Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Een stuk of 10 verslagjes maken en dan het seizoen afsluiten zonder verslag… dat is niet gepast hé. Daarom volgt hier een laatste U8-verslag.

Lees de verslagen er maar eens op na (wat doe je anders in deze coronatijden) en je zal merken: enthousiasme, gedrevenheid, inzet,… dat zijn kernwoorden die passen bij onze U8’ers. Wat deze verslaggever opviel dit seizoen? Wel, het toegroeien naar vaste posities (vele kinderen beginnen te beseffen welke positie hen het meeste ligt), het oefenen van stilstaande fases (zoals het inlopen bij een hoekschop), het tiki-taka-spel dat er meer en meer begint uit te komen, knappe doorsteekpasjes, voorzet-en-tik-binnen-goals, afstandsschoten, zotte tackles, schitterende reddingen van de keepers, af en toe eens een geweldige dribbel, wedstrijden met heel veel goals, veel overwinningen maar ook al wel eens een nederlaag (goed dat ze daar ook mee leren omgaan), zangstondes à la ‘Boven op den berg’, uitkijken naar bonneke,… en dan ook nog de filmpjes op ’t einde van ’t seizoen waar velen mee aan de slag gingen!

Zonder overleg met andere ouders durf ik te spreken in naam van iedereen. Het is als ouder zo fijn om je kind met een gerust hart te kunnen afzetten op de training, wetende dat er telkens een trainer is. Het is als ouder geweldig om te merken dat er gedreven begeleiders achter de ploeg staan. Het is als ouder tof om te zien dat de ploegjes telkens door elkaar worden gegooid en dat iedereen met iedereen overweg kan. Het is als ouder kijken met blinkende ogen van trots als je zoon een goeie pass, een knappe goal, een geweldige verdedigende actie of nog iets anders doet op het veld. En wees eerlijk: er zit potentieel in deze groep. Voetbal ‘van achteruit’, tiki-taka, straffe verdedigers, goede flanken en echte goalgetters. Ze zijn aanwezig hoor! Als ouder wil je je kind zien genieten en stralen. En dat doen ze: elke woensdag en elke zaterdag. Dankzij jullie. “Het was een superleuke training, mama!” of “Wij moesten een penalty trappen met een trainer in de goal!” of “Iedereen was er vandaag, papa!” Dat is wat je wil horen hé. Merci. Merci voor het enthousiasme; merci voor de inzet; merci voor de tijd. Ik denk dat we unaniem beslissen dat Dirk en Glenn mee mogen, euh moeten, naar de U9!

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 7 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert