Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

nieuwm1Vandaag de uitmatch op Nieuwmoer. De tegenstanders stonden ons al op te wachten op het terrein toen we toekwamen. Onze moedige jongens waren niet onder de indruk van de tegenstander of de weersomstandigheden. Op sommige momenten werden ze net niet weggeblazen door de hevige rukwinden.

nieuwm2De 4 matchen gingen goed over en weer. Er werd vlot gescoord door beide ploegen. De talrijke supporters langs de zijlijn, goed ingeduffeld, zagen grote inzet van onze moedige krijgers. Desondanks de tegenpartij al enige ervaring had met wedstrijdjes spelen, stonden onze jongens echt wel hun mannetje. Iedereen tevreden. Na 50 minuten werd er afgefloten en kregen we penalty’s.

nieuwm4

Hier waren onze jongens beter bij schot en deze hebben ze dan ook met verve gewonnen.

De verdiende douche stond hun op te wachten. Nadien allemaal nog een snoepje en een drankje en de leuke voetbalmiddag liep weer naar zijn einde. Op naar de volgende…..nieuwm5

nieuwm3

 

U6febr1

 

 

U6febr2Zoals échte voetballertjes staan we in weer en wind op het plein met onze mooie tenues. Onze tegenspelertjes hadden vandaag niet zoveel zin om de regen te trotseren, bijgevolg was hun opkomst minder succesvol. Of zou het kunnen dat Horendonk schrik heeft van de Wildertse U-zessertjes? Ze hebben de afgelopen wedstrijden al goed laten zien wat ze waard zijn én keer op keer doen ze enorm hun best, wat ook loont in vele goals.  Gelukkig toch vijf spelertjes die de uitdaging durven aangaan tegen negen paarse jongens van Wildert.U6febr3

 

 

Alexander, Lowie, Gus, Jay, Mats, Stef, Teun, Vince en Lander waren goed voorbereid om er weer helemaal voor te gaan. De sfeer zat er goed in en de eerste goals werden meteen gescoord. Onze wildertse jongens lieten zich niet doen door de tegenspelers, hoewel dat ze toch met enige voorzichtigheid aan de wedstrijd begonnen toen ze twee knappe meisjes het veld op zagen komen. Wat blijkt… onze Charlotte is niet de enige sterke meid die haar mannetje staat in het voetbal. Ook de Horendonkse U6-ers hebben twee meisjes in hun ploeg. Uiteindelijk houdt toch niets onze spelers tegen, ze dribbelen, verdedigen, vallen aan, maken goals,… ze doen wat ze moeten doen en er worden veel ‘high fives’ uitgedeeld. Na een korte drinkpauze vliegen de spelertjes er weer met volle goesting in. Opnieuw wordt er goed gespeeld en horen we vaak ‘Yes!’ uit de mond van de paarse jongens. Dat kan alleen een goed teken zijn. Na de wedstrijdjes is het nog tijd voor penalty’s en daarmee wordt het tornooi alweer afgesloten. De warme douches doen weer veel deugd. De spelertjes kunnen nog lekker opwarmen in de kantine en ook de papa’s besluiten, met een pintje, dat het goed is geweest. Op naar de volgende wedstrijd!

 

Proficiat kereltjes!

U6febr4

 

U6 2019 goal"De stemming zat er goed in"! Het gras dat bevroren was, en zo ook onze tenen na een uur, liet de pret niet drukken. Onze spelertjes waren enthousiast en vol overgave met hier en daar een glijder over het gras. De verdediging zat er goed in. De tegenspeler durfde wel meer aan te vallen en zagen hun kansen schoon. 

Na een lekkere warme pauze in de kleedkamer terug het veld op. Een paar overwinningen voor Wildert en hier en daar nog wat tegenslagen, maar dat nam niets van het enthousiasme af. Na de penalties nog een mooie foto en iedereen ging verzadigd naar huis.

Wie er nu gewonnen had is twijfelachtig. Naar mijn idee leek Zandvliet de overhand te hebben gehad. Echter de spelertjes waren vooral fier op het aantal goals dat ze hadden gemaakt. Voor hen was dit niet belangrijk, zij hadden immers een "echte" wedstrijd mogen spelen."

Marjolein

 SUPER GOED GEDAAN DEBUTANTJES U6!!!

UntitledWedstrijdverslag 20/01/2019 KSV Wildert U6 vs Loenhout SK GEW. U6 Thuiswedstrijd in de Steenovenstraat.We spelen vandaag thuis op ons eigen veld met 12 debutantjes en +-10 tegenspelers. Het is een heel zonnige maar koude dag met 0 graad geweest. Onze debutantjes zagen er weer mooi uit in hun nieuwe paarse sportkledij.Stap voor stap lukt onze kleine voetbalers de bal te passen aan elkaar. Hoe ze ook op de sportieve manier de handshake aan tegenspelers gegeven hebben met de woorden  GOED GESPEELD  - was schattig naar te kijken :)  Alle jongens hebben super spel geleverd en de benen uit hun lijf gerend! Kortom we hebben weer bijzonder genoten van onze spelers (en hun trouwe fans) die echt goed werk  afleverd hebben.

 

 

 

 

 U6 loenh 1 U6 loenh 2

U6 loenh 3 U6 loenh 4

U6 loenh 5

 

Afgelopen zaterdag 12 januari werden we verwacht op het veld van Excelsior, in het hol van de leeuw. Nadat zij vorige week bij ons te gast waren gingen we met slechts een half team van onze spelertjes die kant op. Het weer hadden we deze keer niet mee maar dat deed niks af aan het enthousiasme van onze spelertjes, op het veld van Essen stonden immers echte goals op hen te wachten. De tegenpartij had tegenover vorige week duidelijk merkbaar in gestalte afgenomen en het veldoverwicht lag dan ook overduidelijk bij ons. Er werd op de meeste veldjes aan de lopende band gescoord door SVW. Hier en daar waren zelfs enkele hele mooie combinaties te zien, daar was dan ook speciaal op getraind volgens sommige van de aanwezige hulptrainers. De aanhoudende regen zorgde echter voor heel wat koukleumen op de veldjes en er werd dan ook beslist om iets eerder de wedstrijd te staken. De lekkere warme douche na dit avontuur was duidelijk voor heel wat spelertjes het welverdiende hoogtepunt van de zaterdag.

Proficiat jongens en op naar volgende week.

Jan

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 51 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert