Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
KSV Wildert GOES TROOPER!

KSV Wildert GOES TROOPER!

Hallo Iedereen, Coronacrisis. Hamsteren. Mondmasker. Quarantaine. Dit zijn alvast vier woorden die volgens ons genomineerd zijn voor ‘Woord van het Jaar 2020’. Maar ook ‘verenigen’ mag daar zeker...

Opgepast voor de reuze tractors op de weg !!

Opgepast voor de reuze tractors op de weg !!

De maîsoogst is weer begonnen.  Opgepast voor de grote monster tractors op de weg bij het heen en weer fietsen naar de training ... school enz. Stop even en ga aan de kant. Laat deze...

Best of Belgian Football app

Best of Belgian Football app

Dankzij de nieuwe mobiele applicatie bepaal jij mee de BBF-scores. We leggen je even uit wat die score precies inhoudt. Best of Belgian Football geeft elke ploeg van het land de kans om kampioen...

lidgeld seizoen 2020-2021

lidgeld seizoen 2020-2021

Beste spelers of ouders, Het huidige seizoen is in mineur afgelopen maar toch zouden we al willen aankloppen voor het lidgeld voor volgend seizoen. De regeling voor kroostrijke gezinnen...

 • KSV Wildert GOES TROOPER!

  KSV Wildert GOES TROOPER!

 • Opgepast voor de reuze tractors op de weg !!

  Opgepast voor de reuze tractors op de weg !!

 • Best of Belgian Football app

  Best of Belgian Football app

 • lidgeld seizoen 2020-2021

  lidgeld seizoen 2020-2021

kbc kbc2
   

brecht U8 2

brecht U8 1

Na de midweekmatch mochten ons U9-team weeral de wei in. Er stonden twee thuiswedstrijden op de planning: tegen Gooreind en tegen Mariaburg.

De wedstrijd tegen Gooreind verliep (naar ’t schijnt) erg moeizaam en werd verloren. Meer kan onderstaande journalist daar niet over kwijt. Zou er een collega-ouder verslag maken van deze wedstrijd?

In de wedstrijd tegen Mariaburg viel vanalles te beleven! 5 van de 7 spelers speelden woensdag ook samen en dat leek te lonen. Met Boris in de goal en nieuwkomer Ferre erbij stonden we heel stevig in de beginfase. In de eerste helft (lees: de eerste twee kwartjes) hadden onze U9-boys naar schatting 72% balbezit, maar het scoren lukte niet of amper. Na de 0-1 kon Ferre zijn coach bedanken voor zijn basisstek. Hij tikte een hoekschop van Milan binnen. Ook na de 1-2 zorgde Ferre voor de gelijkmaker. Milan trapte ons op voorsprong, maar toch gingen we rusten met een 3-3-gelijkspel. Gezien de kansen kon het al 10-3 staan, maar alles –echt alles– werd recht op de bezoekende doelman getrapt.

Het spreekwoordelijke deksel loerde om de hoek, want na de 3-4 kon Milan nog even de 4-4 scoren, maar toen liep Mariaburg uit naar 4-7. Met hier een daar een ‘position switch’ wisten sommige spelers even niet meer wat hun looplijnen waren. Terug naar de basisopstelling dan. Sen hield als snelle libero achteraan de deur dicht en zowat iedereen pikte een goaltje mee: Fille, Pelle, Milan, Boris en een owngoal zorgden zowaar voor een 11-7-voorsprong. De match leek gespeeld maar Mariaburg knokte zich wéér in de match: 11-9. Helemaal in het slot viel aan iedere kant nog een doelpunt met een 12-10 tot gevolg. De mooie, zonnige voetbalochtend werd dus toch afgesloten met een overwinning!

2020-09-12 U9 - Mariaburg

Tot de volgende.

Gr.Tim

Afgelopen zaterdag waren er te weinig spelers beschikbaar om twee wedstrijden te spelen. Daarom werd één wedstrijd opgeschoven naar woensdagavond. Er waren 9 spelers paraat voor deze midweekmatch, in en tegen Patro Hoevenen: Louis, Simon, Bent, Liam, Matteo, Sen, Milan, Pelle en Fille.

Met Louis in de goal, Simon als libero, Fille op links, Pelle op rechts en Matteo in de spits werd de wedstrijd aangevat. Onze spelers merkten al snel dat de thuisploeg over een stel stevige spelers beschikte die er niet voor terugdeinsden hun lichaam of elleboog te gebruiken. Daar moesten onze faire U9’ers even aan wennen. Ze kwamen 1-0 achter, maar na wat gefriemel van Pelle kon Matteo al snel de 1-1 scoren. De thuisploeg maakte 2-1, maar ook daarna herstelden onze boys het snel. Bij een vrije trap gaf Fille een kort tikje richting Pelle die staalhard naast de paal binnen knalde. Halfweg het eerste kwart werden 4 spelers gewisseld en was het opnieuw even zoeken. De thuisploeg liep uit tot 5-2. Gelukkig pakten Simon en Sen regelmatig uit met enkele schitterende, stevige verdedigende acties.

Bij de start van het tweede kwart pakte keeper Bent even uit met enkele knappe reddingen, waarna Pelle een hoekschop van Fille kon binnenlopen en ook Milan zijn goaltje meepikte. Tussendoor scoorde ook de thuisploeg nog wat zodat het halfweg 7-4 stond.

Op Den Driehoek zaterdag was het derde kwart zéér sterk van onze kids, maar vandaag was dit even wat minder. Er vielen veel doelpunten, maar slechts enkele aan de juiste kant: na wat geharrewar scoorde Pelle of Matteo (dat was zelfs op de tv-beelden echt niet duidelijk te zien), Louis na een knappe actie op rechts en Bent na een zo mogelijk nog zottere actie vanop links: 11-7.

In het laatste kwart kon Liam wat wringen vooraan in de spits waarna Pelle kon scoren en Fille zette met een actie en afstandsschot zowaar de 11-9 op het bord. Kon het dan toch nog? De keeper van de thuisploeg kon nog enkele afstandsschoten uit zijn doel ranselen, waarna op het einde nog enkele vermijdbare doelpunten vielen aan de verkeerde kant. De vele uitdoelpunten wegen natuurlijk goed door in de Champions League. J De ‘talrijk opgekomen supporters’ kregen nog een elleboogje na de match. Eindstand 13-10, maar vooral een pluim voor de inzet, de veerkracht, de duels, de fairplay, de stevigheid, het doorzettingsvermogen en het samenspel. De score is niet belangrijk, wel de groei van ons U9-team! Ga zo door, jongens!

U9 patro Hoevenen

Groeten

Tim

Eindelijk is het zo ver. Na enkele maanden zonder wedstrijden door de … u weet wel, staan onze spelertjes klaar voor hun 1e match tegen Horendonk. Een jaartje ouder, een nieuw spelsysteem, een groter veld, grotere doelen, maar ook een groter enthousiasme merken we op het veld.

Coach Kenny had volgende toppers ter beschikking: Stef, Lander, Joppe, Warre, Vince, Litse , Twan en Bas. We namen een aarzelende start met een 2-0 achterstand na het 1e kwart. Koppen bij elkaar, coach Kenny bracht wat nieuwe richtlijnen aan. En ja hoor het begon te lopen als een trein. 2-1, 2-2, 2-3, 2-4, … De ballen vlogen er na goed gecombineerde acties langs alle kanten in.

Wat een plezier hadden onze jongens, een kleine plaatselijke regenvlaag kon de pret eveneens niet bederven. Na het laatste fluitsignaal stond de volgende score op het bord … 7 – 12 in het voordeel van onze paars/witte krijgers. Knap gedaan mannen! Op naar leuk en leerrijk seizoen.

U8 Horendonk

05/09/2020 Driehoek – U9

Na die eerste schoolweek een uitwedstrijd spelen om 9u00 in Brasschaat tegen S.V.B.Driehoek…wie verzint het? De reacties van onze U9-spelers liepen dan ook ver uiteen. Sommigen stonden nog met een slaapkopje op het veld; anderen draafden al vroeg over het kunstgras.

In het eerste kwart konden we meevoetballen met de Brasschaatse thuisploeg, maar al snel werd duidelijk dat hier toch wel enkele stevige voetballertjes tussen zaten. De schade bleef echter nog beperkt. In het tweede kwart werden we even overlopen en de score werd op een bepaald moment uitgediept tot 7-0. Onze jongens moesten even bekomen van deze opdoffer, maar toonden veerkracht! De ploeg, gestuurd aan beide kanten door Dirk en Yves, wordt duidelijk verder gebouwd op vorig seizoen met typeplaatsen: Boris in de goal / Sen of Mathias als libero / Milan, Wout en Fille als flankspelers / Pelle, Liam of Vince als diepste man. Uiteraard wordt er nog wel eens geschoven en uitgeprobeerd maar veelal ligt het in deze lijn.

In geen tijd maakten ze iets over halfweg veel doelpunten zodat op het scorebord 8-5 kwam te staan (ongeveer hé). Met nog enkele doelpunten aan weerszijden kregen de supporters –verstopt achter hun mondmasker– waar voor hun geld. Laat het ons houden op een uitslag van “heel veel – iets minder veel”. Geen high-fives na de wedstrijd, maar wel een ererondje onder luid applaus en dan aanschuiven aan den toog om dat welverdiende bonnetje in te wisselen! Goed gewerkt kerels! Als echte topploeg volgt woensdag al de volgende wedstrijd! Dat klinkt als Champions League.

U9 najaar

Groeten

Tim

05/09/2020 Driehoek – U8

Na die eerste schoolweek een uitwedstrijd spelen om 9u00 in Brasschaat tegen S.V.B.Driehoek…wie verzint het? Het kon onze U8’ers (ja hoor, ze zijn al U8!) echter niet deren. Tijdens de opwarming werd al duidelijk dat ze er zin in hadden. De supporters –met mondmasker– keken uit naar die eerste wedstrijd 5 tegen 5!

De trainers hadden er de afgelopen periode duidelijk werk van gemaakt om de posities helder te maken voor onze jongens. De keeper, de staart, de linker –en rechtervleugel en de piloot stonden van bij het begin sterk opgesteld. Louîz Courtois begon in de goal en zou daar de hele wedstrijd blijven staan. Gus Alderweireld hield achteraan de wacht, Mats Hazard en Matthias De Bruyne namen de flanken voor hun rekening en in de spits stond Manoah Lukaku. Met goals van onder meer Manoah en Mats zetten we meteen de toon. Na enkele verschuivingen (Alexander Denayer werd de verdediger, Lars Carrasco en Lowie Castagne gingen de flanken af en Gus Alderweireld werd Gus Mertens vooraan) liepen we uit tot 0-4. Met nog doelpunten van onder andere Matthias, Mats, Lowie en Gus stond het in geen tijd 2-9. De supporters genoten van het samenspel (en het ochtendzonnetje in hun rug), de wisselspelers zagen dat het goed was en trainer Jelle Martinez stuurde bij tijdens de wedstrijd. Als je de eerste wedstrijd van 3-11 kunt winnen, dan kom je meteen in de flow voor de rest van het seizoen! Tijdens de penaltycup zagen we dat er vooral getraind was op tactiek, looplijnen en passing… de penalty’s gingen echter veelal recht door het midden op de keeper. Je kan natuurlijk niet alles tegelijk trainen en de punten worden verdiend in de match hé J Heel knap gedaan Manoah, Mats, Louîz, Matthias, Lars, Lowie, Alexander en Gus!

U8 najaar

Groeten

Tim

Ook dit seizoen bieden wij als voetbalvereniging Multimove aan.

Multimove is voor kinderen van 3-8 jaar in de turnzaal van Wigo op woensdagnamiddag.

Het is een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen om de motorische ontwikkeling te stimuleren via 12 verschillende bewegingsactiviteiten. 

Dit is een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen met als bedoeling bij kinderen een gehele motoriek te ontwikkelen in plaats van een sportspecifieke motoriek.

De lessen zullen gegeven worden door twee spelers uit onze eigen voetbalvereniging,

namelijk Sander Van Gool en Senne De Crom

2019 multi

Voor meer informatie kan u bij hen terecht:

Sander Van Gool (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Senne De Crom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 Meer weten? http://www.multimove.be/

multimove

Veel sportplezier!

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 10 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert