Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
online inschrijven ontbijt KSVW 2023

online inschrijven ontbijt KSVW 2023

  Beste   Sinds Corona enkele jaren geleden zijn intrede deed, organiseert KSV Wildert in het najaar zijn jaarlijkse ontbijtactie. Dankzij jullie talrijke inschrijvingen en goede...

Save these dates !

Save these dates !

Onderstaande datums kan je alvast in je agenda noteren : - Zat 2/12 Sint om 16u voor U6 tem U10 + multimovers - Do 28/12 om 17u kerstfeestje voor U6 tem U13 - Familiedag zat 4/5/24 - We doen...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • online inschrijven ontbijt KSVW 2023

    online inschrijven ontbijt KSVW 2023

  • Save these dates !

    Save these dates !

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

10 spelers maken deel uit van de selectie om thuis tegen Noorse te spelen. Door ziekte moet Joppe V. nog afhaken, waardoor we slechts één wisselspeler hebben. Iedereen is keurig op tijd, zelfs diegene die met het hele gezin moeten komen. Mama’s zijn dat gewend naar ’t schijnt… Onder leiding van Benny en Jimmy wordt er goed opgewarmd met o.a. een ‘lummeltje’ en de worden de tactische lijnen weer uitgelegd. Denk aan de training jongens: in de hoek lopen, vrij lopen, één-twee zoeken en spreken tegen elkaar.

Gelegenheidsscheids Ringo fluit de wedstrijd op gang. In de nagalm van dit fluitsignaal gaat de bal al binnen: Yassin scoort de 1-0. Vanuit een scherpe hoek kan Lander er al snel 2-0 van maken. De bezoekende coach wordt er nu al bijna moedeloos van en spoort zijn manschappen aan om voor elke bal te gaan. Toch zijn ook de volgende 6 kansen voor onze U10-toppers. Warre komt goed uit en lanceert meteen Lander die jammer genoeg niet kan afwerken. Yassin mist alleen voor de keeper. Gus trapt in één tijd voorlangs en een mooi uitgevoetbalde actie tussen Mats, Warre, Litse en Joppe DC kent ook niet de juiste afloop. Een misverstandje tussen Warre en Litse zorgt voor de 2-1. Een schotje van Matthias is te zacht en Gus raakt de bal ook niet vol waardoor die opnieuw naast gaat. Met 2-1 gaan we even rusten. We zijn voetballend veel beter; we moeten alleen de kansen afwerken om de bezoekers uit te schakelen.

Dat heeft Matthias goed begrepen. Aan de zijlijn is er enige twijfel wie de 3-1 heeft gescoord, maar de arbiter stond er kort op en is duidelijk. Noorse blijft nog (een beetje) meespelen maar trapt twee keer naast. Emma kan zich op rechts goed doorzetten en Gus bereiken, maar zijn schot wordt gepakt door de keeper. In de korte hoek kan Lander de 4-1 binnentrappen. Joppe trapt nog iets te zacht richting de keeper en aan de overkant wijkt een schot af op het been van Litse (“Woeps”) waardoor de bal naast Warre binnengaat. 4-2 halfweg. Zelfde spelbeeld: we zijn beter, maar kunnen de score niet uitdiepen waardoor de bezoekers toch nog enigszins blijven aanklampen.

We hebben het raden naar wat er tijdens de pauze halfweg verteld is door de coaches, maar het lijkt wel of het woord ‘kermis’ is gevallen want onze talentjes beginnen plots hoge ogen te gooien. Eerst gaat een schot van Matthias nog naast en niet veel later trapt Mats op de keeper. Yassin is hierbij goed gevolgd en kan de 5-2 scoren. Een geweldig mooie aanval –botsautogewijs met echte “tikki takka”– tussen Matthias, Gus, Emma en Yassin wordt afgerond door Mats: 6-2. Aan de overkant is Warre geklopt, maar de bal raakt eerst –flipperkastgewijs– de lat en dan de paal. De doellijntechnologie (er wordt gefluisterd dat die in het toekomstige kunstgras verwerkt gaat worden) is resoluut: geen doelpunt. Na hard werk van Yassin in de hoek, krijgt hij de bal bij Gus die de 7-2 binnentrapt. De 8-2 komt van Mats die een doeltrap kan onderscheppen en –schuiftafelgewijs– de bal rustig kan binnen schuiven naast de doelman. Onze topkeeper Warre zit er af en toe ver uit zijn doel gepast tussen of kan –grijpkraangewijs– Noorse pogingen onschadelijk maken, maar op een hoge lob heeft hij geen verhaal en dus moet hij even de 8-3 –eendjesgewijs– uit zijn net vissen. Dat is ook meteen het laatste rondje op de paardenmolen van de geel-groene bezoekers. De 9-3 is het omgekeerde van de 5-2: Yassin trapt vanuit een scherpe hoek gekruist naar doel. De keeper kan wegduwen in de voeten van Mats en zoiets moet je ‘m niet geven.

De centjes van de bezoekers lijken nu bijna op terwijl onze kanjers nog langs het lunapark gaan. Als echte bulldozers walsen ze de Noren helemaal plat. Een lange aanval wordt door Lander afgerond: 10-3. Gus wordt diep gestuurd, passeert vakkundig de keeper en loopt de 11-3 in doel. Noorse treft nog één keer de paal, maar dat is het écht voorbij. Ons team passeert in de laatste 7 minuten nog langs de schietkraam. De 12-3 is van Gus, die met links de bal in de verste hoek plaatst. Wanneer Gus zich doorzet op rechts en naar Yassin roept op het moment dat zijn pass vertrekt, loopt een verdediger de bal in eigen doel: 13-3. Een afvallende bal komt niet veel later voor de linker van Matthias die verschroeiend de 14-3 in de pin pegelt. De 15-3 gaat van nog verder binnen: Lander twijfelt niet wanneer de bal komt aangerold en hoog over de keeper gaat de bal binnen. Het eindschot is van Gus die nu met rechts hoog over de keeper binnentrapt. De 16-3-eindstand staat weer mooi op het bord (lees: op het kladblaadje van de verslaggever). Het mooie was dat élk doelpunt door heel de ploeg werd gevierd. Qua teamgeest echt wel bijzonder! Zo’n resultaat verdient twee bonnetjes (die we niet opsparen voor volgende week hoor) waarmee in de kantine iets gekozen kan worden van de bovenste en de middelste rij: de AA’s, chips en snoepjes zijn weer binnen! Op naar volgende week voor de kermis, euh, ik bedoel een nieuwe topmatch!

2022-10-15 U10 - Noorse

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 10 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert