Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Na een heftig weekje door storm en wind trokken we op verplaatsing naar Nieuw Stabroek.

Matthias, Louiz, Joppe, Warre, Bas, Lowie, Twan, Lenn en Litse trokken hun paars kostuum aan en gingen vol goede moed het veld op.

Tik tak, pasje, dribbel, voorzet, duelletje en een save links en rechts. Coach Jimmy zag dat het goed was. Top gedaan gasten!

U7 nieuw stabroek

De dag voor storm Ciara was het verzamelen geblazen voor onze U7 om 2 tegenstanders te ontvangen namelijk Achterbroek en Berendrecht.

16 gedreven U7tjes werden opgesplitst om de tegenstander te bekampen. De goals werden vlot gemaakt, aanvallen van de tegenstander vakkundig de kiem ingesmoord.

Wat hadden we een plezier. De trainers konden tevreden terugkijken. Goed zo jongens!

U7 berendrecht

De dag na valentijn geen fladderende hartjes, maar vliegende DOELPUNTEN…  In 2 ploegjes van 4 gingen de mannen voor de winst.

3 tegen 3 met telkens 1 wissel. Zeer goed overspelen en naar elkaar luisteren en kijken

Wat vaak in een mooie doelpunt eindigden. Fijne wedstrijd om naar te kijken als supporter zijnde

Jullie kunnen trots zijn !!

U7 Horendonk

De tweede maand van 2020 is nog maar net gestart en de U7 laat alweer een verbluffende indruk achter in Hoevenen. De wind raast over de groene vlakte. Potjes en kegeltjes vliegen over het veld, maar onze paarse duiveltjes laten zich niet doen. Alle “voetjes aan dek” om de bal binnen de lijnen van het kunstgras te houden en tegen de mazen van het net te knallen. Hoevenen biedt weerstand, maar blijkt toch een maat te klein voor de Paarse Tornado. Donkere wolken duiken op. De strijd lijkt al snel gestreden. Toch geeft “Patro” niet op. Ze geven alles wat ze kunnen, maar dat is buiten onze professionele topkeepers gerekend. De wind woekert verder en de doelpunten van onze U7’tjes kennen geen limieten. Natte druppels dreigen uiteindelijk te pret te komen bederven, vooral voor de toeschouwers dan J, maar ook zij blijven gespaard. De enige regen deze middag was die van de purpere doelpunten (cfr. Prince zaliger).

Kijk en geniet!

U7 Hoevenen 1

U7 Hoevenen

Vóór de wedstrijd Wildert – Heibos vallen de eerste druppels uit de lucht tijdens de opwarming. Er wordt gevreesd voor een natte wedstrijd want de donkere wolken boven het veld beloven niet veel goeds. Een regenjasje lijkt voorlopig geen overbodige luxe, al is dit natte weer slechts van korte duur. Wanneer de wedstrijd aanvangt, komt al snel het zonnetje piepen. Is het omdat onze spelertjes weer in goede conditie zijn? Ze schitteren en maken het ene doelpunt na het andere. De spelertjes van Heibos krijgen weinig kans om tegendoelen te maken. Ook na de rust geraken onze tegenstanders moeilijk tot aan het doel van onze Wildertse jongens. Wat zijn ze weer ijzersterk. Na de match is het tijd voor de penalty’s. Trots, blij en voldaan kunnen alle spelertjes een douche nemen en hebben deze toppers hun bonnetje weer meer dan verdiend!

U7 Heibos

 

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 9 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert