Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Onze 2e wedstrijd tegen Loenhout was weer een mooi kijkstuk van enthousiasme. De opkomst van supporters, ook van de uitploeg was een extra boost voor de spelertjes. Hanne, Scott, Loraine, Lars, Mylo, Wout, Stan en Wannes gaven, tegen een goed elftal, het beste van zichzelf.

Hopelijk kunnen onze afwezige spelertjes de volgende wedstrijden ons topteam verder vervoegen, Afspraak deze Zaterdag tegen Achterbroek. Wat kijken we er weer naar uit ????????!

Uiteraard kunnen we het niet genoeg benadrukken dat ook ons topteam naast het veld het beste van zichzelf heeft gegeven!

U7 2021-09-23 14-10-06

Vandaag hebben onze U7 hun eerste wedstrijd gespeeld tegen Excelsior Essen. Op verplaatsing dan nog… Spannend! Een derby van formaat om mee te beginnen, wat ging dat geven! 3 wedstrijden van telkens 3 tegen 3.

Lars, Mylo, Jolan, Stan, Lorens, Wannes, Scott, Loraine en Hanne gaven het beste van zichzelf.

En wat hadden ze plezier!

Na even warm te lopen en te bekijken hoe het spel eigenlijk in elkaar zat, zaten ze vol overgave in het spel. Iedereen deed zijn uiterste best tegen het sterke Excelsior en met resultaat! Al onze spelertjes kregen het klaar om te scoren en enkele mooie acties op te zetten en af te werken! Ook als keeper hebben ze allemaal hun uiterste best gedaan en enkele mooie reddingen uit de wacht gesleept. Eindigend met de penalty’s waren ook daar onze U7 weer goed op dreef en trapten en keepten ze vol overgave.

Als afsluiter nog een bedankje aan Herman en onze papa’s die mee de wedstrijden hebben begeleid! Onze toppers waren moe, maar voldaan!

Op naar de volgende wedstrijd!

U7 essen

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 13 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert