Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

Louîz, Litse, Mats, Alexander, Lander, Joppe DC, Stef, Vince, Matthias, Noah en Gus zijn de 11 U10-spelers die de thuiswedstrijd tegen Minderhout zullen afwerken. Deze U10-match start nog vóór 9u30. Moeten we dan die snelle goal van de bezoekers wel meerekenen? Die viel immers nog vóór de officiële starttijd… Ach ja, voor we het goed beseffen, staan we 0-1 achter. Ook de 0-2 valt snel, na wat geharrewar voor het doel van Louîz. Gelukkig kunnen we na negen minuten de aansluitingstreffer scoren. Een afvallende bal komt voor de rechter van Vince die snoeihard uithaalt. De keeper probeert het schot nog te weren, maar de knal is te hard en gaat over de keeper binnen: 1-2. Op een hoekschop scoren de groen-witten echter nog voor het einde van het eerste kwartje de 1-3: de bal gaat ongelukkig aan de eerste paal binnen. Het spel verloopt rommelig en lijken onze jongens er geen hout van te snappen.

Dé actie van de wedstrijd gebeurt dan aan de zijlijn. Scheids David ruilt zijn arbiterfluitje in voor wat coaching aan de overkant van het veld en dat blijkt geen pleister op een houten been… Dat snijdt misschien geen hout en toch… Het tweede kwartje start nog vooral verdedigend (een vrije trap van Minderhout, een corner die weggekopt wordt door Mats, gekluts voor onze goal,…), maar Litse, Stef en Noah laten niet met zich sollen. Toch is het spelbeeld nog niet top. Onze jongens zagen van dik hout planken en willen het teveel op eigen houtje doen. Toch knokken we ons in de wedstrijd en komen we nu ook in de buurt van de bezoekende doelman. De schoten van Gus en Lander gaan recht op de keeper en een uithaal van Joppe gaat voorlangs. Het feit dat we geen tegendoelpunten kregen in dit kwartje geeft ons moed.

Met de zon in de rug (en af en toe een goede regenbui) en vooral met de supporters in het zicht zijn onze spelers hongerig naar die aansluitingstreffer. Ze bijten op een houtje… Een schot van Lander wordt gepakt door de keeper, Gus kan de rebound net niet binnen tikken. Opnieuw pakt Lander uit met een prachtig schot, maar de redding van de Minderhoutse keeper is zo mogelijk nóg mooier: hij ranselt de bal uit de winkelhaak. Matthias kopt nog net naast, Mats zijn schot gaat naast, Alexander zijn schot is niet hard genoeg, Litse zijn dribbel lukt net niet,… De bezoekers zijn ook nog iets feller in de duels en durven al eens dat f(h)outje maken. De mama’s roepen hun zonen naar voor en dat helpt. Ondertussen coachen Jelle en David aan beide kanten waardoor onze jongens beter en juister gaan lopen. Ook de gelegenheidsscheids helpt misschien een beetje. We krijgen een vrije trap die Mats er enig mooi in trapt: de verdiende 2-3-aansluitingstreffer is een feit. Het geeft Mats vleugels, want hij scoort ook de 3-3, nadat Gus eerst nog op de keeper had getrapt.

Met deze gelijkstand gaan we naar het laatste kwartje. Onze boys zijn uit het goede hout gesneden en geloven er in. Eerst komt Minderhout nog goed opzetten en is er een heet standje voor doel van Louîz, maar aan de juist kant gaat de bal er toch in: 4-3. Mats verovert de bal en kan de bal onder de keeper schuiven. Met kansen voor Gus, Litse en Lander voelen we dat we de overwinning meer verdienen dan Minderhout. Noah komt nog enkele keren stevig tussen, Stef laat zich achteraan niet van de wijs brengen en Mats –weer hij– stelt de overwinning veilig met de geplaatste 5-3.

Alle hout is geen timmerhout, maar vandaag waren wij toch meer het juiste hout dan Minderhout. ’t Was warm en koud, soms stevig en stout, maar onze jongens behaalden weer goud tegen Minderhout!

2022-09-17 U10-Minderhout

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 16 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert