Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Onze u6 was er weer helemaal klaar voor om op Heibos in actie te schieten. Helaas waren er een paar afwezigen/zieken, maar onder een klein winterzonnetje lieten de aanwezigen het beste van zichzelf weer zien. De ene goal na de andere werd weer gescoord, langs beide kanten, onder luid gejuich van de talrijke supporters. Ze kijken weer uit naar volgende week!

U6 Heibos

Na een kerstrust van twee weken zijn we terug van start gegaan. De acht toppertjes van de U6 hadden er allemaal veel zin in. De tegenstand stond er dan ook wat verbaasd bij van hun jong geweld en gedrevenheid. Bij elke Gooreindse tegenstand hebben onze jongens, hun beste inzet gegeven, en met resultaat want vele doelpunten werden gescoord. Ook de vrolijke teamspirit zat er goed in, bij elke penalty zongen ze luidkeels “Deurtje open”, of “deurtje dicht” en klapte bemoedigend bij elke goede en mindere poging.  Als slot mochten ze na hun match, ook nog mee oplopen met de match KSV Wildert – Gooreind, wat voor velen een indrukwekkende en geweldig leuke ervaring was. Kortom onze jongensvan U6 hebben er van genoten, en het was leuk om dit mee te kunnen beleven.

U6 Gooreind 1

U6 Gooreind 2

U6 4

De allereerste match van onze debutantjes begon met het nemen van de individuele en groepsfoto van de ploeg. Iedere speler was van de partij op deze zonnige dag. Vol goede moed begonnen ze aan de verschillende partijtjes tegen Heibos.  De ploegjes werden gevormd en de wedstrijdjes konden beginnen. We zagen dat iedereen zijn beste beentje voorzette. Finn B., Younes, Matteo, Finn V., Wout, Kamil, Mil, Corneel, Stan en Dylano speelden hun wedstrijdjes, in het begin nog wat onwennig voor sommigen, maar iedereen groeide in de wedstrijd. Er werden veel doelpunten gescoord, bij beide ploegen, en iedereen had er heel veel plezier in. Op het einde werden er nog penalties genomen, waarbij er wel gescoord werd, maar zagen we ook veel potentiele keepers die veel ballen stopten.

Hierna kwam natuurlijk nog de Hi-five ronde met de talrijke supporters die alle debutantjes kwamen steunen. Het was een leuke middag. Op naar de volgende wedstrijd in het nieuwe jaar!

U6 1           U6 3

U6 2

U6 5

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 7 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert