Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

U10: KSVW – Wuustwezel

De ballen vliegen er vlotjes in!

Eerder op de dag (en dat mag je echt letterlijk nemen) ging er al een U10-delegatie de overwinning binnenhalen op verplaatsing bij OSSMI. Louîz en Mats, vergezeld door trainers Jelle en Benny, vliegen daarna over naar de thuisbasis om ook de tweede U10-groep te voorzien van de nodige spelers én coaching. Gelukkig zijn er nog bevlogen voetbalmama’s en enthousiaste sjotterspapa’s die het veldje al klaarzetten en ons ploegje begint op te warmen. De journalist van dienst komt vanuit Loenhout richting de Steenovenstraat en mist de eerste minuten, maar bij zijn aankomst is het nog steeds 0-0.

De eerste actie die ondergetekende kan waarnemen, is vliegende keeper Louîz die, opkijkend naar coach Benny, gepast uit doel komt. De eerste minuten gaat het spel leuk over en weer, tot Litse van heel ver op goal trapt. Op het natte veld botst de bal verraderlijk door en de keeper is gezien: de 1-0 vliegt binnen. Het inspireert dribbelkont Litse om nog een zotte actie op poten te zetten en Gus te bedienen voor de 2-0. Louîz redt dan een bal met de knie en daarna pakt Noah uit met een goede verdedigende actie, alleen… de bal vliegt over alles en iedereen… in eigen doel. Grote kansen voor Lenn, de twee Larsen en Gus vliegen er niet in. Wanneer een bal door een bezoekende verdediger wordt weggetrapt, zet doelman Louîz (net over de helft van het veld) zijn stevige rechter er tegen en deze trap vliegt er zowaar ook in: 3-1!

Bij het begin van het tweede kwartje hebben we het geluk aan onze zijde. Wuustwezel treft de paal, Lenn en Daan kunnen er soms nog nét hun voetje tussen zetten en anders staat Louîz pal. In dit tweede kwartiertje pakt onze vliegende fluoman uit met enkele prachtige reddingen. De 3-2 kan hij niet vermijden, maar dan acht Mats zijn momentum gekomen. Hij slaat twee vliegen in één klap: twee identieke doelpunten (een lange run en droge afwerking) op twee minuten tijd. Daan mist op een haar na de 6-2 na een dieptepass van Gus en wanneer diezelfde Gus met links op doel trapt, kan Mats in de rebound toch de 6-2 scoren. Een afvallende bal na een corner belandt voor de voet van Emma, die de bal met een hoog schot in doel doet vliegen: 7-2 halfweg.

Ook in het derde kwartje zien we hetzelfde spelbeeld: Wuustwezel ziet ze vliegen. Ons U10-team werkt en zwoegt, niet zelden met een fikse regenbui op hun voetbalkopjes. Na goed doorzetten treft Steffie de paal, kan Lars de rebound net niet in doel doen vliegen en het schot van Emma vliegt op de keeper. Ergens aan de zijkant vliegt de bal over Lenn, maar hij houdt ‘m even keepersgewijs tegen. Woeps. Gus ontbindt in het derde kwartje zijn duivels en gaat ook voor een hattrick: eerst scoort hij met links in de rechterbenedenhoek de 8-2, daarna kan hij alleen op doel af na een gemeten dieptepass van Mats: 9-2. De 10-2 komt er nadat Litse de bal na een lange dribbel tot bij Gus brengt die uit een scherpe hoek afwerkt. Tussendoor had Gus ook de kans op nóg een doelpunt wanneer hij alleen weg is en de keeper tegen de paal staat te dromen, maar net op tijd zet de bezoekende doelvrouw nog een stapje opzij, waardoor Gus op haar trapt.

In het laatste kwartje zien we nog veel leuke acties. Lars H houdt het verkleumd van de kou voor bekeken, maar Lars DR en Daan betrekken zich mooi in het spel. Ze durven de bal vragen en ook die actie maken. Noah verdedigt goed in combinatie met Litse of Mats, vooraan gaat Steffie hard op zoek naar een doelpuntje! De doelpunten vliegen ook nu nog de pan uit. Het is weer Gus die kan scoren: 11-2 nadat Litse hem diep stuurt. Lars mikt nog net naast de goal en het slotakkoord is voor Mats die de 12-2-eindstand in het hoekje plaatst.

De regen kon team U10 niet deren. De hoogvliegers van Team U10 maakten er een leuke partij van! Ze lijken de overgang naar 8 tegen 8 goed te verteren en zetten wekelijks mooie acties op poten. Doe zo verder, spelers én staf!

2022-09-10 U10-Wuustwezel

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 15 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert