Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

Vandaag speelt één U10-delegatie tegen de rood-witten van OSSMI. Schijnbaar hebben die grote kerels tot nu toe slechts één wedstrijd verloren… tegen de Wildert. Dat maakt dat deze clash mogelijk voor veel spanning zal zorgen. 

Onze trainers rekenen op 11 spelers: Warre, Mats, Litse, Lander, Twan, twee Joppes en Lenn starten aan de wedstrijd. Vince, Stef en Gus houden zich klaar om in te vallen. Onze coaches proberen de tegenstander al uit hun lood te slaan door de wedstrijd reeds om 9u20 op gang te laten fluiten. Dat blijkt echter niet te werken, want het zijn de bezoekers die voor hete standjes zorgen bij het doel van Warre. Zelf dwingen we weinig of geen kansen af en na een mooi uitgevoetbalde actie van rood-wit maken ze de verdiende 0-1. 

Coach Benny vraagt zich luidop af hoe we onze jongens wakker kunnen krijgen. Zou de kermis weer een reddingsmiddel kunnen zijn? Invallers Vince en Gus zorgen voor goede acties maar échte kansen blijven uit. Aan onze kant kunnen we gelukkig rekenen op ‘het mirakel Verbakel’: op het notitieblaadje van ondergetekende stond 5x ‘Warre!’. Hij komt meerdere keren ver uit doel om de bal weg te trappen, pakt uit met een zotte save, heeft even geluk dat een hoekschop nog net van de lijn wordt gehaald en kan opnieuw gepast tussenkomen. Toch kan zelfs ‘de Verbakel met al zijn tentakels’ de 0-2 niet vermijden. 

Tijdens de pauze worden de koppen bij elkaar gestoken, wordt de focus op ‘inzet’ gelegd en dat loont. We tonen nu veel meer de ‘goesting’ om die goal te maken, de ‘wil’ om dat duel te winnen. Twan zet zich goed door, Lander en Vince knokken zich echt in de match, Stef probeert met een dribbel de verdedigers te omzeilen,… Toch is het opnieuw Warre die redding brengt. Een gebalde vuist volgt op zijn actie, terecht! OSSMI treft nog de paal, maar wanneer onze verdedigers willen uitvoetballen, loopt het even mis. De bal wordt onderschept en weer scoren de bezoekers één doelpuntje in dit kwartje: 0-3. 

Onze jongens vangen op dat hun tegenstander ook in het vierde kwartje één doelpunt wil maken om tot 0-4 te komen. Dat werkt een beetje als een rode lap op een stier: de niet-met-ons-mentaliteit komt boven. Stef gaat stevig door in de duels, Lenn loopt nog sneller dan hij normaal doet, Mats en Litse laten niets meer door. Toch verschijnt Warre wéér drie keer op het notitieblaadje: met een prachtige save uit de rechterhoek, een lage redding in de andere hoek en nog een vangbal. Wanneer de bezoekende coach een hoekschop van Vince laat hernemen (wegens een uitschuiver), worden we eindelijk beloond voor onze werklust. Mats kan dan toch die eerredder scoren. Eindstand 1-3. 

Vandaag was de tegenstander gewoon beter. Dat mag ook al eens gezegd worden. Onze boys hebben hard gewerkt, maar konden hun eigen spel niet opdringen aan de tegenstander. Toch verdienen ze een pluim voor alle inspanningen, in het bijzonder onze keeper. Club Brugge heeft Muur Mignolet, wij hebben Spektakel Verbakel. Veel spelers moesten na deze match nóg een wedstrijd spelen, maar dat was hier zeker niet te zien. Ze gaan er steeds voor de volle 100% voor en dat siert hen. Knap gewerkt, mannen! 

2022-10-29 U10-OSSMI

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 7 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert