Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

"Wat een stralende dag voor onze spelertjes! Toen iedereen van start zou gaan werd er toch nog even snel beslist dat ze 5 tegen 5 zouden gaan spelen, iets wat nieuw was voor ons team. Ook de goals moesten voor deze opstelling verder uit elkaar.

Maar dat mocht de pret niet drukken. Want aanvallen deden ze direct en ook het samenspel ging vlot en soepel. Na de eerste twee matchen van 10 minuten stond Wildert aan kop. Wat waren de meegebrachte ouders en familie toch enthousiast!

In de tweede helft scoorde Stabroek nog twee punten en toen werd het spannend. Want gingen onze spelertjes zorgen voor nog een winnend punt of zou hun tegenstander het spel naar gelijkspel brengen?

Tijdens de laatste tien minuten moesten onze spelers nog even flink doorbijten want Stabroek kwam toch uiterst dicht bij de goal.

Kortom de eindstand 3/2 voor Wildert. In een opstelling die nieuw was toonden onze spelertjes grootte flexibiliteit. Ondanks de acrobatische val partijen, heeft Wildert vol enthousiasme deze match voltooid."

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 8 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert