Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Goede communicatie om te kunnen voetballen bij KSVWildert

Goede communicatie om te kunnen voetballen bij KSVWildert

  We leven in de tijden van communicatie. Onze voetbalclub, het bestuur, de trainers en afgevaardigden doen er alles aan om open te communiceren met spelers, hun ouders, vrijwilligers,...

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

Beste ouders, spelers, trainer, afgevaardigden of supporters, Tijdens het voetbalseizoen trachten wij onze website levendig te houden door het publiceren van een kort verslag bij een gespeelde...

online inschrijven Quiz KSV Wildert 2020

online inschrijven Quiz KSV Wildert 2020

  Aan onze afgevaardigden :  Probeer per ploeg (ouders of spelers) aanwezig te zijn en maak er een gezellig uitstapje van.   Veel quiz plezier !! Hoe...

  • Goede communicatie om te kunnen voetballen bij KSVWildert

    Goede communicatie om te kunnen voetballen bij KSVWildert

  • verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

    verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

  • online inschrijven Quiz KSV Wildert 2020

    online inschrijven Quiz KSV Wildert 2020

kbc kbc2
   

communicatie

 

We leven in de tijden van communicatie. Onze voetbalclub, het bestuur, de trainers en afgevaardigden doen er alles aan om open te communiceren met spelers, hun ouders, vrijwilligers, supporters, … Maar iedereen merkt ook wel dat hoe meer communicatiemogelijkheden er zijn, des te minder efficiënt de communicatie vaak verloopt. En als de communicatie niet goed loopt, dreigt de boel in de soep te draaien.

 Omdat communicatie belangrijk is werd onder meer deze website opgericht. Elke ploeg, van duiveltjes tot eerste elftal, heeft met “nieuws van de trainer” een eigen plek op deze site om informatie door te geven. Vele trainers gebruiken ook SMS, WhatsApp, email of bouwen een doodle om te zien wie wanneer paraat kan zijn, om elkaar goed op de hoogte te houden en om snel te kunnen handelen. Dat vraagt allemaal tijd en inspanning, maar zo lopen de zaken ook vlotter en aangenaam voor iedereen.

comm1

Maar dat kan alleen maar als er ook steeds goed en tijdig antwoord wordt gegeven!

Iedereen tijdig informeren vraagt ook van onze trainers extra inspanningen. Maar dat doen ze graag, want als speler of ouder wordt je graag vlot op de hoogte gebracht bij afgelastingen van wedstrijden of trainingen en andere activiteiten. Dus is het ook zeer belangrijk om steeds te reageren via een sms of WhatsApps of andere kanalen om af te melden voor een training, het tijdig aanmelden of afmelden voor een wedstrijd, of je kan instaan voor vervoer of andere hulp enz.. Indien niet moeten onze vrijwilligers immers over achter de antwoorden gaan jagen, met een manke organisatie, foute beslissingen en zaken die stroef lopen tot gevolg.

 

comm2

 

Als spelers of ouders niet goed, onvolledig, niet tijdig of soms zelfs helemaal niet reageren, levert dat op zijn beurt dan weer ergernis op bij andere spelers en ouders en zorgt dit voor frustraties bij de vrijwilligers die alles in goede banen proberen sturen.

 Natuurlijk leven we in jachtige tijden, waarin zaken last minute nog kunnen wijzigen of afspraken geen echte afspraken blijken te zijn. Dat is vervelend, maar hoeft zeker geen probleem te zijn als je ook goed en tijdig communiceert over de wijzigingen die zich voordoen.

Op deze site vind je van de meeste trainers en afgevaardigden een emailadres of telefoonnummer. Of vraag naar elkaars contactgegevens bij een volgende gelegenheid en sla die zeker op. Het is ook goed om met elkaar af te stemmen welke communicatiekanalen er best gebruikt worden.

 

Want een goede werking staat en valt met goed communiceren. 

comm3

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 13 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert