Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Op dinsdag 27 en woensdag 28 december vonden de kerstfeestjes voor onze debutantjes, duiveltjes, preminiemen en miniemen plaats. Zoals elk jaar waren deze kerstfeestjes opnieuw een groot succes. De avond werd onmiddellijk zeer gezellig ingezet met een typische kerstaperitief (glühwein en chocomelk) in openlucht waar Johan Bastiansen voor gezorgd had. Na de aperitief konden onze spelertjes en hun broers en zusjes (op dinsdag na vrij lang wachten) smullen van heerlijke pizza. De ouders werden verwend met een door Ann Van Gastel heerlijk zelf bereide kaastafel, aangevuld met enkele glaasjes wijn.

Patrick Kustermans had voor onze preminiemen en miniemen een fijne voetbalquiz opgesteld waarbij onze spelertjes zich werkelijk ‘rot gerend’ hebben. Proficiat aan de winnaars van deze quiz. Op woensdag hebben de debutantjes en de duiveltjes het publiek geanimeerd met een fantastische playbackshow. De sfeer zat er goed in!! Bedankt aan al onze spelertjes die het beste van zichzelf hebben gegeven op het podium. Naast deze activiteiten was er naar jaarlijkse gewoonte ook een bingo die georganiseerd en gepresenteerd werd door Kees Backx. Verder werden de avonden opgevuld met een sfeervol muziekje waar Joris Konings voor gezorgd had.

 

De kerstfeestjes hadden nooit zo leuk en gezellig kunnen zijn zonder al de mensen die we hierboven vermeld hebben en daarom willen we hen uitdrukkelijk bedanken voor hun inspanningen. Daarnaast willen we alle andere helpers (tappers, klaarzetters, opdieners, opruimers, enz.) die een handje hebben toegestoken heel hard bedanken, want zonder hen zou een kerstfeestje organiseren onmogelijk zijn. Verder willen we ook onze sponsors bedanken die hun steentje hebben bijgedragen om ervoor te zorgen dat we een fijn kerstfeestje voor onze spelertjes hebben kunnen organiseren. Uiteraard willen we ook iedereen bedanken die erbij was. Bedankt iedereen!

 

Aan iedereen prettige feestdagen toegewenst en veel voetbalfun in 2012!!  

 

Het jeugdbestuur

 

 

flits_kerst2011

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 17 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert