Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Beste ouders en spelers, Tijdens de zomervakantie organiseren we op KSV Wildert van 01 tot en met 05 juli 2024 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 41ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

    Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

kbc kbc2
   

Trainers Jimmy en Benny rekenen vandaag op 9 spelers. Op het laatste moment wordt Joppe nog vervangen door Stef. Verder gaan Warre, Mats, Lander, Steffie, Noah, Daan, Yassin en Gus mee naar Gooreind voor een middagje voetbalplezier. Verder is er een bijzonder grote supportersopkomst voor de vier kwartjes die onze spelers gaan afwerken!

U10 – Wuustwezel                       4-0     Doelpuntenkermis

In de eerste wedstrijd van deze middag zijn onze toppers meteen op de afspraak. Ze dwingen de tegenstander op hun eigen helft en spelen ver van het eigen doel. Warre heeft zo goed als niets te doen en kan hoog meespelen als libero. De 1-0 komt er na een corner die Daan met buitenkantje voet kan verlengen. Mats is de afwerker van dienst. Wanneer Gus vertrekt kan hij koelbloedig de 2-0 scoren. Na schoten van Stef en Lander die op de keeper en naast gaan, kan Stef toch de 3-0 scoren. Hij ontvangt de bal van Gus met een verre inworp (op het veel te smalle veld). Gus zelf kan nog de 4-0 scoren. De toon is gezet voor vandaag!

U10 – Kalmthout             1-0     Regendruppeltjes en toch een kletsnatte vest

Het kunstje van in de eerste wedstrijd (een verre inworp van Gus) willen ze hier herhalen, maar jammer genoeg belandt de bal van Lander tegen de paal. Kalmthout probeert op de counter gevaarlijk te zijn, maar het overwicht is toch vooral voor onze paarse rakkers. Ondertussen vallen de eerste regendruppels uit de lucht. Vesten worden vakkundig door de ouders droog gehouden, al lukt dat niet bij iedereen even goed. Braaf zoals we zijn, noemen we geen namen… Wanneer (zoonlief) Noah op de linksachter de bal onderschept en diep kan sturen, gaat Gus alleen op doel af en hij werkt weer beheerst af: 1-0. Dat is ook meteen de eindstand. De mooie combinatie tussen Lander, Daan en Steffie kent nét geen doelpunt als einde. Hopla, droge vest aan en pauze van meer dan een uur.

U10 – Gooreind                 1-1     Sponsored by Duvel

Na een ellenlange pauze (in de kantine uiteraard) zijn de supporters weer massaal op post voor de derde wedstrijd tegen thuisploeg Gooreind. Schuilend onder een afdakje of een zelf verworven paraplu van Duvel zien we dat de pauze de benen van onze spelers een klein beetje heeft afgekneld. We hebben het lastiger en die ‘we’ mag je letterlijk nemen. Zowel de spelers hebben het iets moeilijker om mooie combinaties te maken, ook sommige ouders zien bepaalde spelers niet meer scherp. De 0-1 valt na geharrewar voor doel bij een corner van Gooreind. Toch volgt dan een mooie actie van Noah, euh Daan, euh toch Noah. Bepaalde ouders worden ook nog eens selectief doof, zo blijkt. Na een lang uitgesponnen één-twee met Yassin, kan Mats toch nog de gelijkmaker scoren!

U10 – Cappellen               0-2     In de sloot!

Meteen na de vorige wedstrijd moeten ze alweer vol aan de bak. De zenuwen staan strak gespannen om tegen het Cappellen van ex-speler Lowie te spelen. Onze jongens (en Steffie natuurlijk ook) zijn vastberaden een goed resultaat neer te zetten, al zal dat geen lachtertje worden. In deze wedstrijd kan Warre zich onderscheiden met enkele mooie reddingen. Aan der overkant kan Yassin alleen voor de keeper niet afwerken en treft Mats de lat. Dat is jammer, want daarna krijgen we het deksel op de neus. Warre laat dan toch maar even 2 doelpunten binnen, want anders wil Cappellen hem misschien transfereren en dat willen wij niet natuurlijk.

We blikken terug op een geslaagd tornooi. Ze hebben hun paaseitjes en medaille weer verdiend. Een ploegfoto is het laatste wapenfeit van de middag. Proficiat met de inzet en de fijne resultaten!

IMG-20230410-WA0032

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 16 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert