Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Beste ouders en spelers, Tijdens de zomervakantie organiseren we op KSV Wildert van 01 tot en met 05 juli 2024 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 41ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

    Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

kbc kbc2
   

De voorbije weken liep het niet altijd van een leien dakje. Inzet en vechtlust waren steeds aanwezig, maar het combinatiespel dat de (verwende) supporters al een beetje gewoon waren, kwam er niet altijd meer uit. Vermoedelijk lag de WK-voorbereiding al aan de basis van die moeilijke wedstrijden. In de WK-tijden doen onze topspelers van de U10 uiteraard de nodige inspiratie op. Hopende dat ze de juiste ploegen zullen imiteren, zijn de supporters weer talrijk aanwezig om hun favorieten aan te moedigen voor de thuiswedstrijd tegen den Driehoek. Geen 0-0 hé jongens, komaan, alles geven!

Nu het WK gestart is, lijkt het money time en dat hebben onze boys goed begrepen. Met de juiste mentaliteit komen ze het veld op. De 1-0 komt al snel van de voet van Twan en niet veel later kan Gus de score meteen verdubbelen. Die efficiëntie lijken ze van Engeland geleerd te hebben. Na wat geharrewar voor doel na een corner kan de tegenpartij de 2-1-aansluitingstreffer scoren. Dat is meteen het signaal voor onze jongens om extra gas te geven. Als Frankrijk tegen Australië kan uitlopen tot 4-1, kunnen wij dat ook: wanneer de bal wat blijft hangen, is het Gus die de 3-1 kan binnen prikken. Met links scoort Gus zijn derde op een rij: 4-1. En daar stopt het niet: Lander ‘geroefel’ Van Giel kan dan op geheel eigen wijze de 5-1 scoren. Er volgen ook nog schoten van Mats (net naast) en Gus (op de paal). Aan de overkant kan Louîz Courtois zich tot twee keer toe onderscheiden op uithalen van de bedrijvige Driehoekspits.

Naar wat er vooraf tegen de spelers gezegd is, hebben we het raden. Toch verdenken we trainers Jelle en Benny ervan om de naam van de tegenstander enkele keren te vermelden in de wedstrijdbespreking vooraf. De driehoekjes die onze sjotters op de mat leggen, mogen echt gezien worden. Zelfs achteraan pakken ze uit met Spaans combinatievoetbal: Twan naar Louîz die meteen meegeeft met Mats en zo zijn we weer aan het voetballen. Knap om te zien! De oprukkende Mats knalt dan plots een bal tegen de winkelhaak. Met aanvallend tikki-takka-voetbal (niet waar, Mohamed?) en de nodige driehoekjes kan Gus de bal tot bij Yassin brengen die de 6-1 scoort. Geen twee minuten later vuurt Lander een schot af, dat onderweg nog wat blijft hangen, maar Joppe is goed gevolgd en kan de 7-1 scoren. Aan onze kant hebben Louîz en Lander een beetje pech bij de 7-2 van de bezoekers. Dat is het risico van het uitvoetballen soms, maar dat hoort erbij!

Na de kantwissel blijven we Saoedi-Arabiëgewijs (tegen Argentinië, weet u nog wel) een hoog blok vormen. Dat loont ook bijna meteen. De keeper twijfelt en Lander kan de bal jammer genoeg net niet in een open doel schieten. Joppe lijkt halfweg zelfs een statement te willen maken door toch de regenboogarmband te dragen, maar na wat inzoomwerk blijkt het toch een doodgewone buff te zijn die rond zijn arm hangt. Bij een uittrap van de bezoekende doelman kan Stef de bal onderscheppen en onmiddellijk binnen knallen: 8-2. De gebalde vuisten van Stef spreken boekdelen: dit goaltje had hij nodig. Na een actie van Mats kan Lander de 9-2 tegen de netten trappen. Yassin besluit tussendoor nog op de keeper en ook de 10-2 komt van de voet van Lander. U mag zelf invullen op welke wijze dit doelpunt tot stand kwam.

In het slotkwartier zijn we nog iets te mild voor de tegenstander. Uitvoetballende acties gaan tot twee keer toe mis, waardoor ze 10-3 en 10-4 kunnen maken. Toch doen we ons hoedje af voor hoe er soms Spanjegewijs wordt uitgevoetbald. Na een actie van Mats zorgt Joppe voor het slotakkoord: 11-4.

Die uitslag kunnen we vooralsnog niet linken aan een WK-wedstrijd, waar 0-0 eerder de regel lijkt. Na dit prachtige resultaat zijn we zeker van de volgende ronde. Volgende week volgt nog wel de laatste wedstrijd van de zogenaamde ‘eersteseizoenshelft’. Goed gespeeld, jongens!

2022-11-26 U10-Driehoek

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 17 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert