Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

Beste ouders, spelers, trainer, afgevaardigden of supporters, Tijdens het voetbalseizoen trachten wij onze website levendig te houden door het publiceren van een kort verslag bij een gespeelde...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

    verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

kbc kbc2
   

Voor de tweede week op rij hebben onze U10-spelers een woensdagavondwedstrijd. We zijn ingeschreven voor “Jeugdcup Het Nieuwsblad” en moeten daarvoor de verplaatsing maken naar V.V.O.S.S.M.I. in Brasschaat. Niet zo dichtbij, maar in vergelijking met KFC Tongerlo of Olen United hebben we nog geluk met onze verplaatsing. De 19u00-avondwedstrijd kon gelukkig nog vervroegd worden. Enkele spelers moeten nog afhaken en dus kan Veerle 9 spelers ‘oep de feuille’ zetten. Dirk neemt zijn manschappen bij elkaar voor nog enkele tactische richtlijnen en de gekende opwarmingsoefening wordt ook weer naar behoren uitgevoerd. Op naar de match tegen een ‘niveau-drie-ploeg’. 

In het eerste kwart spelen onze jongens goed mee. Ze voelen al snel aan dat het tempo hoog ligt en dat ze weinig tijd zullen krijgen. Het is ook de thuisploeg die op voorsprong komt. Ferre kan zich daarna doorzetten op de linkerflank, na een mooie actie tussen Milan en Pelle. Achteraan willen ze bij OSSMI steeds een lange bal trappen, maar Fille kan een keer onderscheppen en twijfelt niet. Die 1-1 doet het geloof groeien dat er mogelijk toch iets te rapen valt. Boris pakt uit met een knappe redding, maar moet zich in de rebound toch gewonnen geven. 2-1 op het einde van het eerste kwartje. 

Het tweede kwartier start weer fel. Louis kan eerst nog een bal van de lijn redden, maar iets later wordt hun spits met een knappe doorsteekpass alleen voor Boris gebracht en de spits faalt niet: 3-1. Mathias speelt weer een beresterke partij, gesteund door vleugelbacks Louis, Sky of Simon. Boris haalt er nog twee gemaakte goals uit en toch kan onze tegenstander ook nog de 4-1 scoren voor de rust. 

Het is mooi om te zien dat onze jongens niet opgeven. Ze blijven erin geloven en groeien in de wedstrijd. Ze doorzien de tactiek van de tegenstander, lezen het spel al beter en strijden voor elke bal. Samen winnen ze meer duels. Milan heeft pech wanneer hij na een goeie actie met rechts de paal treft. Een corner van Fille richting de tweede paal valt op het hoofd van Ferre, maar de bal gaat nipt naast. Bijna een kopie van afgelopen weekend. Boris schudt de ene redding na de andere uit zijn lijf en langs de lijn wordt er al met complimenten gestrooid voor hem door de coach van de tegenstander. In dit derde kwart verdienen we écht een doelpuntje, maar toch kan de thuisploeg in dit kwartje (weer) twee doelpunten scoren, na al dan niet iets té fel ingaan op onze jongens. De scheids laat begaan…  

In het laatste kwart staan we opnieuw iets meer onder druk en dan valt al snel de 7-1. Opnieuw geeft Fille een corner mooi naar de tweede paal waar Louis de bal ineens op de volley neemt, maar ook naast de goal besluit. Boris pakt uit met enkele wereldsaves, haalt er nog enkele gemaakte goals uit. De 8-1 gaat nog onhoudbaar binnen en dat is ook meteen de eindstand. 

We zijn weeral gegroeid in onze maturiteit. We toonden strijdlust en gedrevenheid. Boris is een zalige lijnkeeper en toonde meermaals zijn lenigheid. Mathias blonk weer uit in vurigheid. Sky loopt en wriemelt, exponent van levendigheid. Simon houdt van aanmoedigingen en toont dan zijn verdedigende bereidheid. Louis tovert soms met zolenwerk vol sierlijkheid. Ferre zet zich graag door op rechts en maakt gebruik van zijn snelheid. Milan speelde snel en toonde zijn vastberadenheid en gretigheid. Fille showde weer zijn spelvaardigheid en doelgerichtheid en Pelle demonstreerde een uur lang zijn felheid! Ondanks de uitslag gaf coach Dirk blijk van zijn tevredenheid. Uit zo’n matchen leren onze jongens veel. Da’s de waarheid! 

 2021-11-24 Jeugdcup OSSMI - U10 002

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 9 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert