Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Beste ouders en spelers, Tijdens de zomervakantie organiseren we op KSV Wildert van 01 tot en met 05 juli 2024 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 41ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

    Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

kbc kbc2
   

Met Milaan-Sanremo staat het eerst monument van de voorjaarsklassiekers op het programma. Ook Team KSVW-U10 neemt deel aan de koers. Ploegleider Jelle heeft 9 renners geselecteerd voor deze koers: Warre, Louîz, Litse, Lars H., Lander, Stef, Twan, Joppe en Gus. De renners vertrekken al vroeg op de startplaats in de Steenovenstraat. De eerste kilometers verlopen gezapig en bij het eerste tussenpunt start de opwarming.

Na de officiële start is het Team OSSMI dat vrijwel onmiddellijk de koers in handen pakt. Ze delen al snel een eerste prik uit, maar hun aanval wordt goed opgevangen door het collectief van Team KSVW-U10. Niet veel later is er opnieuw een versnelling van de thuisrijders. Ze kunnen nét in het gaatje duiken dat Warre laat en zo staat het 1-0. Onze manschappen hebben het moeilijk met zich te organiseren en moeten vooral reageren op de aanvallen van Team OSSMI. Gelukkig houden ze stand en komt er een eerste rustpauze.

In die pauze maakt Stef duidelijk dat hij niet wil verdedigen, maar hij moet zich toch schikken naar de tactieken van de ploegleider. Alles voor de ploeg! Tijdens de korte bespreking spoort de ploegleider de renners aan om ook zelf mooie combinaties op de mat te leggen en de tegenstander helemaal vast te zetten. Twan doet vele pogingen om te ontsnappen, Gus kan een tussenspurt net niet afronden en ook Lars heeft pech in de laatste ronde. De renners moeten ook samen, met Litse, Louîz en Warre op kop, de nodige aanvalsgolven van Team OSSMI in de kiem smoren. Na een hoekschop van Twan wordt de bal slecht ontzet door de thuisploeg en valt die voor de voet van Louîz die mooi de 1-1 kan scoren.

We rijden verder en zijn ondertussen halfweg de koers. De wind is gedraaid en we hebben nu vol de wind in de rug waardoor Team KSVW-U10 de ene aanvalspoging na de andere uit de benen schudt. Met een halve volley haalt Gus verrassend uit, maar zijn poging gaat over en naast. Na wat geduw en getrek in de buik van het peloton kunnen ook Lander en Joppe de aanvallen niet afronden. Soms wil Team OSSMI ook nog prikken, maar door goed verdedigend werk van Litse, Louîz en Stef (die zich in de match heeft geknokt!) draaien die pogingen op niets uit. Wanneer Twan dan de volgende aanval opzet en Gus kan lanceren, kan die laatste met een subtiele linkse tik de bal voorbij de keeper spelen: 1-2. Na wat hoge pressing en een stevige demarrage kan Lander de bal onderscheppen en de 1-3 scoren. De thuisdoelman wordt gefrustreerd en dat speelt in ons voordeel. Louîz kan met een verre vrije trap zijn kopman Lander lanceren die in de draai deze aanval hoog in doel kan afronden. Het thuisteam probeert toch het gat nog dicht te rijden, maar verder dan de 2-4 komen ze voorlopig niet.

De laatste rustpauze wordt vooral gebruikt om aan te geven dat we de koers nu moeten controleren. We proberen nog enkele prikken uit te delen, maar tegelijk willen we de koers ook op slot leggen en afstoppen in de achtergrond. Een mooie combinatie van Louîz, Litse en Joppe kan net niet worden afgrond door Lars. Een schot van Stef wordt nog afgeblokt. Een schot van Joppe belandt recht op de tweede keeper, want de eerste keeper is ondertussen gefrustreerd uit de koers gestapt (of gehaald door hun ploegleider). Aan onze kant rijden Warre en Louîz alle pogingen en hoekschoppen van Team OSSMI terug dicht. Ze blijven hangen op dezelfde afstand als ervoor.

De overwinning van dit monument is duidelijk voor Team KSVW-U10, dat collectief het sterkst was, dat de nodige renners heeft dat zich kan opofferen in functie van het team, dat goede kopmannen heeft en een sterk verdedigend blok. Proficiat! Congratulazioni!

2023-03-22 OSSMI - U10

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 9 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert