Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Het voetbalveld was nog maar amper ontdooid, maar dat kon onze debutantjes niet weerhouden. Allemaal voorzien van een geel hesje, links en rechts een spelertje met een paar handschoenen en sommigen zelfs met thermische broek, iedereen is klaar om er tegen de paarse vriendjes van Heibos een lap op te geven. Mooie combinaties en schitterende acties, het was ongetwijfeld een spannende match. De supporters waren dan ook ondanks de snijdende wind niet weg te slaan aan de kant van het veld. Naar wekelijkse traditie nog heel wat knallende penalty’s en mooie reddingen van de mini-Courtois’.

De enthousiaste “high-five-parade” maakte de wedstrijd uiteindelijk weer compleet.

U6 heibos 1

U6 heibos 2

ksk pasen

Mats, Litse, Lander, Lars, Gus, Vince en Twan mochten spelen op de mooie pleinen van Kalmthout, waar er een wedstrijd te wachten stond tegen Excelsior Essen, Brasschaat, Kalmthout en Loenhout. Aan zon geen gebrek in dit mooie paasweekend.

Met zo’n 26°C kwamen onze spelertjes het veld op, zweten hebben ze dus zeker wel gedaan. Vijf tegen vijf wedstrijdjes met veel passen, dribbelen, tackelen,… telkens tien minuten spelen en dan even pauze. De keepers hebben ook mooi werk geleverd, Mats, Gus, Lander en Litse hielden vele ballen tegen. Zelden was er toch een balletje dat binnen glipte, maar ook de doelmannen van de andere ploegen kregen het zwaar te verduren.

Toch bleek dat zo een vijf-tegen-vijf-wedstrijd minder gemakkelijk was om vele goalen te scoren, maar het leverde wel hele mooie wedstrijden op. Onze spelertjes (en de begeleiders!) hebben dat weer super goed gedaan en ook weer een dikke pluim voor trainer Herman die de spelertjes keer op keer weet aan te moedigen!

De wedstrijd werd afgerond en alle spelers kregen een mooie sleutelhanger… apetrots nog een douche nemen en een drankje nuttigen en tevreden naar huis…

berendrecht tornooiOnder een stralende lentezon werd om 10.30 uur de aftrap gegeven op Berendrecht.Het eerste grote tornooi van onze voetballertjes…
Joppe, Louiz, Matthias, Stef en Warre hadden er zin in! Jimmy en Jelle zorgde ervoor dat alles in goede banen verliep en moedigde de spelertjes aan.
 
De eerste tegenstander was Zandvliet. Vol vertrouwen zetten ze zich alle 5 voor meer dan 100% in!
  
De tweede match was tegen Ekeren.
Hoewel deze ploeg grote jongens waren, hebben onze debutantjes zich niet laten afschrikken en stonden ze dapper hun mannetje.
  
De volgende twee matchen waren tegen de thuisploeg Berendrecht. Wat hebben ze zich in de strijd gegooid vandaag onze U6’jes. Ze deden met momenten de temperatuur nog meer stijgen door de spannende matchen die ze speelden.
  
Er werd fantastisch verdedigd, gekeept,  aangevallen, pasjes gegeven en vooral ze hebben zich geamuseerd!
En misschien hadden onze jongens  niet de meeste supporters bij maar wel hele fanatieke…Met veel gejuich, geklap en aanmoedigende woorden hadden ze geluid bij als voor een profmatch! Of toch bijna ;-)
Na de voetbal werden er medailles uitgedeeld.
Ik weet niet wat er het meest blonk… De medailles of onze spelertjes van trots…
 
Na het douchen kregen ze niet 1 maar 2 bonnetjes, voor een lekkere hamburger en een drankje.
Ook een tombola mocht niet ontbreken op het paastornooi.
Dikke duim voor alle 5 de spelertjes!
Wat hebben jullie dat fantastisch gedaan vandaag!
 
Groetjes Anne, mama van Matthias

Aangekomen in Berendrecht was het omkleden en met volle goesting het veld op! De zon was van de partij en het was niet te koud. Heerlijk voetbalweer dus... En ze hadden er zin in onze paarse spelertjes.
Er werden mooie pasjes gegeven, spurtjes getrokken en natuurlijk ook gescoord.Heerlijk om te zien die blije gezichtjes als de bal binnen de goaltjes gingen.Even een korte pauze en hop... daar gingen ze weer.
Aangemoedigd door de papa's en mama's gingen ze er weer helemaal voor.
Goed gespeeld iedereen!
Het was weer heerlijk om jullie zo gedreven bezig te zien!
Groetjes Anne, mama Matthias

berendrecht

De weergoden waren ons vandaag goed gezind... Geen regen... Geen storm... OEF!!!! Tegen 13u stonden al onze kanjers klaar om het beste van hunzelf te geven!! En dat hebben ze gedaan ook! Een pass links, ene rechts, voor en achter... Af en toe wat trekken en duwen maar ze gaan ervoor!!! Af en toe kwam er ook eens een pijntje piepen maar daar zijn dan onze verzorgers voor... Een ijsje hier en daar en het pijntje is verdwenen.

U1 2019-03-29 13-31-24

U6 2019-03-29 13-30-41

U6 2019-03-29 13-31-00

Groetjes,

Lars

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 35 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert