Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Beste ouders en spelers, Tijdens de zomervakantie organiseren we op KSV Wildert van 01 tot en met 05 juli 2024 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 41ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

    Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

kbc kbc2
   

In de loop van de week wordt duidelijk dat slechts één selectie op zaterdag zal moeten opdraven. De wedstrijd tegen Heibos gaat niet door, enkel de spelers voor de partij tegen Zandvliet worden opgeroepen. Zo komt een groep van 10 spelers en 2 trainers bij elkaar voor de ‘late’ match van 11u15. In onderstaand verslag noemen we niemand expliciet bij naam (ze krijgen wel een schuilnaam), aangezien –van horen zeggen– de tegenstander soms meeleest. Zo geven we niets prijs van onze tactieken… Eiffets heeft er weinig zin, maar later zal blijken dat dit maar schijn was.

In het eerste kwart verloopt de partij redelijk rommelig. Beide ploegen vergeten dat het veld best groot is. Ze lopen allemaal op een hoopje en van mooi voetbal is weinig of geen sprake. Na een hoekschop van Haon wordt de bal door een Zandvlietse speler in eigen doel verwerkt: 1-0. Twee schoten met links, eerst van Gus en dan van Saihttam, belanden recht op de keeper. Verder valt er weinig te noteren in het eerste deeltje.

Het tweede kwartiertje stuurt Sug Sral diep, maar zijn poging gaat in het zijnet. Iets later haalt ook Estil uit, maar weer gaat de bal in het zijnet. Door de hoge druk gaat ook keeper Eppoj ver mee uit zijn doel. Op een counter worden we dan even koud gepakt, want van heel ver kan een bezoekende speler de bal in het doel doen rollen: 1-1. Daarna voert Nissay zijn taak, gekregen van coach Ynneb, perfect uit: hij ontvangt de bal en geeft mee met Sug: de 2-1 staat op het bord. Haon schudt dan een zotte dribbel uit zijn benen. De daaropvolgende hoekschop van Nissay wordt wéér in eigen doel verwerkt: de keeper duwt de bal knap in de haak: 3-1 halfweg.

Dat Eiffets deze ochtend geen zin had om te komen voetballen, stimuleert de supporters om extra te supporteren voor haar. Ze antwoordt eerst met rollende ogen, maar daarna ook met haar voeten. Een diepe bal verwerkt zij perfect in ’t hoekje. De keeper kan er net niet bij: 4-1. Haon is ondertussen Eppoj komen vervangen in doel, al staat hij daar niet veel. Hij posteert zich meer halverwege het veld en pakt zelfs daar de bal een keer met de handen, woeps. Terwijl Eiffets nog zotter wordt gemaakt, gaat de bezoekende coach af en toe helemaal uit zijn dak bij het zien van het gestuntel van zijn rood-witte ploeg.

De wedstrijd is eigenlijk al gespeeld, maar toch is het laatste kwartiertje nog het meest boeiende. Eiffets staat nog twee keer op de juiste plaats om af te werken en scoort zo haar allereerste hattrick! Ook Sug pakt nog uit met een harde schuiver zodat het scorebord nu 7-1 toont. Haon, nu toch eens dicht bij zijn doel, klemt de bal, maar toch komt de bal nog los en wordt hij binnengetikt: 7-2. Zîuol verhuist dan nog even van de achterlinie naar de spitspositie en ook hij pikt nog 2 doelpuntjes mee. Eén keer met veel geluk een afgeweken bal, één keer na een mooie actie van Stam die de bal tot bij Nissay krijgt en die laatste zet Zîuol mooi voor doel. 9-2 is meteen de eindstand. Nadat papa Eciruam de goaltjes heeft opgeruimd (of niet, dat valt vast af te leiden uit zijn blik), kunnen we de wedstrijd nog analyseren in de kantine. Schol. Op naar de laatste matchen volgende week.

2023-04-27 16-11-11

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 18 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert