Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

We kunnen terugblikken op een erg geslaagd tornooi, met veel bezoekers, goed jeugdig voetbal, lekker eten en drinken en mooie tombolaprijzen!.  Over de 3 dagen verspreid kregen we meer dan 650 spelers over de vloer en er werden 109 wedstrijden afgewerkt. Langs deze weg dankt KSVW alle aanwezige clubs, de talloze sponsors en supporters en niet in het minst alle helpers van de club. Het was aangenaam te zien hoe iedereen van de club betrokken was, van de jeugd, het ganse bestuur, tot en met de spelers van de 1e ploeg.

Meer sfeerbeelden van ons jeugdtornooi hieronder :

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

voetbal

We kunnen terugblikken op een erg geslaagd tornooi, met veel bezoekers, goed jeugdig voetbal, lekker eten en drinken en mooie tombolaprijzen!.  Over de 3 dagen verspreid kregen we meer dan 600 spelers over de vloer. Langs deze weg dankt KSVW alle aanwezige clubs, de talloze sponsors en supporters en niet in het minst alle helpers van de club. Het was aangenaam te zien hoe iedereen van de club betrokken was, van de jeugd, de dames, het ganse bestuur, tot en met de spelers van de 1e ploeg.

Meer sfeerbeelden van ons jeugdtornooi hieronder :

Tips voor het bekijken van dit foto-album:

1. Pijltjes onderaan rechts: foto's op een volledig scherm

2. Klik op een foto om te vergroten en dan op de 'play' knop onderaan midden voor een 'diavoorstelling'

 

{bonckowall source="1" width="800" pkey="album" pvalue="117662678316441686679" pvalue2="tornooi2014"}{/bonckowall}

Op vrijdagavond openden de scholieren U17 ons 31ste jeugdtornooi "A. Van Hoydonck".  Wildert mocht meteen de beker in eigen rangen houden, wat nadien een voorbode bleek te zijn  voor een sportief en organisatorisch sterk tornooi.

Op zaterdag was het de beurt aan de knapen U15 en miniemen U13. Helaas kregen zij wel wat regen te verwerken, maar last hadden ze daar niet van!  Ook onze miniemen gingen met de beker naar huis.

Op zondag mochten de preminiemen U11 en duiveltjes zich sportief uitleven. De weersvoorspellingen waren niet goed, maar gelukkig bleef het gans de dag droog. Ideaal weer voor voetbal, moeten spelers en ouders gedacht hebben, want er waren dan ook niets dan lachende en vrolijke gezichten te zien.

We kunnen terugblikken op een erg geslaagd tornooi, met veel bezoekers, goed jeugdig voetbal, lekker eten en drinken en mooie tombolaprijzen!.  Over de 3 dagen verspreid kregen we meer dan 600 spelers over de vloer. Uniek dit jaar was dat geen enkele ploeg zich heeft afgemeld!.

Langs deze weg dankt KSVW alle aanwezige clubs, de talloze sponsors en supporters en niet in het minst alle helpers van de club. Het was aangenaam te zien hoe iedereen van de club betrokken was, van de jeugd, de dames, het ganse bestuur, tot en met de spelers van de 1e ploeg.

En met de nieuwe leuze Op paars en wit zijn we fier, we voetballen met plezier, jong en oud speelt mee, we love you KSVW!" kunnen we er weer een gans seizoen tegenaan.

jeugdtornooi2013

jeugdtornooi2013_2

Meer sfeerbeelden van ons jeugdtornooi hieronder :

Tips voor het bekijken van dit foto-album:

1. Pijltjes onderaan rechts: foto's op een volledig scherm

2. Klik op een foto om te vergroten en dan op de 'play' knop onderaan midden voor een 'diavoorstelling'

 

{bonckowall source="1" width="800" pkey="album" pvalue="117662678316441686679" pvalue2="jeugdtornooi2013"}{/bonckowall}

Naar jaarlijkse gewoonte gaf KSV Wildert ook dit seizoen de aftrap van het jeugdvoetbal met het 28e jeugdtornooi Andre Van Hoydonck. Opnieuw werd het een voltreffer van formaat.

Het tornooi, dat intussen al is uitgegroeid tot een driedaagse, stuurde op vrijdag de scholieren U17 in de wei, ontving op zaterdag de knapen U15 en miniemen U13 en bracht op zondag de jongste voetballertjes tussen de rijtlijnen. Niet minder dan 56 ploegen namen deel. In totaal ontvingen de paars-witte organisatoren +- 550 jeugdspelers uit de hele regio. Ook de weergoden waren voor een keertje goedgezind zodat de 90 verschillende wedstrijden onder een aangenaam zonnetje konden doorgaan. Ook de talrijk opgekomen supporters konden zich goed amuseerden met een hapje of een drankje, of door een winnend lotje te pakken bij de grote succesvolle “altijd prijs” tombola.

Erik De Crom, die zelf tijdens dit weekend 50 werd, leidde alles sportief in goede banen, geholpen door het jeugdbestuur en de talloze scheidsrechters, waarbij ook tal van spelers van het eerste elftal. Onder hun leiding voelde iedereen zich een beetje winnaar en werd het strakke schema perfect uitgevoerd zonder wachttijden. Langs deze weg willen we dan ook alle deelnemende ploegen nog even bedanken.

KSVW is klaar voor de start van het nieuwe seizoen!

 ASIwebsite

 

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 12 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert