Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Ben jij al ingeschreven voor een VOETBALITO-stage deze zomer?

Ben jij al ingeschreven voor een VOETBALITO-stage deze zomer?

Wil jij ook met plezier leren voetballen in de zomervakantie?  Schrijf je dan snel in op 1 van onze kwalitatieve voetbalstages in de buurt en ... BELEEF * een professionele...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2019

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2019

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 37ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 23, 24 en 25 augustus 2019. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de...

opruimactie op onze website

opruimactie op onze website

Beste website bezoekers, Eind juni zal de website volledig gearchiveerd worden.  Met andere woorden, wil je nog verslagen, groepsfoto's, uitslagen en klassementen, of...

lidgeld seizoen 2019-2020

lidgeld seizoen 2019-2020

Beste spelers of ouders, Het huidige seizoen is nog maar net afgelopen maar toch zouden we al willen aankloppen voor het lidgeld voor volgend seizoen. De regeling voor kroostrijke gezinnen blijft...

 • Ben jij al ingeschreven voor een VOETBALITO-stage deze zomer?

  Ben jij al ingeschreven voor een VOETBALITO-stage deze zomer?

 • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2019

  online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2019

 • opruimactie op onze website

  opruimactie op onze website

 • lidgeld seizoen 2019-2020

  lidgeld seizoen 2019-2020

kbc kbc2
   

Het voetbalveld was nog maar amper ontdooid, maar dat kon onze debutantjes niet weerhouden. Allemaal voorzien van een geel hesje, links en rechts een spelertje met een paar handschoenen en sommigen zelfs met thermische broek, iedereen is klaar om er tegen de paarse vriendjes van Heibos een lap op te geven. Mooie combinaties en schitterende acties, het was ongetwijfeld een spannende match. De supporters waren dan ook ondanks de snijdende wind niet weg te slaan aan de kant van het veld. Naar wekelijkse traditie nog heel wat knallende penalty’s en mooie reddingen van de mini-Courtois’.

De enthousiaste “high-five-parade” maakte de wedstrijd uiteindelijk weer compleet.

U6 heibos 1

U6 heibos 2

ksk pasen

Mats, Litse, Lander, Lars, Gus, Vince en Twan mochten spelen op de mooie pleinen van Kalmthout, waar er een wedstrijd te wachten stond tegen Excelsior Essen, Brasschaat, Kalmthout en Loenhout. Aan zon geen gebrek in dit mooie paasweekend.

Met zo’n 26°C kwamen onze spelertjes het veld op, zweten hebben ze dus zeker wel gedaan. Vijf tegen vijf wedstrijdjes met veel passen, dribbelen, tackelen,… telkens tien minuten spelen en dan even pauze. De keepers hebben ook mooi werk geleverd, Mats, Gus, Lander en Litse hielden vele ballen tegen. Zelden was er toch een balletje dat binnen glipte, maar ook de doelmannen van de andere ploegen kregen het zwaar te verduren.

Toch bleek dat zo een vijf-tegen-vijf-wedstrijd minder gemakkelijk was om vele goalen te scoren, maar het leverde wel hele mooie wedstrijden op. Onze spelertjes (en de begeleiders!) hebben dat weer super goed gedaan en ook weer een dikke pluim voor trainer Herman die de spelertjes keer op keer weet aan te moedigen!

De wedstrijd werd afgerond en alle spelers kregen een mooie sleutelhanger… apetrots nog een douche nemen en een drankje nuttigen en tevreden naar huis…

berendrecht tornooiOnder een stralende lentezon werd om 10.30 uur de aftrap gegeven op Berendrecht.Het eerste grote tornooi van onze voetballertjes…
Joppe, Louiz, Matthias, Stef en Warre hadden er zin in! Jimmy en Jelle zorgde ervoor dat alles in goede banen verliep en moedigde de spelertjes aan.
 
De eerste tegenstander was Zandvliet. Vol vertrouwen zetten ze zich alle 5 voor meer dan 100% in!
  
De tweede match was tegen Ekeren.
Hoewel deze ploeg grote jongens waren, hebben onze debutantjes zich niet laten afschrikken en stonden ze dapper hun mannetje.
  
De volgende twee matchen waren tegen de thuisploeg Berendrecht. Wat hebben ze zich in de strijd gegooid vandaag onze U6’jes. Ze deden met momenten de temperatuur nog meer stijgen door de spannende matchen die ze speelden.
  
Er werd fantastisch verdedigd, gekeept,  aangevallen, pasjes gegeven en vooral ze hebben zich geamuseerd!
En misschien hadden onze jongens  niet de meeste supporters bij maar wel hele fanatieke…Met veel gejuich, geklap en aanmoedigende woorden hadden ze geluid bij als voor een profmatch! Of toch bijna ;-)
Na de voetbal werden er medailles uitgedeeld.
Ik weet niet wat er het meest blonk… De medailles of onze spelertjes van trots…
 
Na het douchen kregen ze niet 1 maar 2 bonnetjes, voor een lekkere hamburger en een drankje.
Ook een tombola mocht niet ontbreken op het paastornooi.
Dikke duim voor alle 5 de spelertjes!
Wat hebben jullie dat fantastisch gedaan vandaag!
 
Groetjes Anne, mama van Matthias

Aangekomen in Berendrecht was het omkleden en met volle goesting het veld op! De zon was van de partij en het was niet te koud. Heerlijk voetbalweer dus... En ze hadden er zin in onze paarse spelertjes.
Er werden mooie pasjes gegeven, spurtjes getrokken en natuurlijk ook gescoord.Heerlijk om te zien die blije gezichtjes als de bal binnen de goaltjes gingen.Even een korte pauze en hop... daar gingen ze weer.
Aangemoedigd door de papa's en mama's gingen ze er weer helemaal voor.
Goed gespeeld iedereen!
Het was weer heerlijk om jullie zo gedreven bezig te zien!
Groetjes Anne, mama Matthias

berendrecht

De weergoden waren ons vandaag goed gezind... Geen regen... Geen storm... OEF!!!! Tegen 13u stonden al onze kanjers klaar om het beste van hunzelf te geven!! En dat hebben ze gedaan ook! Een pass links, ene rechts, voor en achter... Af en toe wat trekken en duwen maar ze gaan ervoor!!! Af en toe kwam er ook eens een pijntje piepen maar daar zijn dan onze verzorgers voor... Een ijsje hier en daar en het pijntje is verdwenen.

U1 2019-03-29 13-31-24

U6 2019-03-29 13-30-41

U6 2019-03-29 13-31-00

Groetjes,

Lars

Onze 6 schattige spelertjes hebben vandaag 23/03 thuis tegen Kalmthout gespeeld. We hebben geluk gehad met het weer: droog, geen wind, niet koud – ideaal om zoveel mogelijk goals te kunnen scoren.   Gus, Mathis, Stef, Matthias, Charlotte en Philip hebben zeker en vast het naar hun zin vandaag gehad. Het lukt steeds meer met de pasjes te geven, met elkaar een team te vormen en elkaar te steunen! Ook hebben we veel bewondering en appreciatie voor de papa’s die onze kindjes bij elke wedstrijd of training coachen en ondersteunen.

U6 KSK

U6MAART

Vanavond moesten onze paarse duiveltjes een match op verplaatsing tegen Gooreind spelen. Zowel op als naast het veld ging het er stormachtig aan toe. Dat lag niet alleen aan de harde wind. Met de aanmoedigingen van de supporters en de trainer wervelden onze spelertjes over het veld: een dribbelt hier, een pass daar.. ze gingen ervoor en hadden plezier!

Groetjes,

Liesbeth, mama van Lenn

Wat een topdag! Ideaal voetbalweer (lekker fris en het zonnetje van de partij), dolenthousiaste spelertjes, een fairplay-match en juichende supporters.

Meer heb je niet nodig voor een perfecte voetbalmatch.  12 paarse en 7 blauwe spelertjes kwamen om 13u00 allemaal het veld opgelopen. Even warm lopen, ook wat tikkertje spelen en dan ging het fluitsignaal.  Helemaal klaar om er vollenbak tegenaan te gaan. Iedereen liet weer het beste van zichzelf zien en er werden ook weer heel wat goals gemaakt. Dribbelen, passen geven, scoren, … het is voor onze debutantjes allemaal al heel vanzelfsprekend. Na een uurtje alles geven, gaven alle spelertjes elkaar een high five en ook de supporters werden met een high five bedankt voor hun komst.

Een lekkere warme douche en nog even wat napraten in de kantine.

U6febr19-1         U6febr19-2

U6febr19-3

Goed gewerkt debutantjes! Doe zo voort!  

Zondagochtend 9u, iedereen staat klaar om te vertrekken naar Loenhout. Spannend hoor, zo op verplaatsing! 

U6febr19-xxDe eerste zon maakt het wel heel aangenaam voor de spelers en de supporters vandaag.
Handschoenen en trainingsvesten vliegen al snel uit en de matchkes kunnen beginnen. Na 1 minuut al goal bij Alexander en Bas. Van een vliegende start gesproken! Over de verschillende veldjes heen horen we gejuich worden er high-fives uitgedeeld. Wildert kan ook ontzettend goed verdedigen, zag ik. Voor het eerst werd zelfs een hele nieuwe techniek getoond: De goal vastpakken met armen en benen gespreid. Wees maar zeker dat de bal niet binnengeraakt zo! Buiten verdedigen, werd er natuurlijk ook goed gescoord. Twan sjotte de bal binnen met zoveel kracht dat hij ervan uitgleed op zijn billen. Knap staaltje voetbal!
Tijdens de rust werd er zoals bij de groten geëvalueerd: stoere praat over slidings en verdedigen, over scoren en zelfs over tackelen. Schoenen werden vergeleken en de dorst werd gelest. Klaar voor de tweede reeks matchkes.
De aanmoedigende woorden aan de zijlijn en de tips van de begeleiders, deden onze mannen- en vrouw- wel deugd. Fijn dat iedereen zo enthousiast meedoet!
Netjes handjes schudden na elk wedstrijdje, even gek doen tijdens de wissels en hup, klaar om opnieuw te scoren.
Wat een talent hebben deze u6-jes! 

nieuwm1Vandaag de uitmatch op Nieuwmoer. De tegenstanders stonden ons al op te wachten op het terrein toen we toekwamen. Onze moedige jongens waren niet onder de indruk van de tegenstander of de weersomstandigheden. Op sommige momenten werden ze net niet weggeblazen door de hevige rukwinden.

nieuwm2De 4 matchen gingen goed over en weer. Er werd vlot gescoord door beide ploegen. De talrijke supporters langs de zijlijn, goed ingeduffeld, zagen grote inzet van onze moedige krijgers. Desondanks de tegenpartij al enige ervaring had met wedstrijdjes spelen, stonden onze jongens echt wel hun mannetje. Iedereen tevreden. Na 50 minuten werd er afgefloten en kregen we penalty’s.

nieuwm4

Hier waren onze jongens beter bij schot en deze hebben ze dan ook met verve gewonnen.

De verdiende douche stond hun op te wachten. Nadien allemaal nog een snoepje en een drankje en de leuke voetbalmiddag liep weer naar zijn einde. Op naar de volgende…..nieuwm5

nieuwm3

 

U6febr1

 

 

U6febr2Zoals échte voetballertjes staan we in weer en wind op het plein met onze mooie tenues. Onze tegenspelertjes hadden vandaag niet zoveel zin om de regen te trotseren, bijgevolg was hun opkomst minder succesvol. Of zou het kunnen dat Horendonk schrik heeft van de Wildertse U-zessertjes? Ze hebben de afgelopen wedstrijden al goed laten zien wat ze waard zijn én keer op keer doen ze enorm hun best, wat ook loont in vele goals.  Gelukkig toch vijf spelertjes die de uitdaging durven aangaan tegen negen paarse jongens van Wildert.U6febr3

 

 

Alexander, Lowie, Gus, Jay, Mats, Stef, Teun, Vince en Lander waren goed voorbereid om er weer helemaal voor te gaan. De sfeer zat er goed in en de eerste goals werden meteen gescoord. Onze wildertse jongens lieten zich niet doen door de tegenspelers, hoewel dat ze toch met enige voorzichtigheid aan de wedstrijd begonnen toen ze twee knappe meisjes het veld op zagen komen. Wat blijkt… onze Charlotte is niet de enige sterke meid die haar mannetje staat in het voetbal. Ook de Horendonkse U6-ers hebben twee meisjes in hun ploeg. Uiteindelijk houdt toch niets onze spelers tegen, ze dribbelen, verdedigen, vallen aan, maken goals,… ze doen wat ze moeten doen en er worden veel ‘high fives’ uitgedeeld. Na een korte drinkpauze vliegen de spelertjes er weer met volle goesting in. Opnieuw wordt er goed gespeeld en horen we vaak ‘Yes!’ uit de mond van de paarse jongens. Dat kan alleen een goed teken zijn. Na de wedstrijdjes is het nog tijd voor penalty’s en daarmee wordt het tornooi alweer afgesloten. De warme douches doen weer veel deugd. De spelertjes kunnen nog lekker opwarmen in de kantine en ook de papa’s besluiten, met een pintje, dat het goed is geweest. Op naar de volgende wedstrijd!

 

Proficiat kereltjes!

U6febr4

 

U6 2019 goal"De stemming zat er goed in"! Het gras dat bevroren was, en zo ook onze tenen na een uur, liet de pret niet drukken. Onze spelertjes waren enthousiast en vol overgave met hier en daar een glijder over het gras. De verdediging zat er goed in. De tegenspeler durfde wel meer aan te vallen en zagen hun kansen schoon. 

Na een lekkere warme pauze in de kleedkamer terug het veld op. Een paar overwinningen voor Wildert en hier en daar nog wat tegenslagen, maar dat nam niets van het enthousiasme af. Na de penalties nog een mooie foto en iedereen ging verzadigd naar huis.

Wie er nu gewonnen had is twijfelachtig. Naar mijn idee leek Zandvliet de overhand te hebben gehad. Echter de spelertjes waren vooral fier op het aantal goals dat ze hadden gemaakt. Voor hen was dit niet belangrijk, zij hadden immers een "echte" wedstrijd mogen spelen."

Marjolein

 SUPER GOED GEDAAN DEBUTANTJES U6!!!

UntitledWedstrijdverslag 20/01/2019 KSV Wildert U6 vs Loenhout SK GEW. U6 Thuiswedstrijd in de Steenovenstraat.We spelen vandaag thuis op ons eigen veld met 12 debutantjes en +-10 tegenspelers. Het is een heel zonnige maar koude dag met 0 graad geweest. Onze debutantjes zagen er weer mooi uit in hun nieuwe paarse sportkledij.Stap voor stap lukt onze kleine voetbalers de bal te passen aan elkaar. Hoe ze ook op de sportieve manier de handshake aan tegenspelers gegeven hebben met de woorden  GOED GESPEELD  - was schattig naar te kijken :)  Alle jongens hebben super spel geleverd en de benen uit hun lijf gerend! Kortom we hebben weer bijzonder genoten van onze spelers (en hun trouwe fans) die echt goed werk  afleverd hebben.

 

 

 

 

 U6 loenh 1 U6 loenh 2

U6 loenh 3 U6 loenh 4

U6 loenh 5

 

Afgelopen zaterdag 12 januari werden we verwacht op het veld van Excelsior, in het hol van de leeuw. Nadat zij vorige week bij ons te gast waren gingen we met slechts een half team van onze spelertjes die kant op. Het weer hadden we deze keer niet mee maar dat deed niks af aan het enthousiasme van onze spelertjes, op het veld van Essen stonden immers echte goals op hen te wachten. De tegenpartij had tegenover vorige week duidelijk merkbaar in gestalte afgenomen en het veldoverwicht lag dan ook overduidelijk bij ons. Er werd op de meeste veldjes aan de lopende band gescoord door SVW. Hier en daar waren zelfs enkele hele mooie combinaties te zien, daar was dan ook speciaal op getraind volgens sommige van de aanwezige hulptrainers. De aanhoudende regen zorgde echter voor heel wat koukleumen op de veldjes en er werd dan ook beslist om iets eerder de wedstrijd te staken. De lekkere warme douche na dit avontuur was duidelijk voor heel wat spelertjes het welverdiende hoogtepunt van de zaterdag.

Proficiat jongens en op naar volgende week.

Jan

KSV Wildert- Excelsior Essen: U6 (6 januari 2019)

6 januari, in de Steenovenstraat kwamen er geen drie koningen op bezoek, maar wel 12 strijdvaardige rode krijgertjes van Excelsior Essen! 

U6 2019 1

Na de overvloed van spijs en drank van de voorbije weken, was het wel weer tijd voor wat sportiviteit.  Onze 18 enthousiaste voetballertjes in het paars hadden er zin in en stonden met gezonde zenuwachtigheid klaar om er tegen aan te gaan. 

Herman gaf het startsignaal en op verschillende veldjes stormden 2 paarse en 2 rode voetballertjes gretig naar de bal. Zonder al te grote botsingen was een uurtje ‘alles geven’ gestart. Er werd sportief en met plezier gevoetbald.

 

Een paske langs links, een dribbel langs recht, er werden langs beiden kanten ballen afgepakt, gescoord en high-fiven gegeven. 

 U6 2019 2

Na een 20-tal minuutjes moest er even bijgetankt worden en de batterijen  werden terug opgeladen. De spelertjes begonnen rond te crossen en tikkertje te spelen, tijd dus om er terug aan te beginnen. De tweede helft ging verder, zoals de eerste was geëindigd, met veel inzet, plezier en sportiviteit.

U6 2019 3

Na de match nog even de supporters bedanken om daarna trots met de ‘grote’ sjotters het veld op te lopen.

U6 2019 4

Allemaal kwamen ze met gezonde blozende kaken van het veld, iedereen had een topnamiddag gehad.

 

Met sportieve groeten,

Alexander 

Op Woensdag 19/12 speelden onze U13 een onderonsje tegen de U15 om het jaar af te sluiten. Uiteraard deden we dit in een warme kerstfeer op een sportieve manier. Helaas werden we al snel geconfronteerd met een zware kwetsuur van Marijn. Langs deze weg wensen we hem alvast een spoedig herstel.

Toch werd het dankzij de vrijwillge hulp van vele ouders een warme gezellige avond. Na de wedstrijd werden onze spelers nog getracteerd op een lekkere professioneel gebakken hamburger!

Het werd een fijne, gezellige avond! Hartelijk dank daarvoor.

We wensen jullie alvast prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2019!

kerstU15 1

 kerstU15 2 kerstU15 3 kerstU15 4

 kerstU15 5 kerstU15 6 kerstU15 7  

kerstU15 8 kerstU15 9 kerstU15 10

kerstU15 11 kerstU15 12 kerstU15 13

kerstU15 14         kerstU15 15          kerstU15 x

 

Exc Essen U72

 

Op zaterdag 15 december stond het allerlaatste wedstrijdje van 2018 op het programma.

Exc.Essen vroeg ons om een vriendschappelijke wedstrijd te komen spelen om het jaar af te ronden.

Onze brede kern bleek al stilletjes in kerst –en wintermodus te verkeren, want we geraakten nog amper aan 6 spelertjes om te gaan voetballen bij onze buren uit Essen.

Fleur, Liam, Milan, Sen, Stijn en Fille gaven ondanks de koude en het reeds harde veld toch het beste van zichzelf.

In 4 deeltjes van +/- 12 minuten ging het stevig over en weer en genoten onze voetballertjes ervan!

Exc Essen U71

 

 

Na de gebruikelijke penaltyreeks kregen ze zelfs een medaille, wat het helemaal af maakte natuurlijk!

Nog eventjes dat bonnetje inwisselen voor iets lekkers in de kantine en dan voldaan naar huis!

Afgelopen vrijdag waren onze jongens U15 te gast bij de opnames van "kick-off", een progamma van Play Sports. Voor de opnames mochten we ons amuseren in de publieksbar met 2 shotterkassen. Daar kregen we ook nog lekkere pizza's aangeboden. Wat later op de avond werden we professioneel begeleid naar de studio's door Jan-Bart (publieksanimator).

Daar ontving Gilles De Coster huisanalisten Geert De VlliegerEric GoensLudo Vandewalle en Dennis Van Wijk aan tafel. 

Met bekentenissen van Dennis tijdens de opnames haalde we de voorpagina's van kranten en kwamen we nog eens extra in het nieuws!

telenet bezoek U15

Het werd een zeer fijne avond ! Dankjewel aan Telenet Play Sports !

Op zaterdag 6 oktober trokken we met 8 spelertjes richting Horendonk. (Onze andere wedstrijd op Meerle ging niet door wegens forfait van de tegenpartij.)

Op twee veldjes werd er 3 tegen 3 gespeeld.  Op het ene veld speelden Mathias, Quinn, Louis en Sen tegen Horendonk. Op het andere veld namen Stan, Mil, Simon en Fille het op tegen Den Uil.

In korte wedstrijdjes werd er toch stevig gevoetbald en werden er erg veel doelpunten gescoord. Na 20 minuutjes wisselden we de teams. Stan, Mil, Louis en Sen speelden dan samen. Simon, Quinn, Mathias en Fille vormden het andere ploegje. Ook in die 20 minuten werd er nog vlot gescoord, al ging het tempo een beetje omlaag. Het zalige weertje zorgde voor vermoeidheid bij sommige spelers die naar het einde toe leken af te haken, al kan het zwarte zand op het nabijgelegen afgereden maïsveld daar ook iets mee te maken hebben… Traditiegetrouw sloten we af met een penaltyreeks waarbij elke speler van Wildert even ‘kip’ mocht staan (zoals ze het ‘keeper staan’ zelf meestal omschrijven). Na een rondje (of twee) langs de vele supporters wachtte de douche, maar vooral dat oververdiende bonnetje.

Goed gespeeld, U-zeventjes!

Tim Van Tichelen, papa van de Fille

We starten de wedstrijd met Nand in de goal. Door de talrijke opkomst hebben we 3 wissels.
Het eerste kwartier gaat gelijk op en wordt er langs beide kanten gevochten voor de bal en gescoord.
Langs de vleugels of rechtstreeks naar de piloot proberen we eruit te komen maar de tegenstander laat dit niet zomaar gebeuren.
Na het tweede kwartier is het aan Scott om in de goal te staan.
Olivier laat verstaan dat zijn mannetje hem aan kant zet, maar laat dit niet gebeuren door volop voor de bal te gaan.
Door een super redding van Lennert bezeert hij zijn knie en wordt hij vervangen.
Na een kleine dip tijdens het 3de kwartier weten onze gasten de draad weer op te pakken om te eindigen met een klein verschil.
Het laatste kwartier staat Luca in de goal en wordt er nog goed gevoetbald.
De sfeer en inzet was weer top, goed gewerkt jongens!

Vandaag weer een match van onze coole jongens tegen Zoersel.

Het weer zat heel goed mee.

Ons team ging er met zen allen voor!

Het winnen is niet belangrijk maar de groepssfeer was weer op en top!!

Spijtig eindigden ze met een 7-8 maar ze winnen zeker de prijs van het beste team!! 

Verslag van Scott

We zijn heel nat geworden en we moesten al vroeg uit bed ( voor de vakantie )

Maar we hebben alle wedstrijdjes gewonnen, dus het was een superleuk tornooi !!

De medaille, die we kregen, is één van de mooiste.

En de frietjes aan het einde waren erg lekker ;)

 

Een kort verslag van Lennert zelf.

U7 A en B – Excelsior Essen vs KSV Wildert

Onder een stralende ochtendzon mochten onze U7’s het seizoen op gang trappen bij de buren van Excelsior Essen. Na een grondige opwarming en een laatste woordje uitleg van trainers Dirk en Glenn konden ze er dan eindelijk aan beginnen omstreeks 10 uur.

Op het ene veld werd de ploeg gevormd door Milan, Fleur, Stijn, Sen, Wout en Vince. Op het tweede terrein waren het Mil, Fil, Jonas, Mathias en Boris die de strijd aangingen. En gestreden werd er!

Wat nu juist de uitslagen waren zullen we vermoedelijk nooit meer weten, maar één ding is zeker; de supporters werden verwend. Er werden langs alle kanten veel mooie doelpunten gemaakt en de inzet van alle jongens en meisjes was bewonderenswaardig.

Na een uurtje voetballen, een penaltyreeks en de deugddoende douche ging het dan nog richting kantine voor een welverdiende hotdog en een drankje. Goed gedaan gasten!!

U7 1

Ook dit seizoen bieden wij als voetbalvereniging Multimove aan.

Multimove is voor kinderen van 3-8 jaar in de turnzaal van Wigo op woensdagnamiddag.

Het is een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen om de motorische ontwikkeling te stimuleren via 12 verschillende bewegingsactiviteiten. 

Dit is een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen met als bedoeling bij kinderen een gehele motoriek te ontwikkelen in plaats van een sportspecifieke motoriek.

De lessen zullen gegeven worden door twee spelers uit onze eigen voetbalvereniging,

namelijk Sander Van Gool en Senne De Crom

2018 Multi

Voor meer informatie kan u bij hen terecht:

Sander Van Gool (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Senne De Crom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 Meer weten? http://www.multimove.be/

multimove

Veel sportplezier!

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 18 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert