Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
online inschrijven ontbijt KSVW 2023

online inschrijven ontbijt KSVW 2023

  Beste   Sinds Corona enkele jaren geleden zijn intrede deed, organiseert KSV Wildert in het najaar zijn jaarlijkse ontbijtactie. Dankzij jullie talrijke inschrijvingen en goede...

Save these dates !

Save these dates !

Onderstaande datums kan je alvast in je agenda noteren : - Zat 2/12 Sint om 16u voor U6 tem U10 + multimovers - Do 28/12 om 17u kerstfeestje voor U6 tem U13 - Familiedag zat 4/5/24 - We doen...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • online inschrijven ontbijt KSVW 2023

    online inschrijven ontbijt KSVW 2023

  • Save these dates !

    Save these dates !

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

De eerste delegatie vertrekt al vroeg richting Sint-Lenaarts. Na een discutabele afgekeurde goal moeten we daar vrede nemen met een 2-2-gelijkspel na een degelijke partij. Trainers David en Benny zakken daarna af richting Nieuwmoer voor de tweede wedstrijd van de dag. Met 10 spelers zullen we de rood-zwarten partij geven: Louîz, Mats, Emma, Steffie, Noah, Vince, Lenn, Joppe DC, Alexander en Gus.

Dat halverwege de wedstrijd de tussenstand gevraagd wordt aan de verslaggever, komt wel vaker voor. Dat de vraag “Is het écht nóg een kwartje?” gesteld wordt, zegt veel over de wedstrijd zeker. Het was niet om over naar huis te schrijven. Ach ja, toch een nobele poging…

Vanop de parking ziet onderstaande journalist nog net dat ons U10-team de bal op de middenstip moet leggen: 1-0 voor de thuisploeg. Net aangekomen aan het plein wordt het tweede afstandsschot al in doel getrapt door de grootste van Nieuwmoer: 2-0 na een kwartiertje spelen.

De coaches peppen onze spelers op en passen hun tactisch plan aan. Het lijkt een beetje moed te geven aan onze jongens en meisjes. Er worden weinig (of geen?) mooie acties op de mat gelegd, door geen van de twee ploegen. Nieuwmoer treft eerst nog de paal, maar niet veel later belandt een mindere uittrap recht in de voeten van de verkeerde Nieuwmoerse speler: 3-0. Aan onze kant kan Steffie een lage voorzet van Gus niet goed raken waardoor de bal voorlangs gaat.

De kantwissel zorgt voor weinig verandering in het spelbeeld. We proberen wel, maar er is te weinig duelkracht, te weinig spelinzicht en technisch vermogen aanwezig vandaag in de benen van onze U10-sjotters. Het is vandaag dan ook een ideaal moment om sommige spelers eens op een ietwat ongewone positie uit te proberen. Noah onderschept een bal, maar de knal van Alexander gaat naast. Louîz komt dan gepast uit zijn doel en knalt de bal weg, maar jammer genoeg tegen een thuisspeler waardoor de bal (we hebben ook echt pech vandaag) bij een ploegmaat komt die de bal in een leeg doel kan trappen: 4-0. Een hoekschop van Gus wordt door Mats aan de verkeerde kant van de paal gekopt.

In het laatste kwart loopt de score nog op tot 6-0. Een zotte dribbel van Vince eindigt met een schot op de keeper en Louîz kan nog redding brengen in de korte hoek. Gus kan in blessuretijd tóch nog de 0 van het bord trappen. Eindstand 6-1.

“Te weinig matchritme”, volgens de ene. “Gewoon een pechdag”, volgens de andere. Enkele pintjes of Bellini’s later (professioneel als we zijn, noemen we geen namen), is de wedstrijd van vandaag alweer naar de geschiedenisboeken verwezen. Hoe dan ook kijken we nu al uit naar de wedstrijden van volgende week!

2023-01-31 U10

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 8 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert