Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 39ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 26, 27 en 28 augustus 2022. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

kbc kbc2
   

Met de 6 overwinningen op een rij trekt team U10 vol zelfvertrouwen richting Kapellen. 11 spelers en een heleboel supporters maken de vroege verplaatsing naar Noorse. Na een koffie, cola of watertje (en natuurlijk een stevige opwarming van de spelers) kan de match beginnen.

Vele vertrouwde posities worden ingenomen en onze jongens zijn er klaar voor. Na een mooie combinatie van Milan en Fille is het Pelle die al snel de 0-1 kan scoren. De supporters dromen alweer van een volgende driepunter. Wanneer Pelle de bal aflegt voor Fille, maakt die de actie, maar zijn schot met buitenkant rechts gaat nipt naast. Jammer genoeg verstapt onze keeper Boris zich (niet verrassend op dit veld) en het gaat daarna met zijn pijnlijke voet ook twee keer mis bij het uitvoetballen. Op het einde van het eerste kwartje staan we dan ook 2-1 achter.

Het tweede kwartje knokken we ons terug in de wedstrijd. Stevige duels worden uitgevochten (niet zelden door Stan, Ties, Sen en Mathias) en de aanvallende acties volgen elkaar op. Een mooie corner van Ferre belandt voor de linker van Milan, maar zijn schot gaat net over. Iets later treft Ferre de lat en nog iets later vindt Louis na een mooie beweging Fille die vanop zijn linkerflank naar binnenkomt en de bal in de verste pin trapt: 2-2! Voor ons doel gooit Stan zijn hele lijf in de strijd om de bal te blokkeren en Mathias kan op zeer rustige wijze een bal van de lijn halen. Zo gaan we rusten met 2-2 op het bord.

Ook na de kantwissel blijft de wedstrijd vlot over en weer gaan. Boris gooit zijn handdoek, euh handschoenen in de ring (lees: zijn voet speelt hem toch teveel parten) en Ferre neemt zijn plaats onder de lat in. Hij heeft al meermaals bewezen dit naar behoren te kunnen uitvoeren en ook in dit kwartier pakt hij regelmatig uit met enkele reddingen. Aan de overkant staat de lat wéér in de weg. “Het zijn hier kleine goals”, geven onze spelers als reden. Milan verdeelt en heerst over heel het veld en dribbelt bij momenten alles aan flarden. Na wat geharrewar valt aan de verkeerde kant dan toch het doelpunt: 3-2 voor Noorse.

De koppen worden bij elkaar gestoken, enkele extra richtlijnen en tips worden gegeven. Het is nu ‘van de moetes’ om toch nog een gelijkspel of meer te kunnen boeken. Doelpogingen van Wout, Fille, Pelle en Milan leveren niets op. Achteraan zijn we weer blij met de stevigheid van onze krachtpatsers Mathias, Stan, Ties en Sen om Noorse counters in de kiem te smoren. En dan vindt Louis –weer hij, net als vorige week– het welletjes geweest. Met een mooie knal zet hij de bordjes weer –verdiend– in evenwicht. Het was zwoegen en zweten, puffen en ploeteren, lopen en werken op een lastig veld met ja… te kleine goals.

20220312 183027

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 13 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert