Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

n 2020 zou KSV Wildert een voetbalkamp organiseren. Er waren echter vier Russen (of waren het virussen?) die hier een stokje voor staken. Er werden maatregelen getroffen die het onmogelijk maakten om die voetbalweek te laten doorgaan.

Gelukkig kan er in 2021 terug meer en lijkt dat C-virus (we kunnen de naam bijna niet meer horen) de strijd te verliezen. In de eerste volledige week van de zomervakantie stonden enkele ervaren trainers o.l.v. Dirk Lambrechts en enthousiaste begeleiders te popelen om heel wat jonge voetballers te entertainen! Van U6 t/m U12 schreven zo’n 40 sportievelingen zich in.

Het dagverloop zag er steeds ongeveer hetzelfde uit. In de voormiddag lag de nadruk op voetbalskills, coördinatie –en loopoefeningen, snelheid en traptechnieken. In de namiddag stond er steevast een wedstrijdvorm op het programma, alsook spelvormen als voetbaltennis. Alsof het nog niet uitputtend genoeg was, gingen de onvermoeibare sporters tussendoor springen op het springkasteel. Hoewel veel spelers meteen na het eten alweer het veld opliepen, amuseerden sommigen zich toch even in de knutsel-, lees- of spelletjeshoek. Rusten is ook een belangrijk onderdeel voor de echte sportman!

Een bezoekje aan het voetbalkamp verraadt meteen de gemoedelijke, ontspannen sfeer; de voetballers zelf kunnen hun enthousiasme niet verstoppen. Deklat! Hands! Penalty! Ooh, panna! Wat een coole beweging, hoe doe je dat? De voetbaltermen vliegen over het veld.

Ben je blij dat het voetbalkamp mag doorgaan?

Lars (8): “Ja, ik ga ook nog op kamp met de KSA, maar ik wilde ook gaan voetballen.”

Louis (9): “Het is hier echt tof. We doen veel oefeningen en tussendoor ook andere dingen.”

Waarom is het voetbalkamp zo leuk?

Fille (9): “We leren nieuwe trucjes en we doen ook matchen tegen de grotere jongens. Van mij mag het minstens twee weken duren.”

Stef (8): “Kijk, dit is een nieuwe truc die ik geleerd heb.” (waarna hij een bal neemt en een beweging wil showen)

Boris (9): “Voetballen is gewoon heel tof. Ik wil blijven keepen. Het is wel vermoeiend. Ik ben al eens in slaap gevallen op de zetel ’s avonds.”

De leuze van de supportersclub van KSV Wildert (“Weer of geen weer”) werd deze week alle eer aangedaan. Maandag kletsnat door intense regenbuien, donderdag kletsnat door in ’t zonnetje door de sproeier te lopen of waterspelletjes te spelen. Tussendoor nog stevige rukwinden of bewolkte dagen. Het kon de voetballers niet deren: ze bleven ervoor gaan. Als afsluiter stond er vrijdag een penaltycup (met supporters!) op het programma. Helemaal op ’t einde kregen alle deelnemers een medaille én een nieuwe bal, gevolgd door een ijsje. Zo’n kamp is zeker voor herhaling vatbaar!

voetbalkamp

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 19 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert