende counter zet de 0-1 op het bord. Daarna zijn er nog wel wat kansen voor Heibos, maar Boris gooit heel zijn lichaam in de strijd om doelpunten te voorkomen. Als hij zich toch gewonnen moet geven, is Sen er om de bal van de lijn te keren.

Het tweede kwart start met een snelle loopactie van Bent, maar hij geraakt niet aan de goal. Weer is het Sen die aan de overkant een bal van de lijn kan keren. Het spel gaat toch goed op en af en Louis probeert meermaals Ferre te lanceren, maar de bezoekers staan stevig te verdedigen en we geraken niet echt aan de goal. Ook Heibos voetbalt heel wat kansen bij elkaar. De 0-2 zat er dan ook ergens aan te komen. Wanneer Pelle de bal verovert aan de linkerzijkant kan Bent weer alleen op doel afgaan, maar zijn vizier staat minder scherp dan afgelopen weekend. De opeenvolging van wedstrijden kan ook voor de echt topspelers zwaar wegen... Na een knappe actie van de bezoekers wil Sen de bal weer wegwerken, maar de bal vliegt ongelukkig in eigen doel. Met 0-3 gaan we rusten. Tijd voor wat peptalk van de coach. Enkele spelers lijken even een moeilijk momentje te hebben, maar opbouwende woorden en schouderklopjes van de ploegmaats zorgen terug voor de juiste ingesteldheid. Da’s leuk om te zien.

Die positieve vibe zien we ook meteen na de rust. Wout kan Pelle lanceren, maar hij besluit naast. Niet veel later kan Milan zich stevig doorzetten, maar hij geraakt niet tot het doel. Aan de overkant staan Sen, Simon en Mathias keihard te verdedigen. Ook Boris gooit –letterlijk– lijf en leden in de strijd om nog tegendoelpunten te voorkomen. De 0-4 komt toch op het scorebord na –het moet gezegd– een zeer knappe actie van Heibos. Toch kunnen we nog de aansluitingstreffer scoren. Pelle wordt heel mooi diep gestuurd door Louis en hij vlamt de bal onder de keeper binnen. Die 1-4 geeft onze jongens weer wat moed!

In de laatste 15 minuten krijgen we weer het deksel op de neus. Milan zijn schot wordt afgeblokt en met 4 mooie passes staan de bezoekers aan de overkant en scoren wél: 1-5. Maar onze veerkrachtige boys laten zich niet van de wijs brengen. Eerst kan Bent een uitgelezen kans nog niet benutten, maar een minuutje later is het toch prijs. Bij een verre doeltrap van Boris is er een misverstand tussen de bezoekende verdedigers. Milan kan de bal onderscheppen en alleen op doel afgaan: 2-5. Na een mindere uittrap van de keeper van Heibos kan Wout de bal opvangen en meteen doorgeven aan Bent. Hij kan nog een verdediger uitschakelen en dan toch zijn doelpunt binnen knallen: 3-5. Het is zalig om te zien hoe onze jongens er terug in geloven. Het is echter ook meteen het signaal voor Heibos om nog even het gaspedaal in te duwen. Op de 3-6 (los in de winkelhaak), de 3-7 (een ongelooflijk mooi uitgespeelde actie) en de 3-8 (opnieuw een schot dat niet te pakken is) valt niets af te dingen. Hier zie je toch even een klasseverschil tussen de twee paarse teams.

Verdiend verloren. Dat kan ook al eens. Wel hebben we opnieuw getoond dat we kunnen opstaan in een moeilijke wedstrijd. Samen knokken voor elke bal, duels wíllen winnen en elkaar oppeppen. Coach Dirk looft na de wedstrijd de inzet en de wilskracht van de spelers. Een leerrijke wedstrijd om weer heel wat dingen uit mee te nemen naar de komende resterende (vrijwel zeker moeilijke) wedstrijden van deze eerste seizoenshelft. Op naar zaterdag!

20211117 201116

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 6 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert