Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Beste ouders en spelers, Tijdens de zomervakantie organiseren we op KSV Wildert van 01 tot en met 05 juli 2024 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 41ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

    Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

kbc kbc2
   

De ene U10-ploeg speelt om 9u30 thuis tegen Gooreind, de andere ploeg start een minuutje later op Heibos. David en Steven nemen de opwarming voor hun rekening. Die laatste heeft er naar ‘t schijnt nog natte voeten van. Louîz, Matthias, Gus, Vince, Lander, Stef, Steffie, Noah en Daan zijn er klaar voor. De wedstrijd zelf staat onder deskundige (het moet gezegd hé) leiding van het onuitgegeven trainersduo David en Tim en gebeurt vandaag op een euh… tennisveld. De ondergrond is kunstgras en op het volledige terrein worden 4 wedstrijden tegelijkertijd afgewerkt. Onze topploeg speelt op centercourt voor de tribune. Nog voor aanvang van de partij gaat David regelen dat het singleveld wordt verbreed naar een dubbelspelveld (maar eigenlijk is het nog niet voldoende).

In het eerste kwartje staat alles vast. Gus treft wel een keer de keeper en de paal, Daan kan net niet tot een schot komen en Steffie kan ook de bal net niet tussen de palen krijgen. Verder ligt het spel soms langdurig stil. Bij een opslag duurt het secondenlang voor er gegooid wordt, simpelweg omdat iedereen op een hoopje staat en het hele veld vol lijkt te staan. Gus vindt wel een oplossing: met een smash vanop de andere helft van het veld staat het toch 0-1. De eerste game is binnen. De baseline wordt na het eerste kwartje toch nog wat naar achter gelegd.

In het tweede kwart zet Steffie, nog maar net terug uit blessure, zich goed door en ze kan met haar forehand ook afwerken: 0-2. De 0-3 komt van Noah, die na een actie van Lander, de bal via de netrand kan binnentrappen. Mogelijks heeft de tactische en lichtschuine neerzetting van het doel daar toch iets mee te maken, niet supporters? Een knappe passeerslag van Vince wordt door de keeper nog net uit de bovenhoek gehaald.

Ook na de kantwissel zien we nog steeds hetzelfde spelbeeld. Op het middenveld wordt geknokt, vooraan wordt regelmatig een volley niet afgemaakt. Door stevig doorzetten van Daan en Steffie kan Lander met een winner uitpakken en de 0-4 gekruist tegen het net trappen. Anders dan in tennis, is dat nu wél goed natuurlijk. Ook Stef heeft het juiste racket vast vandaag en kan de 0-5 scoren, nadat Daan een return net niet goed kon raken.

Lander pakt nog uit met een mooie topspinbal richting Noah, maar hij wil afwerken zoals in een pas bekeken YouTubefilmpje en dat blijkt nog net iets te moeilijk.

In het laatste deel van de wedstrijd is het vooral veel geharrewar, geduw en gewring. Kansen zijn er vooral aan onze kant, maar Daan, Noah en Steffie krijgen de bal niet aan de juiste kant van de paal. Achteraan is het doel van Matthias, Gus en keeper Louîz vooral om eens de nul te houden! Gelukkig maken onze toppers geen unforced errors. Integendeel. De umpire fluit nog een overtreding voor ons. Gus staat klaar voor het matchpunt en pakt als slot nog uit met een ace: zijn vrije trap gaat van ver weergaloos in doel: 0-6. Zeker geen walk-over, maar wel een overduidelijke en verdiende love game. Game. Set. Match.

2022-11-12 Heibos-U10

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 15 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert