Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
KSV Wildert GOES TROOPER!

KSV Wildert GOES TROOPER!

Hallo Iedereen, Coronacrisis. Hamsteren. Mondmasker. Quarantaine. Dit zijn alvast vier woorden die volgens ons genomineerd zijn voor ‘Woord van het Jaar 2020’. Maar ook ‘verenigen’ mag daar zeker...

lidgeld seizoen 2020-2021

lidgeld seizoen 2020-2021

Beste spelers of ouders, Het huidige seizoen is in mineur afgelopen maar toch zouden we al willen aankloppen voor het lidgeld voor volgend seizoen. De regeling voor kroostrijke gezinnen...

  • KSV Wildert GOES TROOPER!

    KSV Wildert GOES TROOPER!

  • lidgeld seizoen 2020-2021

    lidgeld seizoen 2020-2021

kbc kbc2
   

Een stuk of 10 verslagjes maken en dan het seizoen afsluiten zonder verslag… dat is niet gepast hé. Daarom volgt hier een laatste U8-verslag.

Lees de verslagen er maar eens op na (wat doe je anders in deze coronatijden) en je zal merken: enthousiasme, gedrevenheid, inzet,… dat zijn kernwoorden die passen bij onze U8’ers. Wat deze verslaggever opviel dit seizoen? Wel, het toegroeien naar vaste posities (vele kinderen beginnen te beseffen welke positie hen het meeste ligt), het oefenen van stilstaande fases (zoals het inlopen bij een hoekschop), het tiki-taka-spel dat er meer en meer begint uit te komen, knappe doorsteekpasjes, voorzet-en-tik-binnen-goals, afstandsschoten, zotte tackles, schitterende reddingen van de keepers, af en toe eens een geweldige dribbel, wedstrijden met heel veel goals, veel overwinningen maar ook al wel eens een nederlaag (goed dat ze daar ook mee leren omgaan), zangstondes à la ‘Boven op den berg’, uitkijken naar bonneke,… en dan ook nog de filmpjes op ’t einde van ’t seizoen waar velen mee aan de slag gingen!

Zonder overleg met andere ouders durf ik te spreken in naam van iedereen. Het is als ouder zo fijn om je kind met een gerust hart te kunnen afzetten op de training, wetende dat er telkens een trainer is. Het is als ouder geweldig om te merken dat er gedreven begeleiders achter de ploeg staan. Het is als ouder tof om te zien dat de ploegjes telkens door elkaar worden gegooid en dat iedereen met iedereen overweg kan. Het is als ouder kijken met blinkende ogen van trots als je zoon een goeie pass, een knappe goal, een geweldige verdedigende actie of nog iets anders doet op het veld. En wees eerlijk: er zit potentieel in deze groep. Voetbal ‘van achteruit’, tiki-taka, straffe verdedigers, goede flanken en echte goalgetters. Ze zijn aanwezig hoor! Als ouder wil je je kind zien genieten en stralen. En dat doen ze: elke woensdag en elke zaterdag. Dankzij jullie. “Het was een superleuke training, mama!” of “Wij moesten een penalty trappen met een trainer in de goal!” of “Iedereen was er vandaag, papa!” Dat is wat je wil horen hé. Merci. Merci voor het enthousiasme; merci voor de inzet; merci voor de tijd. Ik denk dat we unaniem beslissen dat Dirk en Glenn mee mogen, euh moeten, naar de U9!

Groeten

Tim

6 fanatieke U8-spelers gingen een frisse neus halen in Stabroek om daar, vlakbij Bistro De Neus, de U8 van Nieuw Stabroek de overwinning door de neus te boren. Ze drukten de thuisploeg meteen met de neus op de feiten, want al heel snel stond het 0-1, na een iets of wat onterechte rechtstreekse intrap van Floris -Witsel- Van Rijswijck. Daarna bleven de goals even uit en konden we achteraan rekenen op een ijzersterke Mathias –Kompany– Lambelin. Daarna diepte Wout –Lukaku– Theunis de score uit. Simon –Courtois– Schuybroek stond zich te vervelen in het eerste kwartje tot er plots een bal aan zijn neus voorbij ging. Na de 1-4 gingen onze boys voor het neusje van de zalm. Louis –Hazard– Schuybroek en Fille –De Bruyne– Van Tichelen vonden elkaar én het doel meermaals! Met een ver afstandsschot werden we nog even bij de neus genomen, maar verder dan een tweede eerredder kwam de thuisploeg niet. De eindscore liep op tot 2-15 met verschillende soorten doelpunten (afstandsschoten, mooie acties, een binnentikker na een doorsteekpass,…). Laat ons zeggen dat de supporters hun neus krulde bij het zien van deze wedstrijd van hun jongens!

Nieuw Stabroek - U8

Groeten

Tim

 

Na een heftig weekje door storm en wind trokken we op verplaatsing naar Nieuw Stabroek.

Matthias, Louiz, Joppe, Warre, Bas, Lowie, Twan, Lenn en Litse trokken hun paars kostuum aan en gingen vol goede moed het veld op.

Tik tak, pasje, dribbel, voorzet, duelletje en een save links en rechts. Coach Jimmy zag dat het goed was. Top gedaan gasten!

U7 nieuw stabroek

De dag voor storm Ciara was het verzamelen geblazen voor onze U7 om 2 tegenstanders te ontvangen namelijk Achterbroek en Berendrecht.

16 gedreven U7tjes werden opgesplitst om de tegenstander te bekampen. De goals werden vlot gemaakt, aanvallen van de tegenstander vakkundig de kiem ingesmoord.

Wat hadden we een plezier. De trainers konden tevreden terugkijken. Goed zo jongens!

U7 berendrecht

Wat was me dit een whatsappweekje… Zowel in de U8-groep als in de begeleidersgroep van de U8 werden ontelbare berichtjes gestuurd: kan enkel in de voormiddag, wil liefst in de namiddag, match wordt mogelijk verzet, zijn er dan nog genoeg spelers, kan toch niet meedoen, enzovoort enzovoort. Uiteindelijk zou een delegatie U8’ers een thuismatch afwerken tegen Horendonk, die schijnbaar nipt met 7-9 werd verloren.

Er waren nog slechts 5 spelers over (Mathias, Milan, Pelle, Sen en Fille) om tegen Nieuwmoer te spelen in de namiddag. Omdat we dat wat nipt vonden, ging de broer van Fille, Gus (U7), ook mee om af en toe toch wat rust te gunnen aan onze enthousiastelingen. Al snel bleek dat onze 5 kerels in topvorm waren! Met Sen in goal, Mathias als staart, Milan en Fille als vleugelspelers en Pelle als piloot liep het erg vlot en liepen we al snel uit tot 0-5. Na een tegendoelpuntje was het weer onze toer en van 1-5 ging het naar (ongeveer hé) 3-11, met zelfs twee doelpunten van gelegenheids-U8’er Gus. Wat was hij fier. Na wat geharrewar en snelle counters kon Nieuwmoer nog aan de 6 doelpunten geraken, maar onze kerels waren niet te stoppen en wilden maar doorgaan. Bij een vervanging hoorden we steevast “Oh, moet ik eraf? Mag ik er sebiet terug op?”. De einduitslag wordt geraamd op 6-20. Niet zo heel belangrijk natuurlijk. De supporters en begeleiders genoten vooral van het samenspel, de pass tussendoor, de voorzet-binnentikacties, het achterlijntje halen, de corner die in één tijd werd binnengelopen én de koprol van Sen na zijn doelpunt (zoals afgesproken). “Boven op den berg stond een baviaan en weet je wat die zei? Nieuwmoer is eraan!”, weerklonk in de kleedkamers (niet zachtjes gevolgd door een helahelahelaholala van de mama’s en papa’sJ)

Nieuwmoer - U8 Wildert 1

Nieuwmoer - U8 Wildert 2

Groeten Tim

De dag na valentijn geen fladderende hartjes, maar vliegende DOELPUNTEN…  In 2 ploegjes van 4 gingen de mannen voor de winst.

3 tegen 3 met telkens 1 wissel. Zeer goed overspelen en naar elkaar luisteren en kijken

Wat vaak in een mooie doelpunt eindigden. Fijne wedstrijd om naar te kijken als supporter zijnde

Jullie kunnen trots zijn !!

U7 Horendonk

Een deel van de U8-boys hadden de voorbije twee weken verloren en ze wilden iets recht zetten. Met enkele zieken deze week werden de ploegjes pas zaterdag ter plaatse verdeeld. De selectie om tegen Wuustwezel te spelen: Boris, Floris, Simon, Mathias, Milan, Matteo en Fille. In het begin ging het snel en voor we het goed en wel beseften, stonden onze kerels al 4-0 voor. De acties liepen vlot, er werd goed gezocht naar elkaar, voorzetten werden gegeven enzovoort. De bezoekende doelman hield nog enkele gemaakte doelpunten uit zijn doel, anders was de score nog hoger opgelopen in het eerste kwartje. Wuustwezel knokte zich terug in de wedstrijd en even zag het er naar uit dat het nog spannend zou worden, maar het ging terug de andere richting uit. Toen het 10-6 stond, vonden onze 7 strijders het welletjes en liepen ze terug verder uit. Uiteindelijk noteerden we een eindstand van 16-7. Dit was écht een mooie wedstrijd voor de supporters!

U8 - Wuustwezel

Groeten

Tim

 

De vele regen van de voorbije dagen zorgde voor een zwaar veld in Brecht. Naast de snelweg stond dan ook nog eens veel wind, wat voetballen best moeilijk maakte. Floris, Liam, Mathias, Mil V., Louis, Simon en Fille moesten even wakker geschud worden, want al snel stond het 2-0 voor Brecht. Dat was voor onze jongens het signaal om gas te geven. In no-time stonden ze 2-4 voor. Knappe ‘remontada’. Daarna ging het goed over en weer. Halfweg stonden de bordjes 6-6 gelijk.  In de volgende twee kwartjes ging Brecht beter voetballen en werden we met momenten zelfs weggetikt. Onze jongens liepen, zwoegden en legden er hun hoofd voor, maar het mocht niet baten. We verloren de wedstrijd met 12-6.  De kopjes gingen naar beneden, al mochten ze trots zijn op hun inzet. Soms werd er nog teveel met de bal gelopen of ‘onnodige’ loopacties gemaakt, wat hen in het tweede deel van de wedstrijd zuur heeft opgebroken. Gelukkig maakt een warme douche én een bonnetje altijd veel goed. Op naar volgende week, boys!

Brecht - U8

 

De tweede maand van 2020 is nog maar net gestart en de U7 laat alweer een verbluffende indruk achter in Hoevenen. De wind raast over de groene vlakte. Potjes en kegeltjes vliegen over het veld, maar onze paarse duiveltjes laten zich niet doen. Alle “voetjes aan dek” om de bal binnen de lijnen van het kunstgras te houden en tegen de mazen van het net te knallen. Hoevenen biedt weerstand, maar blijkt toch een maat te klein voor de Paarse Tornado. Donkere wolken duiken op. De strijd lijkt al snel gestreden. Toch geeft “Patro” niet op. Ze geven alles wat ze kunnen, maar dat is buiten onze professionele topkeepers gerekend. De wind woekert verder en de doelpunten van onze U7’tjes kennen geen limieten. Natte druppels dreigen uiteindelijk te pret te komen bederven, vooral voor de toeschouwers dan J, maar ook zij blijven gespaard. De enige regen deze middag was die van de purpere doelpunten (cfr. Prince zaliger).

Kijk en geniet!

U7 Hoevenen 1

U7 Hoevenen

Onze u6 was er weer helemaal klaar voor om op Heibos in actie te schieten. Helaas waren er een paar afwezigen/zieken, maar onder een klein winterzonnetje lieten de aanwezigen het beste van zichzelf weer zien. De ene goal na de andere werd weer gescoord, langs beide kanten, onder luid gejuich van de talrijke supporters. Ze kijken weer uit naar volgende week!

U6 Heibos

Vóór de wedstrijd Wildert – Heibos vallen de eerste druppels uit de lucht tijdens de opwarming. Er wordt gevreesd voor een natte wedstrijd want de donkere wolken boven het veld beloven niet veel goeds. Een regenjasje lijkt voorlopig geen overbodige luxe, al is dit natte weer slechts van korte duur. Wanneer de wedstrijd aanvangt, komt al snel het zonnetje piepen. Is het omdat onze spelertjes weer in goede conditie zijn? Ze schitteren en maken het ene doelpunt na het andere. De spelertjes van Heibos krijgen weinig kans om tegendoelen te maken. Ook na de rust geraken onze tegenstanders moeilijk tot aan het doel van onze Wildertse jongens. Wat zijn ze weer ijzersterk. Na de match is het tijd voor de penalty’s. Trots, blij en voldaan kunnen alle spelertjes een douche nemen en hebben deze toppers hun bonnetje weer meer dan verdiend!

U7 Heibos

 

Na een kerstrust van twee weken zijn we terug van start gegaan. De acht toppertjes van de U6 hadden er allemaal veel zin in. De tegenstand stond er dan ook wat verbaasd bij van hun jong geweld en gedrevenheid. Bij elke Gooreindse tegenstand hebben onze jongens, hun beste inzet gegeven, en met resultaat want vele doelpunten werden gescoord. Ook de vrolijke teamspirit zat er goed in, bij elke penalty zongen ze luidkeels “Deurtje open”, of “deurtje dicht” en klapte bemoedigend bij elke goede en mindere poging.  Als slot mochten ze na hun match, ook nog mee oplopen met de match KSV Wildert – Gooreind, wat voor velen een indrukwekkende en geweldig leuke ervaring was. Kortom onze jongensvan U6 hebben er van genoten, en het was leuk om dit mee te kunnen beleven.

U6 Gooreind 1

U6 Gooreind 2

Na de winterstop van enkele weken met een aantal kerst en nieuwjaarsfeesten achter de rug, wilden onze toppers van de U7 van KSV Wildert vol grinta er weer volle bak ingaan. Er waren  twee wedstrijden, eentje om 12u15 en eentje om 13u30. Eerste waren Vince, Lot, Warre, Joppe, Litse, Jay, Bas en Alexander aan de beurt.
Op beide velden werd er volle goede moed aan de wedstrijd begonnen. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en er werd langs beide kanten gescoord onder het toeziend oog van Kenny en Jimmy. Dit was al een goede start van 2020.

U7 KSK

 

Op zaterdag 7 december trokken we vroeg in de ochtend we met onze ploeg richting Pulle om daar deel te nemen aan het tornooi. Het was wel een eindje rijden ;-)Daar aangekomen zijn we gelijk de kleedkamers ingedoken om ons klaar te maken voor het eerste wedstrijdje.En wat nu... Er werd gespeeld 5 tegen 5, met keeper EN een echte scheidsrechter!Het 1ste wedstrijdje hebben onze vedetten van paars wit gewonnen, wedstrijdje 2 en 3 zijn ze blijven knokken maar verloren ze nipt.Uiteindelijk moesten onze doorzettertjes nog spelen voor de 3de en 4de plaats. En jaja onze kanjers mogen trots zijn met hun welverdiende 3de plaats!!!

COLLAGE PULLE

Merci aan iedereen voor deze leuke dag!

Groetjes,

U8 – Exc.Essen &            U8 – Nieuw Stabroek

 Team U8 speelde de laatste wedstrijd van ‘de eerste ronde’ thuis tegen respectievelijk Exc.Essen en Nieuw Stabroek. Op het A-veld werden 2 veldjes tegen elkaar opgesteld, waardoor trainer Dirk beide ploegen goed kon observeren. Hij straalde bij het zien van zoveel enthousiasme, voetbaltechnisch vernuft en de monsterscores!

Bent, Floris, Louis, Matteo, Milan, Simon en Wout hakten –mogen we toch wel zeggen– de buren uit Essen in de pan. Volgens hun eigen telling kwamen ze aan een einduitslag van 15-3.

Boris, Mathias, Mil V., Pelle, Sen, Stan en Fille gingen voor hetzelfde scenario met een einduitslag van –ongeveer– 14-2. Ze waren daarbij nog lief voor de tegenstander, want na twee kwartjes stond het al 11-0. Laat ons zeggen dat ze de wedstrijd rustig hebben uitgespeeld.

Team U8, jullie hebben in de eerste helft van ’t seizoen bewezen dat er heel wat kwaliteit in de groep zit. Meer en meer zie je voetbal ‘van achter uit’, zie je passes, zie je voorzetten die worden binnengetikt, zie je corners waarop wordt ingelopen, hoor je jullie roepen naar ploegmaats, maar bovenal zie je veel enthousiasme en spelplezier! Op naar deel twee van het seizoen!

U8 - Exc.Essen

U8 - NieuwStabroek

Buiten het ‘voetbaldomein’ van KSK, op het kunstgrasveld, gaven een deel van onze U8’ers Kalmthout partij. (Eerder op de dag had een ander deel Essen verslagen met duidelijke cijfers blijkbaar.) Bent, Louis, Matthias, Simon, Sky en Fille waren in topvorm. Er werd gekeept door Bent, Matthias, Simon en Sky. Op veld kennen de meesten hun favoriete positie, al wordt er ook nog stevig gewisseld door de begeleiders. In het eerste deel liepen ze uit tot een 1-4-voorsprong. Het derde kwartje werd het lastiger en kwam Kalmthout terug tot 4-4. Wildert had het merendeel balbezit en creëerde de meeste kansen, maar scoren was lastig. Toch werd het 4-5. Kalmthout scoorde aan 100% en kwam telkens terug met volgend scoreverloop: 5-5, dan 5-6, 6-6 en tenslotte 6-7 voor onze Wildertse strijders. Knap gedaan, kerels!

Kalmthout - U8

Met 8 spelers trokken onze U7’ers naar Kalmthout. Op twee veldjes werd er (om niemand te lang in de kou te laten wachten) 4 tegen 4 gespeeld ‘op het grote veld met de tribune’. Onze enthousiastelingen gaven weer het beste van zichzelf. Ploeg 1 bestond uit Louîz, Jay, Joppe en Bas. In de tweede ploeg stonden Vince, Warre, Matthias en Gus. Voetbaltechnisch zie je echt de hand van de coaches waarbij ze willen voetballen van achteruit, passeren naar elkaar en proberen mooie acties op de mat leggen. Zeer leuk om ze bezig te zien, want aan inzet en spelplezier geen gebrek hoor!

Kalmthout - U7 1

Kalmthout - U7 2

U6 4

De allereerste match van onze debutantjes begon met het nemen van de individuele en groepsfoto van de ploeg. Iedere speler was van de partij op deze zonnige dag. Vol goede moed begonnen ze aan de verschillende partijtjes tegen Heibos.  De ploegjes werden gevormd en de wedstrijdjes konden beginnen. We zagen dat iedereen zijn beste beentje voorzette. Finn B., Younes, Matteo, Finn V., Wout, Kamil, Mil, Corneel, Stan en Dylano speelden hun wedstrijdjes, in het begin nog wat onwennig voor sommigen, maar iedereen groeide in de wedstrijd. Er werden veel doelpunten gescoord, bij beide ploegen, en iedereen had er heel veel plezier in. Op het einde werden er nog penalties genomen, waarbij er wel gescoord werd, maar zagen we ook veel potentiele keepers die veel ballen stopten.

Hierna kwam natuurlijk nog de Hi-five ronde met de talrijke supporters die alle debutantjes kwamen steunen. Het was een leuke middag. Op naar de volgende wedstrijd in het nieuwe jaar!

U6 1           U6 3

U6 2

U6 5

Lekker fris, maar onder een zalig herfstzonnetje gaven een deel van onze U8-toppers (met gelegenheidscoach Danny van de U7) Berendrecht partij in een wedstrijd die leuk en snel ‘op en af’ ging. Hoewel onze spelers stilaan naar een vaste positie toegroeien (lees: ‘op die plaats vinden ze dat ze het beste zijn’) werkten we deze wedstrijd toch af met stevig wisselende posities. We speelden met 4 verschillende keepers Bent, Liam, Floris en Matteo, die het zeker allemaal niet verkeerd deden. Verdedigers waren vooral Sen, Mil H. en Floris die stevig hun mannetje staan als staart. Op de vleugels zien we vaak Louis, Mil H. of Fille verschijnen die daar met hun acties de tegenstanders voorbij dribbelen en een voorzet geven of voor eigen succes gaan. Piloten van de partij waren Liam, Matteo en Bent die zich overal tussenwringen of nog net hun voetje tegen de bal kunnen zetten om zo te scoren. Even liepen we uit tot een 5-2-voorsprong, maar tegen het einde van de wedstrijd werd het toch nog spannend. Interim-stagecoach Danny kende heel snel alle namen, moedigde de spelers aan en stuurde onze boys uiteindelijk naar een 7-6-overwinning. Knap gedaan, mannen!

Groeten Tim

U8Berendrecht

Ze hadden er veel zin in, onze toppertjes. Na 10 min goed gespeeld te hebben in de gietende regen, was het even tijd om te schuilen. Daarna nog eens 10min en toen werd er toch besloten dat het te nattekes was en hebben onze doorweekte U7 tjes de penalty's getrapt. Een korte, natte match maar toch hebben ze alles gegeven. 

Goed gedaan! 

IMG-20191103-WA0000

IMG-20191103-WA0001

IMG-20191103-WA0002

U7 Achterbroek

U7 heibos 1Met 14 spelertjes vertrokken we op een regenachtige zaterdagmorgend 19/10 naar Heibos. Even twijfel of het zou doorgaan maar eens ter plaatse klaarde het snel op.  Iedereen had er weer veel zin in. En dat was ook op het veld te merken. 

Er werd knap gevoetbald : passen geven, keepen, scoren, en dan high five natuurlijk ! De trainers keken en zagen dat het goed was ;) Nog een aantal penalty’s en iedereen kon met een goed gevoel naar huis gaan. Wat is voetbal toch een mooie teamsport ! Bedankt weer voor de fijne sportieve zaterdagochtend !

 

 

U7 heibos 2           U7 heibos 3

De voetbalsterren van de U8 waren tijdig aanwezig zaterdag. Ze zagen er ook allemaal piekfijn uit. De haartjes strak gekamd of bewust met gel door elkaar gehaald… Het was te zien dat de teamfotograaf een bezoekje ging brengen aan onze kleppers! Na de fotoshoot werden twee groepjes gemaakt. De ene ploeg speelde tegen Exc.Essen (daar gaat vast nog iemand verslag van maken :-p); de andere helft gaf Kalmthout partij. Aanvankelijk leek het nog gelijk op te gaan, maar al snel bleek “de Wuldert” een pak sterker dan de mannen van Sportpark Heikant. Opnieuw –dit zien we nu al enkele weken– werd er goed gevoetbald. Individuele acties worden meer en meer gevolgd door een pass of voorzet. Wanneer die dan afgewerkt wordt, gieren de supporters van de pret. En de trainer-begeleiders genieten er uiteraard ook van! Sommige supporters beloofden al spelenderwijs geldbedragen aan andermans zonen waarop Stan het niet leuker vond om na elke goal of goede actie even een knipoogje en een geldgebaar naar zijn pa te gooien. Schitterend beeld! Er werd gewag gemaakt van een 13-3-overwinning voor onze boys en dat zal er niet ver naast zitten denken we. Wederom knap gedaan, Bent, Floris, Liam, Mathias, Matteo, Stan, Wout en Fille!

Groeten

Tim

U8 KSK1U8 KSK2

U7 derby4

U7 derby5

Na de voorbije regenachtige dagen was het eindelijk nog eens droog en stonden er vandaag 2 rasechte derby’s op het programma voor onze U7.

Horendonk met 3 en Kalmthout met 2 ploegjes waren afgezakt naar de Steenovenstraat.

Het trainerskwartet stond vandaag maar op één enkele kracht, maar met de uitstekende richtlijnen van Kenny en enkele papa’s werden onze jongens vol goede moed de grasmat opgestuurd.

4 ploegjes van 3 en 1 van 4 maakten het de tegenstanders knap lastig. Er werd zeer vlot gepasst, gedribbeld, gekeept en natuurlijk doelpunten gemaakt.

De truitjes werden nat gemaakt, en door de aanmoedigingen van de talrijk opgekomen supporters kon iedereen een extra tandje bijsteken. De doelpunten vlogen ons om de oren, niets dan blije gezichten waren er te zien.

Knap gedaan gasten!

 

U7 derby1

U7 derby2

U7 derby3

U7 rendrecht3

Op zaterdag 28 september trokken onze U7 toppers Warre, Joppe, Lot,
Lander, Lowie, Mathis (keeper) en Mats naar Berendrecht.  Ondanks het echte herfstweer hebben ze prima gevoetbald. 

U7 rendrecht2       U7 rendrecht1

 

Af en toe een swish swish dansje en een bloemenkee van Lot, maakte dat het ook nog een gezellige middag was.

 

TOPPIE jongens!

Zaterdagochtend om 8u50 vertrokken we met 7 enthousiaste spelertjes richting Loenhout. Naar de kleedkamers om ons klaar te maken. Ooh wat groot is het hier allemaal in Loenhout !!! Klaar om op te warmen!  Net voor de wedstrijd worden we nog getrakteerd op een flinke regenbui maar dit hoort erbij natuurlijk. Om 10u zijn we dan ook uitgeregend aan onze match begonnen. Raar maar waar de grijze regenwolken trokken ver weg over Loenhout.  De spelertjes waren allen aan elkaar gewaagd! Het was spannend tot de laatste minuut. Zowel de aanvallers, als verdedigers hebben weer hun uiterste best gedaan.  Na de match nog even penalty’s trappen en natuurlijk ook nog even onze trouwe supporters begroeten met onze klappende handjes.

Na een lekkere douche was het tijd voor een welverdiende versnapering!

Groetjes,

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 10 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert