Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Save these dates !

Save these dates !

Onderstaande datums kan je alvast in je agenda noteren : - Zat 2/12 Sint om 16u voor U6 tem U10 + multimovers - Do 28/12 om 17u kerstfeestje voor U6 tem U13 - Familiedag zat 4/5/24 - We doen...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

Hoi KSVW-er en hun ouders, broers en zussen, Om het seizoen op een gepaste manier af te sluiten, richten wij op zaterdag 4 mei een dag in vol activiteiten voor al onze jeugdspelers. Uiteraard kan...

  • Save these dates !

    Save these dates !

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

    Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

kbc kbc2
   

Overtuigende overwinning

Voor de eerste competitiewedstrijd trommelt coach Jelle 10 spelers op: Louîz is de (vliegende) keeper, Litse en Mats zullen meestal verdedigend optreden. Stef, Lander, Vince en Alexander zullen de middenveldposities bezetten. Vooraan wisselen Lenn, Noah en Gus elkaar af. De eerste wedstrijd krijgt ook een professionele arbiter, volledig in zwarte outfit (merci, David).

Onze jongens starten furieus. Gus geeft een lage voorzet, maar Noah kan er net zijn voet niet tegenzetten. De tegenaanval is snel aan de overkant, maar Louîz komt weer ver en gepast uit. De toon is gezet; dit zou wel eens een leuke wedstrijd kunnen worden. De 1-0 is een prachtig doelpunt: van Vince gaat het naar Lander, die doorspeelt naar Gus, die vanop rechts vanuit een scherpe hoek staalhard hoog in doel schiet! Met een mooi afstandsschot maakt Noah er 2-0 van. Daarna trapt Vince enkele goede corners, maar het is (voorlopig) nog van ‘net niet’. Op de counter kan Mariaburg 2-1 maken. Zo eindigt het eerste kwartje.

De derde goede corner van Vince levert aan het begin van het tweede kwartje een doelpunt op. Alexander kan de bal naar Gus afleggen die in de linkerbenedenhoek paal binnen schiet: 3-1. Gus heeft even heel veel vertrouwen en zit er tussen bij een uittrap van de bezoekende doelman: 4-1. Opnieuw kan onze tegenstander op de counter scoren: 4-2. Wanneer Lander en Lenn goed gaan doorjagen, kan Lander de bal ontfutselen van een wit-blauwe verdediger en de bal afleggen tot bij Mats: 5-2 is de stand halverwege.

Coach Jelle pept zijn spelers nog eens op. Aan scheidsrechter David wordt ‘de spons’ gevraagd, maar die hebben ze vandaag niet nodig. Vanaf het derde kwart spelen we richting de supporters, maar het is aan de overkant dat we eerst wakker geschud worden. Eerst pakt Litse uit met een geweldige, verdedigende tackle, daarna redt Louîz met de voet. Zij stellen onze voorsprong veilig. Mats en Litse spreken overigens knap af daar in het hart van de verdediging! Nadat een voorzetschot van Gus net geen voet vindt, kan Stef met een harde knaller de 6-2 scoren. (Dat eitje van deze ochtend doet dus weer zijn werk…) Alexander kan daarna de 7-2 scoren: hij twijfelt niet wanneer hij een uittrap van de keeper kan onderscheppen. De 8-2 is weer een staaltje van de Landermentaliteit: een stevig schouderduel winnen en gewoon droog binnen knallen!

De veer is nu gebroken bij onze tegenstander en onze boys kennen geen genade. Litse dribbelt drie verdedigers op een hoopje, maar zijn schot mist jammer genoeg kracht. Lander scoort er in het laatste kwartje nog 4, Vince trapt er nog twee binnen (beiden door de benen van de keeper, alsof dat zo moet) en Noah kan nog een hoekschop van Vince aan de tweede paal binnenkoppen. Voor wie goed geteld heeft, eindigt deze wedstrijd op 15-2. Overtuigend met goede looplijnen; op naar de volgende match!

2022-09-03 U10-Mariaburg

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 5 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert