Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Afgelopen zaterdag trokken we met trainer Danny en de 7 toppers Louiz , Lowie, Lars , Mats , Twan , Stef en Vince richting Hoogstraten.

Al snel hadden we door dat het geen simpele opdracht ging worden vandaag: een paar spelertjes die nog een kop groter waren als onze grootste jongens en precies niet thuishoorden bij de U9.Ook hadden we de scheidsrechter niet aan onze kant waardoor er regelmatig ballen die buiten gingen en voor ons waren aan Hoogstraten werden toegewezen. Onze spelers lieten dit niet aan hun hart komen en schakelde nog een tandje bij zodat we op het einde van de match verdiend 12-13 op het scorebord konden zetten. Toch besliste de scheidsrechter dat de eindscore 12-12 was, beetje bizar maar het was een heel mooi voetbalspel om naar te kijken. Ik kan enkel zeggen dat ik van de eerste tot de laatste moment heb genoten waardoor ik de foto’s een beetje uit het oog ben verloren.

Hier de beperkte selectie

U9-Hoogstraten-

Verslag U9: Wildert – Noorse

Strijdend ten onder

Nine eleven. Het blijft een speciale datum, zeker zo 20 jaar na de feiten. Hopelijk was de 9-11 geen voorbode van de uitslag vandaag.

Lander, Litse, Matthias, Bas, Warre, Joppe V., Joppe D.C., Lenn en Gus stonden te popelen om aan de match te beginnen. Warre neemt steevast de keeperspositie in. Verder starten Lander, Gus en de twee Joppes.

In het begin van de wedstrijd is het even zoeken voor beide ploegen. Er zit wel wat ‘afval in het spel’ en acties opzetten lukt niet zo vlot. De 1-0 komt er na een corner van Gus die Joppe V. kan binnentikken. Na te vermijden balverlies valt de 1-1. Het geeft de bezoekers even vleugels: na eerst nog de paal en de lat te treffen, lopen ze nog in het eerste kwart uit tot 1-5.

Het tweede kwart nemen onze U9-toppers even het heft in handen. Litse zorgt voor de aansluitingstreffer 2-5. Niet veel later komt een uittrap van de Noorse doelman bij Lander die van ver de 3-5 binnen kegelt. Gus en Litse zetten nog enkele acties op en we lijken nu echt in de wedstrijd te komen. Litse straft balverlies van de bezoekers af en we komen zowaar op 4-5. Na enkele wissels zijn onze jongens even het ‘noorse’ kwijt en ondanks enkele prachtige reddingen van doelman Warre gaan we de rust in met 4-11.

En toch blijven we strijden. In het derde kwart valt de match een beetje stil. Gus krijgt de bal centraal in het veld en knalt onhoudbaar de 5-11 binnen, een schot van Lander wordt nog op de lijn gekeerd en Litse kan de 6-11 scoren. Achteraan staan we steviger te verdedigen. Matthias, Bas en Lenn knokken voor elke bal. Joppe en Joppe zorgen voor vinnigheid. Lander is de rots in de branding als libero. Gus en Litse zetten acties op langs de flanken en Warre blijft geconcentreerd keepen. Zo vermijden we dat Noorse verder kan uitlopen.

In het laatste kwart laat Noorse nog enkele knappe dingen zien. De 6-12 is gewoon een prachtige onhoudbare lob. Een schot van Gus kan door de bezoekende doelman niet worden vastgehouden en Lenn kan de rebound binnentikken: 7-12. Noorse wil toch nog even doorduwen, treft nog de paal maar kan ook nog de 7-13 en 7-14-eindstand binnen prikken.

Het was knokken en strijden, vechten en aanklampen. We hadden een beetje pech in de afwerking en bij Noorse lukte vele acties wel vlot. Toch een pluim voor de blijvende strijdlust. De penaltyreeks wonnen we wel met één doelpuntje verschil. Voila!

(Met excuses van de journalist voor het vergeten van de foto’s vandaag.)

Groeten

Tim

U9: Wildert – Meer

Al strijdend de drie punten thuis houden

8 spelers werden geselecteerd voor de eerste thuiscompetitiewedstrijd van dit seizoen: Lenn, Bas, Twan, Lars, Litse, Lowie, Lander en Gus.

Coach Kenny start met Twan in doel, Lander als libero, Lowie (links) en Gus (rechts) op de vleugelposities en Lars als diepe spits. Na goed verdedigend werk van Lander kan hij Gus lanceren en al snel staat het 1-0. Meer komt daarna stevig opzetten en onze doelman Twan kan eerst nog wat kansen van de bezoekers uit zijn doel houden, maar toch staat het niet veel later 1-1. Net voor het einde van het eerste kwart gaat Lander op wandel, maar zijn schot wordt op (of toch net over?) de doellijn gekeerd. Arbiter Paul staat er alleen voor en de VAR geeft geen krimp. Het blijft dus 1-1. Ook Lenn en Litse vallen ondertussen enthousiast in en doen hun uiterste best om mooie acties op poten te zetten.

In het tweede kwart zijn we even niet te houden. Lars is vooraan een goeie stoorzender voor de verdedigers en ook Bas werkt hard om het de bezoekers zo moeilijk mogelijk te maken. Een hard schot van Gus kan door de keeper niet worden vastgehouden. De rebound kan Litse makkelijk binnen trappen. Kort daarna gaat Gus op wandel op zijn rechterflank en hij pegelt de 3-1 knap in de rechterbovenhoek. Bij de 4-1 hebben we geluk: een knal van Gus wordt door de keeper tegen een verdediger gebokst waardoor de bal toch in doel hobbelt. Toch blijft het spannend, want Meer kan nog voor halfweg de 4-2 en 4-3 scoren. Deze wedstrijd is nog lang niet gespeeld!

Het derde kwart start Lowie in doel, terwijl Twan in de spits gaat lopen. Gus gaat zijn flank nog eens af en kan afwerken in de verste hoek deze keer. Na de 5-4 komt Twan helemaal onder stoom. Eerst wordt zijn schot nog afgeblokt, maar de bal belandt in de voeten van Litse, die er met een subtiele plaatsbal in de rechterbenedenhoek 6-4 van kan maken. Daarna gaat Twan op snelheid voorbij alles en iedereen en scoort de 7-4. We lijken de wedstrijd naar ons toe te trekken, maar toch kan Meer nog voor het einde van het derde kwartier de 7-5 en 7-6 op het bord zetten. Zo blijft het een thriller van formaat!

De 8-6 komt van de voet van Gus, die een schitterende actie van libero Lander kan afronden. Litse en Lander geven de doodsteek aan Meer met de 9-6 en 10-6; Litse met weer een mooie plaatsbal in de verste hoek, Lander met een actie als kortste weg naar doel: rechtdoor en knallen maar! Tussendoor treffen Gus en Litse ook nog de paal. Lowie houdt zijn netten schoon in dit laatste kwart, mede dankzij de steun van Bas, Lenn en Lars die stevig mee verdedigen wanneer het nodig is.

Dit was zeker geen walk-over, maar onze jongens moesten knokken en strijden om de overwinning binnen te halen. Mooie wedstrijd en zeker een verdiende driepunter!

U9 - Meer

Goud en brons voor ons U9-team! 
Met een schema dat last-minute nog helemaal overhoop werd gegooid en twee ploegen die af en toe op hetzelfde moment speelden, was het niet zo gemakkelijk om alles ten gronde te volgen. Toch een poging om enkele wedstrijden en acties neer te pennen… 
In de eerste wedstrijd die onderstaande reporter volgt, geeft de U9 partij aan Kalmthout. Doelman Twan en libero Gus houden alles dicht. Lowie en Vince maken de acties op de flanken en Lander wordt als diepe spits uitgespeeld. In geen tijd staan we 4-0 voor met doelpunten van Lowie (na een knappe actie van Lander), een afstandsschot van Gus, een knaller van Lander en een eigen doelpunt van KSK na een hoekschop. Na de pauze gaan onze jongens gewoon door. Ook U7-speler Wout staat stevig zijn mannetje in deze match! Lowie kan nog drie keer scoren; één keer na knap doorzetten van Lars. Tussendoor kan Kalmthout de eerredder nog scoren. Eindstand 7-1. 
De andere ploeg gaat ervoor tegen Zandvliet. Louîz start in doel, Litse en Mats bezetten de flanken. Fille neemt de liberopositie in. Stef start in de spits. Na de 0-1 komen we gelijk met een twijfelachtig doelpunt. Na secondenlang overleg (met één of ander VAR-busje op de parking?) wordt een tikje na een hoekschop toch als ‘over de lijn’ beschouwd: 1-1. Fille kan daarna twee keer scoren en ook Litse nog lanceren waardoor we uitlopen tot 4-1. De 4-2 van Zandvliet kwam te laat. 
Tegelijkertijd moet onze andere ploeg aan de bak tegen Berendrecht. Daar is het (van horen zeggen) halverwege ‘veel tegen 0’, laat het ons houden op 3-0 of 4-0 voorsprong. Ondergetekende journalist kan nog twee doelpunten meepikken: één van Lowie en één van Gus na een hoekschop van Vince.  
Tegen Horendonk gaan Mats, Fille, Litse, Stef, Louîz en Joppe er weer vol tegenaan. We komen voor na een doelpunt van Louîz, maar jammer genoeg slikken we nog de gelijkmaker.  
Opnieuw moet er tegen Kalmthout gespeeld worden, weliswaar tegen een ander ploegje. Na een mindere uittrap van de bezoekende doelman kan Lowie de 1-0 scoren, maar balverlies en enkele mindere acties zorgen ervoor dat KSK tot 1-3 kan uitlopen. Lander, Lowie, Gus, Lars en Vince kunnen dit niet meer rechtzetten, waardoor een plaatsingswedstrijd tegen de andere Wildertploeg op hun bord komt! 
In de onderlinge clash wil Fille zich niet laten doen tegen broer Gus. Hij scoort de 1-0. Twan kan gelijkmaken, maar het is opnieuw Fille die met twee doelpunten de score kan uitdiepen tot 3-1. Joppe De Crom kan daarna zijn eerste Wildertse doelpunt scoren: 4-1. De verliezende U9 van Wildert wint brons in de reeks; de andere U9-ploeg speelt hierna nog voor de eerste plaats! 
Daarin wordt wéér gespeeld tegen (die andere) ploeg van Kalmthout. Louîz neemt plaats in doel, Mats gaat voor de staartpositie, Litse en Fille bezetten de flanken. Stef is de diepste man op het veld. Na een actie van Fille kan Stef Litse bereiken die er al snel 1-0 van maakt. Niet veel later wordt Litse weer bereikt door Fille (2-0) én door Mats (3-0). Op hoekschop kan Stef er zelfs 4-0 van maken. Een overtuigende uitslag in de finale: de U9-beker blijft oep de Wuldert! Knap gespeeld van heel het U9-team met weer enthousiaste sturing van de vier coaches, door weer en wind! Op naar de competitie!

U9 T wildert

U9: Tornooi op Achterbroek 
 
Verder op het elan van vorig seizoen! 
Met 14 spelers trekken onze U9-spelers richting Achterbroek. ’s Morgens worden foto’s rondgestuurd in de whatsappgroep van enthousiaste sjotters in nieuwe kledij. Dat belooft weer! 
 
Wildert A: Warre, Joppe, Litse, Bas, Finn, Alexander en Gus. Jammer genoeg blesseert Alexander zich tijdens de eerste opwarming waardoor hij niet in actie kan komen vandaag. 
Wildert B: Mats, Lowie, Vince, Lander, Louîz, Matthias en nieuwkomer Joppe De Crom. 
 
Om 9u15 spelen de twee ploegen gelijktijdig, waardoor de verslaggever maar 1 wedstrijd kan volgen. 
Achterbroek – Wildert A 2-6 
Met Warre in de goal, Gus als libero, Litse en Joppe op de flanken en Bas als diepste man vangen ze de wedstrijd aan. Onze jongens worden wakker na de 1-0 voor de thuisploeg. Nog voor de rust zetten ze het recht. Litse kan zich twee keer op links goed doorzetten en binnenknallen. Bas scoort de 1-3 na stevig doorzetten van Joppe. 
Na de rust gaat Gus door, trapt eerst nog op de keeper, maar kan zelf de rebound met links binnentikken. Finn scoort de 1-5 na een snelle actie op links en Litse doet hetzelfde vanop de andere flank. Op het einde kan Achterbroek nog de 2-6 scoren. 
 
Wildert B – Sint-Lenaerts 2-3 
Na een spannende wedstrijd kunnen de groen-gelen jammer genoeg op ’t einde nog de 2-3 scoren. Een gelijkspel was naar verluidt juister geweest… 
 
Vanaf dan staan de wedstrijden niet meer gelijk op de planning, dus kunnen alle trainers, spelers en supporters alle wedstrijden volgen.  
 
Wildert A – Nieuwmoer 3-2 
Gus wordt deze keer uitgespeeld als spits en dat blijkt een goede zet van trainers Danny en Kenny. Na een corner van Litse kan hij de 1-0 binnen tikken. Een actie op rechts van Gus en een lage voorzet wordt door de rood-zwarten zelf binnengetrapt: 2-0 met de rust. Na een hoekschop van onze jongens kan Nieuwmoer snel counteren en de aansluitingstreffer scoren. Litse kan de verlossende 3-1 scoren. Warre staat stevig te keepen en als ploeg wordt er goed verdedigd door o.a. Bas, Finn en Joppe! Wanneer Nieuwmoer na vermijdbaar balverlies de 3-2 kan scoren, is het op ’t einde nog even bibberen, maar onze U9-boys houden stand! 
 
Wildert B – Loenhout 3-3 
Mats start in de goal, Lander als libero, Lowie en Vince bezetten de flanken en Louîz staat in de spits. Het is libero Lander die de ban breekt tegen Loenhout: 1-0 met een stevige knal. Matthias zorgt voor een mooie 2-0. Net voor de rust kan Loenhout milderen tot 2-1. Na de rust lopen onze jongens uit tot 3-1 met een goal van Louîz. Mooie acties van Vince en Mats worden jammer genoeg niet beloond met doelpunten. Nieuwkomer Joppe doet gretig mee en durft ook de bal vragen. Knap in die eerste match! Op het einde scoort Loenhout –dju toch– nog 2 doelpunten in evenveel minuten. Eindstand 3-3. 
 
Wildert A – Putte 5-1 
Net als in de eerste wedstrijd worden we eerst wakker geschud door een doelpunt van de tegenpartij. Gus zet een solo op van achteruit en kan de 1-1 binnen schieten. Kansen van Finn en Bas gaan rakelings naast. Een afvallende bal valt iets later voor de rechter van Gus die de 2-1 scoort. 
Na de kantwissel kan Litse zijn duivels ontbinden met twee goals (na acties van Joppe en Finn). Een hoekschop van Litse wordt nog in eigen doel verwerkt door Putte. Achterin houden Bas en Warre de boel dicht. Knappe prestatie van deze ploeg: 3 wedstrijden overtuigend gewonnen! 
 
Wildert B – Gooreind 4-2 
Ook hier zijn het de verkeerde paarsen die op voorsprong komen. Mats is in de volgende minuten echter even niet te houden en scoort er drie op een rij. Vooral de 1-1 is een pareltje met ongelooflijk knap voetbal van achteruit. Tiki-taka op het kunstgras van Achterbroek: heel de ploeg heeft de bal gevoeld voor Mats binnenknalt! Na de 3-2 is het Vince die na stevig doorzetten de verlossende 4-2 kan scoren! 
Ook dit team stond er weer, met goede coaching van Jelle en Danny! Chapeau voor de inzet, jongens! 
 
De penaltybokaal is niet aan onze jongens besteed. Stevige knallen in het midden van het doel is zowat de regel vandaag, lijkt het. De hoekjes opzoeken wordt het werkpuntje. Wat een geluk dat er nog ruimte is voor verbetering, want waar moeten ze anders nog op trainen ;-)

U9 T achterbroek small  U9 T achterbroek 1 small

U9 T achterbroek 2 small

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 11 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert