Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 39ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 26, 27 en 28 augustus 2022. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

kbc kbc2
   

In navolging van de hype van vtm-reeks The Masked Singer doet onze U10-ploeg ook een keertje mee. Allerlei figuren maken (al dan niet) hun opwachting vandaag. Twee spelers kruipen in het pak van CORONAVIRUS en moeten dus afhaken. In laatste instantie moet ook BOKSER afhaken. Gelukkig kan AAPJE wel komen supporteren!

We starten met FLUOSTIFT in de goal, AGENT staat laatste man, DUIVELTJE neemt de rechtsback in, afgewisseld met WAFELTJE en op de linksback staat JOGGING. Centraal loopt UIL met links naast hem KANON, rechts wisselen twee ROBOTS elkaar af op een voor hen ongewone positie (maar coach Dirk kan robots nu eenmaal programmeren) en in de spits loopt SLANG.

Na 10 seconden gaat SLANG al door en wordt foutief afgestopt. De vrije trap van KANON belandt op de paal en niet veel later haalt UIL uit, maar zijn schot gaat net naast. Na een mooie inworp van een ROBOT, haalt SLANG verschroeiend uit op die botsende bal: vanaf de zijlijn schiet hij de bal hoog in doel. Na een hoekschop van KANON blijft de bal hangen voor doel en kan JOGGING er zijn voet nog tegen zetten: 2-0. Schoten van KANON en een ROBOT gaan net over. WAFELTJE heeft zelfs al tijd om zijn naam te komen halen aan de zijlijn. Onze Masked Footballers hebben de match in handen!

In het tweede kwart komen de bezoekers opzetten en na wat focusverlies staat het 2-2. Aan de overkant gaat SLANG alleen op de keeper af, maar hij struikelt over zijn …euh benen. Toch kan KANON een vrije trap van redelijk ver nog rustig in de linkse hoek plaatsen: 3-2. Tijdens de pauze neemt DUIVELTJE de plaats in van FLUOSTIFT in de goal. De eerste FLUOSTIFT wordt nu ROADRUNNER vooraan! Om Duiveltje gerust te stellen, spreekt AGENT de bemoedigende woorden: “Ik zal wel verdedigen zenne, komt goed.”

Met een gelukje komen we 4-2 voor. Brasschaat wil uitverdedigen, maar KANON is aan het jagen en krijgt de bal tegen zijn been waarna hij binnengaat. Acties van UIL, WOODY WOODPECKER en KANON hebben niet het gewenste resultaat en de bezoekers blijven in de wedstrijd met de 4-3-aansluitingstreffer. Achteraan houdt AGENT woord en geven ook WAFELTJE en JOGGING het beste van zichzelf.

In het laatste kwart willen onze Masked Footballers komaf maken met hun tegenstander. Het plan? “Gas erop, enkele goals scoren en de buit is binnen!” KANON schiet tegen de paal, maar SLANG is goed gevolgd om de 5-3 te scoren. KANON zelf schiet de 6-3 binnen. UIL, die alles rondom zich heeft gezien, verdeelt en heerst en kan al botsend de 7-3 binnenknallen. JOGGING (misschien verdient hij er nog ne nieuwe voor school?) scoort een prachtige 8-3, SLANG(ENMENS) dribbelt zich naar de 9-3 én kan met zijn linkse ook nog de 10-3-eindstand op het bord zetten!

Tijdens de penaltyreeks kan DUIVELTJE, alias FLUOSTIFT nu, de tegenstander meermaals van de wijs brengen door récht in hun ogen te kijken. Hij wint het mentale spel en laat amper penalty’s binnen!

Ook een gokje wagen op deze Masked Footballers? Kom de volgende matchen gewoon kijken naar de U10-wedstrijden en u zal snel weten of u het juist hebt!

20220206 U10

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 18 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert