Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

Beste ouders en spelers, Tijdens de zomervakantie organiseren we op KSV Wildert van 01 tot en met 05 juli 2024 een voetbalkamp voor onze spelertjes van U6 tot en met U13. Tijdens dit voetbalkamp...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 41ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

    Online inschrijven Voetbalkamp KSVW

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2024

kbc kbc2
   

Winst voor Team U10!

Bij de U10 zijn 12 spelers beschikbaar voor het tornooi in Meer. In laatste instantie moeten Gus (oververmoeid) en Yassin (ziek) afhaken. Zo blijft er nog een kern van 10 spelers over: Warre, Joppe, Louîz, Lars, Lander, Stef, Alexander, Lenn, Matthias en Noah. 

Meer – KSVW 1-2 

Coach Jimmy verrast met zijn opstelling, want vaste doelman Warre gaat centraal op het middenveld postvatten. Louîz neemt zijn plaats in onder de lat. Met Lander, Alexander en Lenn is er een stevig blok achteraan. Voorin zorgen Noah, Lars, Joppe, Stef en ook Matthias op de linkerflank voor snelheid en beweging. Het zijn de doelpunten van Stef en uitgerekend Warre die zorgen voor de 2-1-winst tegen thuisploeg Meer. 

KSVW – Merksplas 2-0 

Tegen de volgende geel-zwarte tegenstander Merksplas (die een heel jaar op provinciaal niveau speelden) neemt Warre terug plaats in doel. Louîz gaat hierdoor in de verdediging spelen. Met een knappe slalom van Noah (na pass van Joppe) komen we 1-0 voor. We hebben het al door. Het zal hier een collectieve prestatie moeten worden. Wanneer Matthias op de counter de 2-0 kan scoren, is de volgende driepunter een feit! 

KSVW – Meerle 1-0 

De volgende tegenstander is Meerle. Louîz en Warre wisselen opnieuw van plaats. Na veel middenveldspel en niet zoveel uitgespeelde kansen voelen we toch dat ook hier een mogelijke winst kan volgen. Lenn loopt de longen uit zijn lijf en heeft pech in de afwerking. Noah vergeet dat hij ook een linkse voet heeft om tegen de bal te trappen. Matthias treuzelt net te lang voor hij uithaalt. Lander houdt achteraan samen met Alexander de boel gesloten. Stef dribbelt en probeert, maar loopt zich meermaals vast. Het is dan toch weer Warre die kan uithalen en de 1-0 kan scoren. Die tussenstand geven we niet meer af. Drie keer winst op een rij! 

KSVW – Minderhout 1-1 

Door het wegvallen van Zwarte Leeuw in de reeks hebben onze jongens nu meer dan een uur pauze. Hun laatste wedstrijd is tegen Minderhout, de enige tegenstander die ze al een beetje kennen van tijdens het seizoen. Onze jongens genoten al van de winst van hun U11-makkers. Nu willen ze zélf ook in schoonheid eindigen. Ze gaan ervoor. Lars werkt hard en maakt een mooie actie op de rechterflank. Ook Matthias beseft dat het alles of niks is. Louîz, deze keer uitgespeeld als spits, scoort in de eerste helft de 1-0. In de tweede helft is het pompen of verzuipen. Met heel het team moeten we onze kop er voor leggen. En dat doen ze! De 1-1 zorgt nog even voor paniek en vertwijfeling, maar het eindsignaal klinkt als een verlossing. 

Drie keer winst, één keer gelijk. Deze mooie resultaten zorgen voor een eerste plaats!  

Het was niet mijn intentie om van dit tornooi nog een schriftelijke weergave te maken. Met letterlijk slechts 10 woorden op mijn papiertje (waarvan al 4 woorden bestonden uit de tegenstanders) heb ik toch getracht nog iets op papier te krijgen. De inzet en overgave zorgden voor dit mooie resultaat. Dat kon ik niet ongeschreven laten passeren. Jullie verdienen het vandaag om de nodige pluimen te krijgen! Proficiat, jongens!

tornooi Meer 

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 16 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert