Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 39ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 26, 27 en 28 augustus 2022. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2022

kbc kbc2
   

In de wandelgangen ging al rond dat Gooreind op bezoek kwam bij de U19 van Wildert. Het bleek echter te gaan om een combinatie van de U9 en de U10 van Wildert. De slechts 6 beschikbare spelers van de U10 (Boris, Sen, Sky, Ties, Wout en Fille) werden aangevuld met enthousiaste U9-spelers Stef, Lowie, Twan en Gus die reeds een hele wedstrijd in de benen hadden. 

In het eerste kwartje laten we ons te snel ringeloren. We lopen verloren op nieuwe posities. De Gooreindse doelpunten vliegen te snel binnen en na 15 minuten staat het dan ook 0-4. Toch bieden we ook wel wat weerwerk. Wout kan een doorsteekpass van Fille net niet voorbij de keeper krijgen, een schot van Lowie gaat recht op de keeper en een sterke loopactie van Twan op rechts krijgt geen gevolg. 

Een motiverende speech van Dirk schudt onze boys wakker. Geloof erin, jongens! Na een hoekschop van Gooreind kan Wout op de counter heel het veld oversteken en rustig naast de keeper de 1-4 tegen de touwen trappen. Achteraan houden Gus, Sen en Stef nu alles tegen. Ze knokken zich bij elke bal en prikken overal nog net hun teen tussen. Kort na de 1-4 zet Twan zich door, legt af naar Lowie, maar zijn plaatsbal is te zwak om de keeper te verrassen. Wanneer Fille de bal op het middenveld verovert, kan hij Twan bereiken die heel blij is met zijn doelpuntje in deze match: 2-4 halfweg (en dus 2-0-winst in dit kwartje voor onze combiploeg!).  

Het derde kwart verloopt rommelig. De wind komt steviger opzetten, we vinden de combinaties niet en aan onze kant kan Boris niet vermijden dat het richting 2-7 gaat.  

Met wat geluk kan Gooreind ook in het laatste kwart eerst twee keer scoren (2-9). Toch herpakken we ons nog. Fille kan een uittrap van de keeper onderscheppen, maar schiet dan ietwat overhaast net naast. Het slotakkoord is voor de U19 van Wildert. Boris trapt uit richting Stef, die Twan vindt. Met een mooie pass bereikt hij Wout die nog naar zijn rechtervoet kapt en opnieuw beheerst scoort. De eindstand komt zo op 3-9, maar we onthouden vooral de werkkracht van onze jongens.  

Bedankt aan de U9-jongens om de wedstrijd mee te redden. Het bleek vermoeiend, steviger en plots een heel groot veld, maar zij hebben hier weer veel uit geleerd. Ook onze eigen U10-kerels toonden een grote inzet en ervaarden misschien hier en daar weer de moeilijkheid van een andere positie. Op naar de laatste wedstrijd van het seizoen binnen twee weken. 

20220409 u10-gooreind

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 17 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert