Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Beste ouders en spelers, Tijdens de zomervakantie organiseren we op KSV Wildert van 01 tot en met 05 juli 2024 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 41ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

    Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

kbc kbc2
   

Voor de laatste echte wedstrijd van het seizoen trekt een halve U10-delegatie richting Simikos. Daar wacht een zware partij. De heenwedstrijd was echt de moeite waard, maar tegelijk merkten we toen al wel goed voetbal op bij de tegenstander. Na de finale van The Masked Singer gaan de figuren op pad. Foxy Lady is er vandaag niet bij, maar de andere 13 figuren van het afgelopen seizoen zijn wel op één of andere manier aanwezig op of rond of boven de vele sportterreinen in Schoten. 

In het eerste kwart wordt meteen duidelijk dat de thuisploeg hun tiki-taka kan tonen op het warme kunstgras. Met 2-0 gaan we naar de eerste pauze. Op dat moment sluit Journalist aan bij menig Groot Licht. Weg sfeer, want de gesprekken vallen stil. Alles kan tegen hen gebruikt worden, weten ze ondertussen. Enkele Grote Lichten bekijken de match vanuit de Kosmos en aanschouwen daar het eerste Wildertse gevaar. Een hoekschop van Tovenaar wordt door een been van één van de Daltons in eigen doel verwerkt: 2-1. Wanneer diezelfde Tovenaar iets later opnieuw een hoekschop trapt, blijft de bal liggen en kan Hippo er zijn been tegenzetten. De bordjes hangen terug in evenwicht. Aan onze kant kan Champignon gelukkig de bal enkele keren onderscheppen. Wanneer op dezelfde wijze als onze gelijkmaker de 3-2 wordt gescoord, lijkt er iets te knakken bij onze Masked Football Players. 

Kolonel Mops stuurt langs de zijlijn zijn manschappen bij, maar het mag niet baten. De volgende drie goals volgen elkaar snel op en zo loopt de thuisploeg uit tot 6-2. De kopjes gaan naar beneden. Leeuw en Mummie proberen nog wel met wat zolenwerk uit te pakken, maar het lukt amper. Bovendien is Leeuw niet zo goedgezind wanneer hij even moet rusten, hij wil vooral opdraven om terug te komen. Een mooie eigenschap, maar teamgeest voor alles natuurlijk. Wanneer Hippo Tovenaar wegstuurt, kan hij naar binnen komen en met rechts via de paal de 6-3-aansluitingstreffer scoren. Een goede actie van Soaperstar en Vlinder krijgt daarna ook net niet het gewenste vervolg. Raaf controleert de bal en probeert weg te draaien, maar dit lukt vandaag niet zoals het vorige week goed draaide. Bij de thuisploeg gaat het vlotjes: de 7-3 en 8-3 gaan onhoudbaar binnen. 

Vanuit de Kosmos weerklinkt bij sommige Grote Lichten de gepaste tactiek: “Voorgeven en gewoon binnentrappen.” Hoe eenvoudig kan het zijn? De beste stuurlui staan (met een aangepast vestje?) aan wal natuurlijk, of op een zalig terras dat we ook graag op onze thuisbasis zouden willen zien. Vedett, een nieuwkomer dit seizoen, is ook aanwezig en zorgt mogelijks voor nóg meer inzicht bij de Grote Lichten. In hun hoofden worden de plannen al uitgetekend. Niet zelden wordt aangegeven wat Journalist in zijn verslag mag of moet schrijven. Onder lichte druk noteert hij de nodige opmerkingen. 

In het laatste deel is de snelheid van Skiwi nog wel een wapen waardoor we toch soms nog gevaarlijk kunnen uitbreken. Ook Mummie probeert nog een leuke dribbel, maar hij komt teveel geel-zwarten tegen. De Daltons uit Schoten zijn echter voetballend gewoon sterker. Soms moet je gewoon je meerdere herkennen in de tegenstander. De 9-3 scoren ze opnieuw na een mooie actie. Champignon haalt er nog enkele gemaakte goals uit en ook Minotaurus gooit lijf en leden in de strijd. Hij trapt een thuisspeler in doel, maar daardoor de bal ook wel uít de goal zoals voorzien. Soaperstar treft dan nog de paal, maar veel verder komen we niet. Integendeel. Dribbels, één-tweetjes en goede voorzetten worden vanuit de Kosmos vooral gespot bij de thuisploeg. Onze Masked Footballers krijgen weinig acties op de mat gelegd. Dat het uiteindelijk 12-3 wordt, is bijzaak. Dat enkele penalty’s van o.a. Tovenaar, Leeuw en Skiwi heerlijk binnengaan, pakken we toch ook nog mee. Groot Licht mag dan misschien zelf geen hoogvlieger zijn en wil niet uit de hoogte doen, maar de belangrijkste les vandaag is toch het terras. Ook al krijgen we nog niet altijd hoogte van sommige plannen, van het terras wil Groot Licht jullie toch alvast op de hoogte brengen. Hiermee wordt meteen het seizoen afgesloten en kijken we alvast uit naar de vernieuwingen die op til staan bij KSVW. Bedankt aan alle spelers voor de vele fijne matchen. Bedankt aan de trainers voor zoveel uren werk. Merci aan alle supporters en trouwe lezers van al de onzin die soms werd doorgestuurd. Tot in den draai. 

U10 Simikos

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 12 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert