Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 39ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 26, 27 en 28 augustus 2022. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

kbc kbc2
   

De heenwedstrijd tegen Berendrecht stond bol van de uitdagingen (zoek het maar eens terug op); in deze terugwedstrijd kan Dirk beroep doen op 11 spelers (Boris, Mathias, Ties, Stan, Simon, Milan, Louis, Wout, Ferre, Pelle en Fille). Tijdens de opwarming vliegen de ballen er lekker in dus de supporters geloven er alweer in. Sommige spelers passeren nog bij Veerle om hun haren in een goeie plooi te leggen en dan zijn onze boys er klaar voor.

Het startsignaal van gelegenheidsscheidsrechter Stijn (alweer) weerklinkt nog wanneer Pelle al de eerste kans op de keeper trapt. Niet veel later kan Wout een hoekschop van Fille net niet hard genoeg raken zodat de bezoekende doelman de bal weer kan onderscheppen. Pelle lanceert Fille op de linkerflank, maar ook zijn schot met links gaat op de keeper. Een afstandsschot van Milan vliegt op de lat en de rebound van Louis gaat recht, u raadt het al, op de keeper. We zijn duidelijk de betere in dit eerste kwartje, alleen de goals blijven nog uit. Het was nogal dikwijls ‘mispoes’. Zou Miss Poes daar iets mee te maken hebben?

In het tweede deel van de wedstrijd gaan onze jongens door op hetzelfde elan. Mathias ruimt, gesteund door Stan, Simon en Ties, achteraan alles op. In het aanvallend compartiment leven Milan, Ferre, Louis, Wout, Pelle en Fille zich afwisselend uit en Boris staat er wanneer hij er moet staan. Na stevig stoorwerk van Fille komt de bal bij Wout die nu wel de 1-0 kan scoren. Enkele kansen gaan daarna nog naast of over de goal of… op de keeper.

Tijd om van kant te wisselen. We spelen nu wind mee en de wind waait met momenten ook stevig. Milan scoort de bevrijdende 2-0 met een knap afstandsschot. Net op het moment dat een nieuwe clean sheet in de maak is, leggen de bezoekers een mooie actie op de mat en valt heel snel de 2-1. Nog voor het einde van het derde kwartje kan Louis een mooie actie van Ferre en Wout afronden: 3-1.

Zoals steeds worden de koppen nog even bij elkaar gestoken en moedigen onze jongens elkaar aan. We gaan deze wedstrijd winnen! Fille gaat op links buitenom en geeft een voorzetschot. Pelle en Wout kunnen er net hun teen niet tegen zetten. Als Berendrecht nu de aansluitingstreffer kan scoren, kan het nog spannend worden. Gelukkig haalt Boris die bijna gemaakte goal uit zijn doel en kan Ties zelfs een bal van de lijn keren. De kleine keeper van Berendrecht kan eerst nog een schot van Pelle keren, ziet een schicht van Fille net naast vliegen, maar moet in Milan zijn meerdere herkennen wanneer hij een actie van Ferre kan afronden. Eindstand 4-1.

Was het de wind? Was het de slechte staat van het veld? Was het al zo’n typische eindeseizoenswedstrijd? “Rommelig en minder mooie acties” was het verdict na de wedstrijd. Toch sluit Team U10 ook deze wedstrijd al winnend af, want zo doen topploegen dat.

2022-03-19 U10-Berendrecht

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 15 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert