Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 39ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 26, 27 en 28 augustus 2022. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

kbc kbc2
   

De eerste thuiswedstrijd van 2022 staat op het programma. Coach Dirk gaat met een 10-koppige selectie naar deze match: Boris, Mathias, Stan, Sky, Milan, Ferre, Wout, Simon, Louis en Fille. 

Na 20 seconden is er al een eerste grote kans voor Wout. Slechts 1 minuut later gebruikt Wout zijn snelheid weer, maar hij stuit opnieuw op de keeper. Wat een start. Iets met een koe en horens… De eerste kans aan de overkant wordt door de bezoekers wel benut en zo komen we 0-1 achter. Iets met een deksel en een neus… Dat vindt Fille niet kunnen. Hij maakt de actie tegen de linkse zijlijn, komt naar binnen en haalt verschroeiend uit in de korte hoek. 1-1. Iets met orde op zaken… Nog net in het eerste kwart doen we iets met de puntjes op de i. Wout neemt dat letterlijk want wanneer de bal blijft hangen kan hij er met een puntertje 2-1 van maken. 

In het tweede kwart tonen onze jongens iets van hoge ogen. Ze zijn duidelijk de sterkste ploeg vandaag en leggen mooie combinaties op de mat. Ferre mikt naast een open doel, Pelle zijn schot wordt geweerd door de keeper, na een actie van Ferre belandt Louis zijn schot hard op een verdediger, een subtiele plaatsbal van Fille wordt ook door de keeper gered en een schot van Milan belandt net niet in doel. Aan de overkant kan Boris tussendoor een knappe redding uit zijn handschoenen toveren en staan Sky, Stan, Simon en Mathias stevig op hun benen. Iets met een botte bijl soms.We zouden nu toch die score moeten uitdiepen. Iets met ijzer smeden en heet… ’t Is haast niet te geloven maar de eerstvolgende goal valt aan de verkeerde kant: 2-2. Na een actie op links komt de bal bij Wout die nog breed kan leggen naar Ferre die deze keer niet twijfelt en ons toch weer op voorsprong kan trappen: 3-2. Toch kan Noorse nog gelijkmaken voor halfweg, na twijfelachtig handspel van een Noorse aanvaller. Tijdens de pauze worden de hoofden bij elkaar gestoken. Iets met het hoofd koel houden… 

Het derde kwart is helemaal voor ons. Iets met ’t beste beentje… Een vrije trap van Milan dwarrelt voorbij alles en iedereen in de verste hoek binnen (4-3) en Pelle maakt er op knappe wijze 5-3 van. Na een actie van Fille en Wout is een afvallende bal voor Milan die niet twijfelt en hoog in doel de 6-3 scoort. Nadat Ferre nog nét voorlangs schiet, kan Pelle er toch nog –op pass van Louis– 7-3 van maken. 

’t Verschil is nu gemaakt, de score is uitgediept, de opdracht bijna volbracht. De decompressie is al bijna een feit en de Noorse bezoekers voelen dit ook. Ze komen terug meer opzetten en scoren de 7-4. Als zij die vijfde kunnen scoren, kan er nog spanning in de lucht hangen. Fille stelt echter orde op zaken op 7 minuten van het einde. Hij verovert de bal op links, kapt naar binnen en schiet de bal in de verste hoek droog binnen. 8-4. Iets met de angel en uittrekken… De geel-groenen zijn nu van slag. Iets met een man en een hamer. Onze jongens spelen de wedstrijd rustig uit. ’t Is binnen: een duidelijke, stevige en oververdiende overwinning.  

Dat de penalty’s daarna helemaal de mist in gaan, zullen we toeschrijven aan de focus op training deze week op mooie acties, samenspel en goeie looplijnen en minder op traptechniek. Iets met zonneschijn en regen, maar dan andersom zeker? Proficiat, jongens! 

20220115 152910

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 6 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert