Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
online inschrijven ontbijt KSVW 2023

online inschrijven ontbijt KSVW 2023

  Beste   Sinds Corona enkele jaren geleden zijn intrede deed, organiseert KSV Wildert in het najaar zijn jaarlijkse ontbijtactie. Dankzij jullie talrijke inschrijvingen en goede...

Save these dates !

Save these dates !

Onderstaande datums kan je alvast in je agenda noteren : - Zat 2/12 Sint om 16u voor U6 tem U10 + multimovers - Do 28/12 om 17u kerstfeestje voor U6 tem U13 - Familiedag zat 4/5/24 - We doen...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • online inschrijven ontbijt KSVW 2023

    online inschrijven ontbijt KSVW 2023

  • Save these dates !

    Save these dates !

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

In een grote colonne trekken 6 auto’s en busjes, met hier en daar een alleenstaande papa (‘als de vrouw op weekend is’), richting het kunstgras van den Driehoek. Gelukkig stappen niet alle spelers in het busje bij Steven, anders spelen ze vandaag in ‘t wit… Van de thuisploeg is nog geen spoor wanneer wij aankomen. Kettingen worden van de stoelen gehaald, de kleedkamers worden geopend en onze jongens staan te popelen om te starten.

In de kleedkamer legt coach Benny het tactisch plan uit voor vandaag: welke looplijnen willen we zien, welke wissels staan gepland, hoe gaan we het vandaag aanpakken. Met de nodige concentratie luisteren onze U10-boys: de focus is er al!

Bij aanvang van de wedstrijd is het even zoeken. Het spel verloopt rommelig en het draait een beetje vierkant (haha, en dat tegen den Driehoek). Toch is het eerste schot(je) richting doel van ons, maar Yassin besluit op de keeper. Met een mooi schot komt de thuisploeg op voorsprong: 1-0. Toch straf dat we wéér eerst op achterstand komen. Het lijkt wel een patroon te worden. Hopelijk is dit (ook weer) het signaal om zélf in actie te schieten. Na een pass van Yassin wordt het schot van Gus geblokt en iets later besluit Gus naast. Ook een schot van Lander heeft niet voldoende kracht om de keeper te verschalken.

Tijdens de pauze na het eerste kwartje wordt er toch even stevig gebabbeld en enkele mannen wakker geschud. Louîz zet zijn ‘mijn-zus-hield-me-wakker-vannacht’-frustratie om in positiviteit en dat loont. Hij toont opnieuw -samen met Mats of Litse- de over-mijn-lijk–mentaliteit. We knokken ons in de wedstrijd en durven de duels aangaan. Stef lanceert Gus, maar zijn schot gaat naast. Daarna legt Gus de bal af naar Lander, maar zijn schot gaat over. Onze kerels voelen dat het moment daar is om toe te slaan. De 1-1 scoort Lander met een knappe vrije trap, de 1-2 is van Mats die slordig uitvoetballen van de thuisploeg rustig afstraft en de 1-3 komt van Gus die razendsnel het rechtse lijntje afloopt met bal aan de voet en vanuit een scherpe hoek zijn voorzetschot ziet binnengaan. Yassin maakte hierbij een mooie loopactie waardoor de keeper en verdediger in de war waren.

Is het de kantwissel of de voorsprong? Feit is dat we niet goed starten aan het derde kwart. Mats en Louîz willen mooi uitverdedigen, maar spelen het soms wel heel gevaarlijk, gelukkig voorlopig zonder veel erg. Aan de overkant zijn een puntertje van Lander en schoten van Yassin en Alexander allemaal onder te brengen in de categorie ‘net niet’. Warre ranselt eerst nog een mooi schot uit zijn goal, maar hij moet zich iets later toch gewonnen geven na -eerlijk gezegd- even slap verdedigen. De 3-3-gelijkmaker van de thuisploeg is dan weer een vermijdbare snelle counter. Gelukkig kan Gus nog net voor het fluitsignaal op links een actie maken, naar binnen komen en met een waanzinnig mooi schot van heel ver in de verste hoek hoog in doel de 3-4 scoren!

In het laatste deel moeten we die voorsprong met hand en tand verdedigen en liefst ook nog wat uitdiepen. Met een snelle inworp lanceert Gus de diep gelopen Mats die de paal treft. Lander is er als de kippen bij om de 3-5 hard in doel te trappen. Een onterecht toegekende hoekschop wordt door de thuisploeg goed afgewerkt: 4-5 met een harde kopbal. Een goeie corner van Stef komt bij Mats die met zijn been verlengt en Joppe kan de bal eenvoudig in doel lopen: 4-6. Een hoekschop van Gus blijft nog voor doel hangen, waar Alexander en Stef net niet bij de bal kunnen om binnen te duwen. In de laatste minuut verdedigen Mats en Louîz samen mooi uit helemaal links in het hoekje op onze eigen helft. De bal gaat nog even buiten, maar er wordt snel gegooid. De bal komt bij Lander die op rechts Gus ziet vrijlopen. Alleen voor de keeper trapt hij de 4-7 rustig rechts naast de keeper.

Inzet, duelkracht en efficiëntie troef vandaag. ‘t Is paars, ‘t is wit, ‘t is beter dan Madrid, ‘t is de Wiiiildeurt! In de kleedkamers weerklinkt nog een harde ‘zigge zagge zigge zagge’, wordt er euh ‘snel’ een douche genomen en worden de voetbaltassen weer netjes gevuld volgens de regels van het proppen. Tot volgende week.

2022-10-08 Driehoek-U10

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 9 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert